Hobbit geliyor(Lord Of The Rings)

moonys

New member
zun süredir gündemi meşgul eden kararsızlığına bir son veren Peter Jackson sonunda Yüzükler üçlemesinin 50 yıl öncesini anlatan Hobbit'i çekeceğini açıkladı. Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin öncesini anlatan Hobbit kitabını sinemaya uyarlama konusunda tereddüt yaşayan Jackson, yaptığı açıklamada tüm maceranın bütünlüğünü, devamlılığını ve ahengini bozmamak için kararı aldığını söyledi.






Yüzüklerin Efendisi üçlemesiyle tüm dünyada büyük bir başarı elde eden Yeni Zelandalı yönetmen Peter Jackson, üçlemenin 50 yıl öncesini anlatan JRR Tolkkien'in ünlü Hobbit'ini de sinema uyarlamasında kamera arkasına geçecek. Her fırsatta Yüzükler üçlemesinin kendisini çok yorduğunu bu nedenle bir süre büyük bütçeli yapımlardan uzak kalmayı istediğini söyleyen Jackson, sonunda bu kararını değiştirdi ve resmi olarak yaptığı açıklamada Hobbit'i çekeceğini söyledi.

Tüm maceranın bütünlüğünü, devamlılığını ve ahengini bozmamak için bu kararı aldığını söyleyen Peter Jackson, yeni film için oyuncu kadrosu için kolları sıvadı bile. Üçlemede Gandalf'ı canlandıran usta İngiliz aktör Ian McKellen ile sesi ve vücut hareketleriyle Gollum'un yaratılmasına katkıda bulunan Andy Serki yeni film Hobbit'de de rol alacaklar. Peter Jacsson ayrıca Elf prensesi Arwen'i canlandıran Liv Tyler'ın da yeni filmde rol alabileceğini söyledi. Ancak bu karakterin Hobbit kitabında çok az yer alması sorun yaratabilir. Ama zaten Yüzükler üçlemesi kitaplarında da küçük bir yer almasına rağmen Jackson bu karakterin rolünü büyüterek Liv Tyler'ı filmde ön plana çıkarmıştı.


Verildiyse çok özur dilerim aratım bulmadım paylaşmak istedim sıcak sıcak acıklayı yapalı adam 1 hafta olmus...:victory:victory:victory:victory:victory
 

TheMetaor

тм ρRoduction
İii Güzel Hoşta kaynagını eklemeliydin Okudum hepsini Tam annamadım Simdi Yüzüklerin efendisi 4 yerine Hobbit mi gelcek
 

moonys

New member
bu konusma tv de gerçekleşmiş banada bir arkadasım bunu txt ile gönderdi.

çekilecek film yanı hobbit 3 filmden olusuyo ve souronun yüzügü dövüp krallara verilişi(bu yüzük verilisi tabiki 50 yıl önceyi anlatıyo)20 yıl sorada asıl savas dedihimiz yüzüklerin efendisinin basında olan sahne ile devam ediyo...
 

salkutlu

New member
paylaşım için teşekkürler
----
Tamamen bir eksiklik aslinda...
BEn üçlemden önce Peri masallarinai dair, Güç yüzüklerine dair ve Hobbiti okudum, bence üçlemden önce Hobbiti çekmeliydi... Zira Hobbit, 3 lemeye geçiş kısmı... Sting ( kullanilan kılıç) Fantastik canlılar ( elfler, cücüeler, troller, orklar, kartallar, Ayı Boore), Mitril, Ejderh SMoug, herley hobiiette idi. En basitinden Bilgo Orman elflerindn (Legolaslardan) kaçıyordu :)) büyük bir yapıt olacağından şüphem yok ama yine derme çatma eksik olacaktir. zira üçlemede tırtıl çifçiyi alip "Tom bolbadin"i almayan bir yönetmen çekiyor filmi... bakalim gelsin izlicez :)

saorun yüzüğü dövüp krallara verdiği Güç yüzüklerine dair ve Smiliarin kitaplarinda analtiyor.. hobbite 11 cüce bilbo ve gandalf ejderha smaug un haziesi çalmaya gidiyorlar.
 

PompishkA

gєвzєтєαм
tesekkürler en sevdiğim film zaten zabırsızlıkla bekliorum internette araştırdım film 2011 de gösterime girecekmiş
 

HTML

Üst