Yatak Odasında Tv mi Sex mi ?......

SAHRANİL

Altın Üye



Yatak odasinda televizyon seksi unutturuyor mu yoksa bunlar bahane mi ?
Diziler, maçlar, derken farkli odalar, farkli televizyonlar ve yatak odasina giren ekranlar gerçekten insanlara seksi unutturuyor mu? Yoksa bütün bunlar modern bahaneler mi?

Bu konuyu iki ünlü psikiyatrist, Prof. Dr. Ahmet Çelikkol ve iliski psikiyatristi Doç. Dr. Armagan Samanci degerlendirdi..

Doç. Dr. Armagan Samanci:
Televizyon iliskileri bozuyor, bu da direkt seks hayatini etkiliyor. Yatak odasina televizyonu sokmak yabanci birini özel odaniza davet etmekten farksizdir.

Televizyon sizce sekse darbe midir?

Televizyonun iliskileri bozan bir yapisi var. Duygusal olarak çiftlerin birbirinden uzaklasmalarina neden oluyor, duygusal olarak uzaklasan çiftler de seksten kaçiyor.

Çiftler arasindaki iliski televizyonla zedeleniyorsa aslinda o iliski bitmis midir?

Baslangiçta zedeleyici etki yaratir. Televizyon mesafe koydurur. Çok televizyon seyretmek çiftleri birbirinden uzaklastirir, birbirinden uzaklasan çiftler zaten kaçmak için televizyonu daha fazla seyretmeye çalisir. Uzaklasmak için televizyon iyi bir araçtir.

"Yatak odasindan televizyonu çikarin," önerisinde bulundugunuz çiftler oluyor mu?

Bence televizyon asla yatak odasina konmamali. Ha yabanci birini getirip yatak odasina koymussunuz, ha televizyonu! Ikisi de iliskide ayni etkiyi yapar.

Kadinlar televizyonu rakip olarak görüyorsa ne yapmali?

Televizyon ve internet, kadinlari gerçekten dul birakabilecek konuma getirdi. Olay son noktaya ulasmadan hemen esinizle bu durumu konusun. Ama burada önerim, eve asla ikinci televizyon alinmamasidir. Bu, çiftleri birbirinden bambaska uçlara iter, toparlayamayabilirsiniz.

Erkekler, televizyon dizilerinin seks hayatlarini yiprattigini anladiginda ne yapmali?

Birlikte izleyebileceginiz diziler bulun ve paylasmaya bakin ama televizyon izleme süresini azaltin. Esinizle farkli programlari izlemeye basladiysaniz, ortaklik zarar görür. Bu da direkt cinselliginize yansir.

Televizyona ragmen aile iliskileri nasil saglamlastirilir?

Artik televizyon hayatin kaçinilmaz bir parçasi, evden çikartip atamayiz. Onu evin bir bireyi gibi düsünmek lazim, ancak 'bu bireye' karsi önleminizi alin. Iliskinin güçlendigi alanlara, yemek yenilen yere, yatak odasina televizyon sokmayin.
 

cz5

New member
insan ne isterse onu yapar yani yapmak istediğini bence televizyon vb şeyler koskocaman bir bahane
 

srkngncy

New member
eşimle birlikteysem yanimdaysa ne tv ne maç ne dizi hiç biri umurumda olmaz ;) ben en çok eşimle vakit geçirmeyi seviyorum gerisi bahane
 

ThugNiggaz

Lollipop G
eşimle birlikteysem yanimdaysa ne tv ne maç ne dizi hiç biri umurumda olmaz ;) ben en çok eşimle vakit geçirmeyi seviyorum gerisi bahane

Abi libido üst düzeyde :D
 

iSpiK

Kadim Dost
nede olsa konsantre meselesi... tv de bi anda adriana lima yı gorursen ınsan bı ben nerdeyım moduna gırıp kacabilir dimi = )
 

ThugNiggaz

Lollipop G
nede olsa konsantre meselesi... tv de bi anda adriana lima yı gorursen ınsan bı ben nerdeyım moduna gırıp kacabilir dimi = )


Birebir katılmakla birlikte dünyanın en güzel kızı(bakiredir kendisi :D) olan Adriana Limayı gören birisi sevgilisinin yanından kaçması banada anormal gelmiyo.
 

Blue_Secret

Қądįм Ðơ§Т
aşkım yanımda olsun dünya bahane benim için.....
 

white_sun

New member
yatak odasında televizyonun ne işi var ya bi yatak yeter bana:)
hatta eve bile televizyon almam belki
teknolojiye hayır sex'e evet :p
 

HTML

Üst