proğramlama için hangi dili öncelik vermeliyim.

celep

New member
arkadaşlar şu anda C# öğreniyorum. ama bir arkadaş C++ ile başlarsan daha tabana inmiş olursun diyor. sizce hangisi üzerine yoğunlaşmalıyım. yoksa basic mi ne dersiniz. tavsiyeleriniz için teşekkürler.

teşekkürler ilginiz cevaplarınız için
 

celep

New member
kimse yokmu bu forumda yav. cevabımı ben başka yerden buldum zaten ama ilgisizlik üzüyor adamı.
 

uzman3

New member
ilk pascal yada c# öğren daha sonda delphi yada c++ öğrenirsin c++ şuan dünyada kullanılan oterite dili zaten
 

яєℓαχℓιƒє

KaFaSıNa GöRe
vala ben c# öğreniyorum kardeş çok ileri düzeydeyim şuan
c++ a geçicem inş.
 

geeenç

New member
C temelli bişeyden başla ve console çalış önce sonra windowsa geçersin
arkadaşa katılıyorum ben okulda C ile başladım daha sonra java gördüm, C kodlamasıyla java kodlaması birbirine çok yakın,daha doğrusu C hemen hemen bütün dillerin temeli diğer bütün diller bundan türemiştir. hem eskiden bizim okulda bilgisayar mühendisliği dışındaki bölümlerde pascal gösteriliyomuş ama bu sene C göstermeye başladılar ve bence böylesi daha iyi
 

nemesis12

New member
bence önce görsel bir dil çalışmalı çünkü görsel diller kodların çoğunu kendileri yazdıkları için sana daha az hata imkanı veriyorlar böylece daha az sıkılırsın. ben c++ de görsel bir program yazabilmek için senelerce uğraştım. aynısı vb.net te 2 saat sürmedi
 

onekedisi

New member
C çok demode kaldı artık, Visual C++ ile başla. Daha sonra Visual Studio.NET 2008 ile C# öğrenirsin. Visual C#'ı çözersen daha sonra Java da öğrenebilirsin. Yolun açık olsun.
 

EsMeR_BoY

İsTanBuL
Ben Bence dıyorum c++ Baslarsan Hepsini başarırsın en mantıklısı Bu;) HEr yönden Nasıl yönden Dersen Yaz ben Sana yönlerını Tek tek Sayayım:)
 

HTML

Üst