Hakiki Türk Evlatlarına!

xyz4

New member
Sevgili Kardeşlerim! Burada sağ-sol edebiyatı ile birbirinizi yiyorsunuz. 1. Birisi din kavalını eline almış. Din, ,iman edebiyatı ile sizleri koyun gibi görüyor. Kavalı üflediğinde susuz iken dereden su içmemenizi belkiyor. Hatta kayıtsız şartsız boğun eğmenizi bekliyor. Bunların kökenlerine baktığımızda hepsinin yahudi ve rum kökenli olduğunu görürsünüz. Hatta imam diye arkasında namaz kıldığımız kimselerin genellikle büyük hıristiyan misyoner diyarlarındaki imam hatiplerden mezun olduğunu görürsünüz.Oysaki, gelmiş geçmiş 125.000 din içinde Allah ile kul arasında kimsenin olmadığı tek din yüce dinimiz islamiyettir. Din adamı kavramının islamiyette hiç yeri olmamıştır. Peygamberimiz bile sadece tebliğçi olduğu söylemiştir. Allah, ayetler ile peygamberimize tebliğçi olduğunu belirtmiştir. Şeyh, şıh, hoca, imam, müftü, dinayet işleri başkanlığı kim oluyor? İmamı Azam Ebu Hanife'yi Halife Harun Reşit yıllarca zindanlarda neden hapis etti? Bir araştırın bakalım. Şimdi içinizden aklı evvel birileri çıkar, "bu komünist veya dinsiz" der. Yemezler aslanım! Yüce dinimi çakallara uşaklık etmiyecek kadar iyi tahsil ettim.
2. Birisi milliyetçilik kavalını almış. Üfleyince, onun istediği şeyi yapacağımızı ve vatan, bayrak edebiyatı ile solcu kardeşlerimizin kanını dökeceğimize inanıyor. Oysaki, milliyetçilik kavramını ilk ortaya atan çakalların, sadece siyasi rant için bu işe girdiğini görürsünüz. Hemde ingiliz yönlendirmesi ve desteği ile. Bir adamın peşinden gitmeden biyografisini iyi bilmek gerekiyor. Alparsan Türkeş ( Hüseyin Feyzullah)' ın biyografisini iyi bir okuyun! Demirel ile girdiği AP'si genel başkanlığı yarışını kaybediyor. Sonra ısrarlara dayanamayarak Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi başkanı oluyor. Orada da olmuyor. Sonra Mhp neden? Birazcık siyasi tarih okuyun! 1970'ler de amerikan 6. filosuna dua ve tezeruhatlar. Hatta 6. filoyu tanrısallaştırarak orada toplu namaz kılmalar. Bu gaz ile solcu kardeşlerin oluk gibi kanını dökmeler.
3. Birisi solculuk kavalını almış. Üfleyince, hakça bölüşüm, eşitlik, kardeş hakları edebiyatı ile bizi militan yapacağını sanıyor. Solcu kardeşlerimizi "kahrolsun emparyalizm" diye bağırttırırlar ve kıs kıs gülerler. Çünkü bu solculuğu rusya'daki yahudi emparyalistler maddi ve siyasi sponse etmektedir. Solcular, sağcı kardeşlerimizin kanını dökerken, onlar malı götürecekler. Götürdülerde zaten.
Yüzyılın dahisi Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletine nasip olmuş. Düşman zulümünden bu ülkeyi atalarımızın vatanseverliği ile kurtarmış. Bizlere Cumhuriyet gibi yüce bir kavram bırakmış. 1938'den bu güne ülke kötüye gittiyse, bütün suç bizlerde. Çakallara ve batı uşaklarına hizmet edersek ve 5 yılda bir önümüze konan sandığa yanlış oy atarsak, işte ülke bu konumda olur. Sonra her mecraada birbirimizi yemeye başlarız. Dört mevsim bir arada yaşanan, bu kadar yeraltı ve yerüstü zenginliği olan başka bir ülke yok! Fakir, cahil ve çaresiz isek, oturup düşünmemiz lazım. Babalarımın hatalarını biz çekiyorsak, yarın bizim hatalarımızı çocuklarımız çekecek. Ona buna borazancılık ve uşaklık etmenin ülkenin altına dinamit koymakla farkı ne? Her siyasi çakal önünüze sizi cezbedecek menü koyar. Siz, siz olun cumhuriyet menüsünü seçin!
 

klcihangir

New member
haklısın söylediklerin doğru ama sende rejim kavalını almışsın eline öttürüp duruyorsun. yani dışarıda bööle tehlikeler var diye sana sarılmamızı bekliyorsun. yani cumhuriyete. ve bu cumhuriyeti 90 yıl önceki kalıplarda muhafaza etmek istiyorsunuz.

işte rejimi kayıtsız şartsız mükemmel görmeniz anlamsızlıklar zincirinin ilk halkasını oluşturuyor. biri geliştirme adına birşey yapmaya kalksa yukarıda saydıklarınla yaftalanıveriyor. ha senin dediklerindende çok.ama sapla samanı ayırmak lazım. ama bu zahmete girmek istemeyen de çok. yani iyi niyet yok en başta.

anlattığına göre tek seçenek bırakmışsın bize oda chp. :)( zaten bu partinin yıllardır tek programı bu başkalarından korkun bize gelin, -niye- ilk başta biz vardık, Atatürk'ün partisi v.s. gibi ileriye dönük hiçbir anlam içermeyen hoş nostaljik sözler.

uzun lafın kısası sende almışsın bi kaval.
 

xyz4

New member
Bu nasıl analiz? Bu nasıl konuyu anlama? Cumhuriyete sahip çıkmak, chp yanlısı olmak mı? Ya da benim Cumhuriyetçilik simgemin temsilcisi chp mi? Sen ve senin gibilerin hala anlamadığı şey; dünyada dört mevsim yaşanan başka bir ülke yok! Yeraltı ve yerüstü zenginliği bizim gibi olan yine başka bir ülke yok! Ama senin gibi cumhuriyet düşmanları fehtullah müslümanlığı yada ingiliz menşeli milliyeçilik borazanını öttürenler, birilerinin peşinden gider. Kendinize güveniniz yok! Oturup, "Asiye nasıl kurtulur" diye düşünmezsiniz. Müslümanım dersiniz, Ne Kur'an-ı Kerim okur, ne de imam-ı Azam'ın fıkıh kitabını okursunuz. Namazın farzı kaç? desem, "biliyordum ama şimdi aklıma gelmiyor" dersiniz. İşinize gelmeyene ya bir kulp bulursunuz yada bir çamur atarsınız. Ya tutarsa! Tutmaz aslanım tutmaz! Ne bir fransiyonun sempatizanı olduk ne de kula kul olduk. Ülkemizin dürüst ve basiretli insanları ülke yönetimine gelsin, ülkemiz kalkınsın diye yazı yazıyoruz. Hala onun bunun borazanını çalmaya kalkıyorsunuz. Sizler ancak böyle yönetime layıksınız. Allah, akıl vermiş ama sadece başta ağırlık olarak geziyor.
 

klcihangir

New member
tam tahmin ettiğim gibi. sen yine yaftalama işine başladın. yukarıda kendin çal kendin oyna kıavmında sorup cevapladığın soruları bana sormadın ve dolayısı ile o cevaplar bana ait değil.

hemen cumhuriyet düşmanı.....

hemen sahte müslüman.....

hemen mandacı....

maaşallah herbirini yakıştırdın bana. hani birileri birilerinin kavalını çalıyodu ya ben herkesin kavalını çalıyomuşum.
demekki ülkede en büyük tehlike benim.

şu çamur meselesinde valla üzerimi baya kapattın zaten her türlü çamuru atmışsın bana
neyse ben akıllı biri var sanmıştım karşımda ama gördüğüm ağız dalaşcısı laf ebesi birisi.
en azından söylediklerinde tutarlı olmalıydın.
 

xyz4

New member
Yazdıklarını okudun mu? Buradan hırsla yazılmış, çocuksu bir nakarat görünüyor. Hadi canım! Benim dolu vaktimi boş lakırtıların ile doldurma!
 

klcihangir

New member
sen daha çok içerikleri ile ilgilenmeliydin. ama bunu beklemek anlamsız. sana göre tartışmak görüş geliştirmek anlamsız ve vakit kaybı.
mutlak doğruyu kabul edip boyun eğin diyorsun.
kimse karşı çıkmamalı görüşlerine. tipik bi durum, şaşırmadım.
sanki islamiyet gibi din gibi, ideolojini tartışmaya kapatıyorsun.
al sana bi kaval daha
yeni din laiklik ha.
bu ara çok moda zaten.
 

tgbözay

New member
arkadaşlar neyi tartşıosunuz

ikinizinde resminde türkbayrağı niye bu boş laflar allahtan yüzyüze deilsiniz yoksa birbirinize yumruk yumruğa girceniz yakışıo mu size ayıp be yaptıklarınız çocuklar gibi

xyz4 adlı arkadaşım iyi güzel yazmışsın ideolojik bilgini aktarmışsın paylaşmışsın iyi güzelde orda birşey yanlış aktarmışsın 6.filo karşısında kafa tutanlar solculardı yani türkiyenin tam bağımsızlığını istiyenler
bağımsızlık için tam bağımsızlık için kahrolsun amerikan emperyalizmi die baırmak eşitlik adınına baırmak solculuk kavalını çalmak deildir kardeşim olsa olsa tam bağımsızlık için haklarını sözlü bir biçimde dile getirmektir
 

FASATE

New member
Bu ne şimdi.. Amacın herkesi birbirine düşürmek mi? İşte bunun için siyasetten nefret ediyorum. Her zaman insanları birbirine düşürecek bir şeyler buluyor. Hem de insanın en kutsal saydıklarıyla. Din, vatan , millet , bayrak vs... vs... Bırak bu eskimiş örsümüş sözleride kayda değer elle tutulur bir çözüm göster.
 

amorfus

New member
Ya Arkadaşlar Kusura bakmayında bu solculuk yada sağcılık nedir? ne işe yarar? vatana en ufak bir yararı olmuşmu bunların?
yani neden vatansever olmak varken ben solcuyu vatanseverim ben sağcıyım vatanseverim palavralarıyla uğraşıyorsunuz. adam gibi vatan sever olalım.bize hiçbirirnin faydası yok. siyasetle bu ülkede hiçbir şey değişmeyecek buna emin olun.başımıza gelen kim olursa olsun aynı şeyleri yaşarız ve yerimizde sayarız.çünkü hepsi koltuk ve kasayı doldurma meraklısı.öyle olmasalar bile başkaları çamur atarak bu şekilde gösteriyorlar. demokratik bir ülkede yaşamadığımız ortada.bari sizler kendinizi sahte düşüncelere veripte vatanseverliğinizi kaybetmeyin.
bu ülkenin birlik beraberliğe ihtiyacı var düşmanlığa değil.solculukla sağcılıkla bunu başaramayız.herkesin dini düşüncesi kendine bırakın istedikleri gibi yaşasınlar.tabiki dini istismar edenlere sonuna kadar karşıyım.ama dini yaşantımada kimse karışmasın lütfen.

vatanımızdan başka yok ve bu vatan için çok kan aktı.bu kanlara yazık etmeyin lütfen...
 

manashan

New member
arkadaşlar neyi tartşıosunuz

ikinizinde resminde türkbayrağı niye bu boş laflar allahtan yüzyüze deilsiniz yoksa birbirinize yumruk yumruğa girceniz yakışıo mu size ayıp be yaptıklarınız çocuklar gibi

xyz4 adlı arkadaşım iyi güzel yazmışsın ideolojik bilgini aktarmışsın paylaşmışsın iyi güzelde orda birşey yanlış aktarmışsın 6.filo karşısında kafa tutanlar solculardı yani türkiyenin tam bağımsızlığını istiyenler
bağımsızlık için tam bağımsızlık için kahrolsun amerikan emperyalizmi die baırmak eşitlik adınına baırmak solculuk kavalını çalmak deildir kardeşim olsa olsa tam bağımsızlık için haklarını sözlü bir biçimde dile getirmektir
o dönemin solcularında, kahrolsun abd emperyalizmi ama yaşasın rus emperyalizmi düşüncesi var.. :vur
 

tavukçiftliği

New member
Çok kitap okumak lazım çünkü okuduğumuzu ancak öyle anlarız. bu kadaru yeterli değil bunu görüyorum.
 

HTML

Üst