Önder misillemesi

Pax_deorum

cursum perficio
Sarı-kırmızılılar sözleşmesi sona eren yıldız futbolcuyla söz kesti. CSKA Moskova ve Lazio'dan teklif alan Önder, Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'i arayıp, G.Saray'ın teklifini kabul ettiğini bildirdi. F.Bahçe'den kopan gurbetçi futbolcunun bu hafta içinde sarı-kırmızılılara imza atacağı belirtildi.

Transferde arayışlarını sürdüren Galatasaray ilk bombayı Fenerbahçeli Önder Turacı ile söz keserek patlattı. F.Bahçe'nin Emre Belözoğlu'nu transfer etmesinden sonra gurbetçi futbolcuyu renklerine katmak için girişimlerine hız veren sarı-kırmızılılar mutlu sona çok yaklaştı. G.Saray Belçika'da oynarken F.Bahçe'ye kaptırdığı Önder Turacı ile yaptığı görüşmeleri olumlu sonuçlandırdı. Sarı-lacivertlilerle sözleşmesi sona eren ve Rusya Ligi takımlarından CSKA Moskova ile anlaştığı öne sürülen yıldız futbolcu, G.Saray'dan gelen teklife olumlu yanıt verdi. Gurbetçi futbolcunun bu hafta içinde sarı-kırmızılı takımla sözleşme imzalayacağı belirtildi.


ZİCO KALINCA GİTTİ

Rusya kulüplerine transfer olmaktan vazgeçen ve Fenerbahçe yönetiminden sözleşmesini uzatmak için haber bekleyen Önder Turacı, Zico'nun takımda kalacağı haberini alınca rotasını Florya'ya çevirdi. Brezilyalı teknik adamla yıldızı bir türlü barışmayan gurbetçi futbolcu, transfer görüşmeleri için Romanya'da bulunan Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'i arayarak, 'Seria takımlarından Lazio'dan da transfer teklifi aldım ancak ilk tercihim Galatasaray. Siz ne zaman isterseniz gelir imzayı atarım' açıklamalarını yaptı.


SÜLEYMAN HATISARU
 

V.ManisaspoR

PLãyß0y
Galatasaraydan Fenerbahçeye MisiLLeme!!




G.Saray'ın eski yıldızının Fenerbahçe ile anlaşması sonrası sarı kırmızılı yönetim şuanda F.Bahçe'de oynayan bir futbolcu ikna etti. İmzanın hafta içinde atılması bekleniyor.



Transferde arayışlarını sürdüren Galatasaray ilk bombayı Fenerbahçeli Önder Turacı ile söz keserek patlattı. F.Bahçe'nin Emre Belözoğlu'nu transfer etmesinden sonra gurbetçi futbolcuyu renklerine katmak için girişimlerine hız veren sarı-kırmızılılar mutlu sona çok yaklaştı.

G.Saray Belçika'da oynarken F.Bahçe'ye kaptırdığı Önder Turacı ile yaptığı görüşmeleri olumlu sonuçlandırdı. Sarı-lacivertlilerle sözleşmesi sona eren ve Rusya Ligi takımlarından CSKA Moskova ile anlaştığı öne sürülen yıldız futbolcu, G.Saray'dan gelen teklife olumlu yanıt verdi. Gurbetçi futbolcunun bu hafta içinde sarı-kırmızılı takımla sözleşme imzalayacağı belirtildi.

ZİCO KALINCA GİTTİ

Rusya kulüplerine transfer olmaktan vazgeçen ve Fenerbahçe yönetiminden sözleşmesini uzatmak için haber bekleyen Önder Turacı, Zico'nun takımda kalacağı haberini alınca rotasını Florya'ya çevirdi.

Brezilyalı teknik adamla yıldızı bir türlü barışmayan gurbetçi futbolcu, transfer görüşmeleri için Romanya'da bulunan Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'i arayarak, 'Seria takımlarından Lazio'dan da transfer teklifi aldım ancak ilk tercihim Galatasaray. Siz ne zaman isterseniz gelir imzayı atarım' açıklamalarını yaptı.

YENİŞAFAK
 
S

SiR ReaLiST

Guest
Aldık Zaten Şu Anda Bizde :D Fener'in Yedek Oyuncusunu Almak İçin Can Atıyorduk Bizde İyi Oldu Aldık Turşusunu Kurarız Artık :D

Konular Birleştirildi...
 

BURG

New member
Ben galatasaraylıyım ama önderle emre arasındaki kalite farkı ortada misillemyle ne alakası var önder kim emre kim önder bize gelebilir bizden fenrbahçeye song gidebilirde kimse birşey demez ama galatasarayın içinden cıkmış bir adam galatasaraya para kazandırmadan gitmiş bir adamın aslında galatasasraylı olan bir adamın gitmesi biraz kötü oldu ha fenerde iyi oynar oynamaz o fazla önemli degilde herşeyiyle ortada galatasaraylı bir futbolcu fenere gitmesi ne galatasaraylıların içine siner nede feberbahçelilerin içine siner eminim cogu fenerli emreye sıcak bakmıyordur am ne diyelim olmuş para her kapıyı açıyor bizede başarılar demek düşüyor
 

JeNk

New member
mısıllemeye bak bırı bızım kovdugumuz adam bırı sızın elınızde tutmadıgınız bı yıldız
 

kezman_

New member
emre yi transfer etmemiz gs lileri çok fena kızdırdı :) emre de doğru yolu buldu sonunda :D önder önceden iiydi ama geçen sezon çogu maçta çok kötü form gösterdi ve yedege gitti sonrada dönemedi bu haberin doğru olduguna inanmıyorum ama doğru olsa bile hiç önemli de degil
 

forza_GS

New member
emre yi transfer etmemiz gs lileri çok fena kızdırdı :) emre de doğru yolu buldu sonunda :D önder önceden iiydi ama geçen sezon çogu maçta çok kötü form gösterdi ve yedege gitti sonrada dönemedi bu haberin doğru olduguna inanmıyorum ama doğru olsa bile hiç önemli de degil
dikkat edin emre kacmasın fenere tersten cok dönektir kendisi:D:D.D:durdurun
 

MONTANO

New member
Önderi Fenerbahçeden önce almak isteyen takım bizdik fakat Aziz yıldırımın fiyatının iki katını ödeyip te kulübünden sırf bizlere inat için aldığı önderi şimdi bizim almamıza hiç bir engel yok sadece önderin bizi tercih etmesi yeterlidir.Allah'ın izniyle Alacağız.Şampiyonlar liginde çok ihtiyacımız olacak.
 

lazzuri53

"LazigoL"
MisiLLeme dediğiniz bu mu yani Önder mi?
yuh ya,böyLe transfer mi oLur.. geçen sene ne güseL transferLer yapmıştı yönetim bu sene yine başLadıLar..
hiç yapmayın daha ii, aLtyapıda asLan gibi topçuLar yetişiyor..
 

bylrbyi

New member
song gönderilip önder mi alınacak? Galatasaray Puyol yakışır gerçi imkanız ama olsun
 

HTML

Üst