AKP'ye oy için yemin ettirip altın verdiler

sedapinar

New member
Hepsi saptırma haber değil mi*Herkes yalan söylüyor AKP ye iftira atıyor.Peki hepsi yalanda AKP nin hazırladığı seçim beyannamesi demi yalan?AKP merkezi tarafından hazırlanan seçim bildirisinde(broşüründe) AKP büyük bir övünçle "sosyal politika" adı altında anlatıyor:
- 1.2 milyon aileye ücretsiz kömür verdik. 4.3 milyon ton kömür dağıttık.
- Yoksullara bayramlarda 330 milyon YTL gönderdik.
- 78 aşevinde her gün 70 bin kişiye sıcak yemek yedirdik.
Bunlarda mı yalan?
Ama hiç kimse sormuyor siz kimin malını kime dağıtıpda öğünüyorsunuz?
 

Albayrak

Can Feda
Hepsi saptırma haber değil mi*Herkes yalan söylüyor AKP ye iftira atıyor.Peki hepsi yalanda AKP nin hazırladığı seçim beyannamesi demi yalan?AKP merkezi tarafından hazırlanan seçim bildirisinde(broşüründe) AKP büyük bir övünçle "sosyal politika" adı altında anlatıyor:
- 1.2 milyon aileye ücretsiz kömür verdik. 4.3 milyon ton kömür dağıttık.
- Yoksullara bayramlarda 330 milyon YTL gönderdik.
- 78 aşevinde her gün 70 bin kişiye sıcak yemek yedirdik.
Bunlarda mı yalan?
Ama hiç kimse sormuyor siz kimin malını kime dağıtıpda öğünüyorsunuz?
Ben soruyorum bunlar kimiin malını kime dağıtıp duruyorlar.

İnsanlara sadakaya alıştırıyorlar , bir çok iç karatan olaya şahit oluyoruz. Teşekkür ederim.
 

mehmetünlü

New member
Yalancı tanık

BAZILARIMIZ zannediyorlar ki...

AKP’nin seçim başarısı, bir ellerinde Kuran, öbür ellerinde "altın torbası" bulunan çarşaflı kadınlar ile sakallı erkeklerden oluşan "AKP timleri" sayesindedir...

Bu AKP timlerinin kapı kapı dolaşıp ahaliye "Vallahi de billahi de oyumu AKP’ye vereceğim" diye Kuran’a el bastırarak yemin ettirdiklerine dair kesin bir iman söz konusu... Bu bir şehir efsanesi falan da değil...

Koskoca Deniz Baykal bile, seçimden önce bu konuya epey ağırlık vermiş, hatta "Altını alın, yemin de edin ama oyunuzu AKP’ye atmayın. Allah günah yazmaz. Yazarsa da günahı benim boynuma" diyerek efsaneyi gerçek gibi sunmuş, iddiayı olgu haline getirmişti.

Ancak gelin görün ki...

Bu zamana kadar böylesi bir iddiayı kanıtlayacak tek bir tanık bile çıkmamıştı ortaya...

Düşünün: Dolaşılan onca kapıda, "Hop kardeşim! Siz hangi cüretle benim oyumu satın almaya kalkarsınız?" diyen tek bir babayiğit bile çıkmaz mı?

Neyse... Dünkü Cumhuriyet’te yer alan bir habere baktığımda bir tanığın çıktığını fark ettim...

Antalyalı Yücel Keleş adlı "tanık" diyor ki:
"Kara çarşaflı iki kadınla sakallı bir adam geldi...

Tayyip Erdoğan bizi gönderdi dediler...

Bana altın vermeye kalktılar...

Abdestimin olup olmadığını sordular...

Sonra da Kuran’a el bastırarak ’Mart 2009 yerel seçiminde AKP’ye oy vereceğim vallahi billahi’ diye yemin ettirdiler."

* * *

Kuran’a el basarım ki...

Bu tanık, su katılmamış yalancıdır...

Yalancı tanıktır...

Çünkü iddiasını kanıtlayacak tek bir delil bile sunamamaktadır...

Çarşaflılar kimdir, sakallı adam necidir?

Hiçbir açıklama yapamamakta, isim verememektedir...

Bu zamana kadar neden sustuğunu izah edememektedir...

Bu yöntemle Alman Yeşiller Partisi bile rahatlıkla töhmet altında bırakılabilir...

Yine Kuran’a el basarım ki...

AKP’nin seçim başarısını bu gibi nedenlere dayandırarak rahatlamaya çalışmak, önümüzdeki seçimlerin de kaybedileceğinin çok açık göstergesinden başka bir şey değildir...

KAYNAK
 

yoldas

New member
adamlar önce işsiz aç bırakıyorlar sonra ardından kömür dağıtıp sanki iyi birşey yapmış gibi oyları satın alıyorlar...
diyelim ki bu adam deli ya diğerleri ??? onlara da bir rapor hazırlayın...
 

karakan21

New member
vbu hakikaten yalan bir haberdir ben bizzat chp nin milletvekillerinden birisinin fabrikasında çalışırken seçimlerden bir gün önce tüm işçüleri çağırıpta ymin ettiren ve kişi başı kıdemine göre
5-10-20 ytl dağıtan kişiyi canlı gözlerimle gördüm onun için ben akp nin değilde chp nin böyle bir tekniğe başvurduğuna inanıyorum...
 

yalovam77

New member
balon haber . . öle birşey olduysa bile olağan şeyler . . 1-2 kişi değil 19 milyon seçmen AK PARTİYE oy verdi .
 

mantser

New member
AK Parti'nin 2009 yılında yapılacak yerel seçimlerde kendisine oy vereceklere altın dağıttığı iddiası ile Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan şahıs şizofren çıktı.



7 Aralık 2007 tarihinde Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nden verilen Özürlü Sağlık Kurulu Raporu'nun tanı bölümünde, Yücel Keleş isimli şahsın "Kronik Şizofreni İlaçla Remisyona Girmiyor" ibaresi yer aldı.

AK Parti'nin 2009'da yapılacak yerel seçimlerde kendisine oy vereceklere altın dağıttığı, bu durumdan rahatsız olan bir vatandaşın da Cumhuriyet Savcılığı'na başvurduğu yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. AK Parti'ye yönelik suçlamalarda bulunan Yücel Keleş isimli şahsın ağır şizofren hastası olduğu belgelendi. Yücel Keleş'in yüzde 70 oranında ağır özürlü olduğunu belirten Afyonkarahisar Devlet Hastanesi tarafından verilen Özürlü Sağlık Kurulu Raporu'nda şu tanıya yer verildi: "Kronik Şizofreni İlaçla Remisyona Girmiyor"

Konu hakkında AK Parti Antalya İl Teşkilatı tarafından yapılan yazılı açıklamada Yücel Keleş isimli şahsın Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı Makamı'na iletilmesi için Antalya Cumhuriyet Savcılığı'na verdiği dilekçedeki suçlayıcı beyanlarının asılsız, hayal ürünü ve kurgudan ibaret olduğu bildirildi. Yazılı açıklamada şöyle denildi: "Yücel Keleş adlı kişi ocak ayında partimize gelerek giriş katta bulunan AK Parti İletişim Merkezi (AKİM) görevlimize müracaatta bulunup, ihtiyaç sahibi olduğunu belirterek yardım talep etmiştir. Özürlü olduğunu gösteren Sağlık Kurulu Raporu ile başvuran Yücel Keleş'in beyanları doğrultusunda görevlilerimiz yardım yapılabilmesi için kendisini Büyükşehir Belediyesi, Antalya Valiliği Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na yönlendirmiştir. Partimizin yetkili organları, AKİM'e yapılan başvuruların her adımını ve gelişmeleri yakından takip etmektedir. Netice olarak; Yücel Keleş'e gıda yardımı yapıldığını, ilgili kurumlar tarafından 2022 sayılı yasadan faydalandırılıp kendisinin yardım aldığını söyleyebiliriz. Söz konusu ihtiyaç sahibinin 2022 sayılı yasadan yararlanmak için ibraz ettiği özür raporunda tanı; "Kronik Şizofreni İlaçla Remisyona Girmiyor" şeklinde olup, oranı ise yüzde 70 Ağır Özürlü'dür. Söz konusu kişinin partimizi itham ettiği şikayet dilekçesinde belirttiği yardım dışındaki kişi ve olaylarla ilgili tüm iddiaların asılsız, hayal ürünü ve kurgudan ibaret olduğunu vurgulayarak, takdirini; basına, kamuoyuna ve şikayet dilekçesiyle olayın intikal ettiği yargı organlarına bırakıyoruz."

CUMHURİYET'İN HABERİ

Konu hakkında Yücel Keleş'e dayandırdığı bilgilerle haber yayınlayan Cumhuriyet gazetesi, AK Parti'nin oy karşılığında yemin ettirerek altın dağıttığını iddia etmişti. Cumhuriyet'teki haberde Yücel Keleş, 10 Mayıs tarihinde evine kara çarşaflı iki kadın ile sakallı bir adamın geldiğini iddia ederek, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine geldiklerini, yemin etmem durumunda bana altın vereceklerini söylediler. Aptesimin olup olmadığını sordular, ardından da Kuran çıkarıp, yemin etmemi istediler." demişti.


KAYNAK
 

neb34

Banned
Ya demokraside böyle alavere dalavere olur.AKP yaptı yapmadı onu bilmem.Ben genel yapıdan bahsediyorum.

Çünkü demokrasi yapı itibarı ile buna müsaittir.Benim anlamadığım niye bu çürük taraflar AKP nin ilerlemesini engellemek için AKP nin zamanında öne atılır?Ha AKP İslamcıların partisi Müslümanların hileyle işi olamaz diyenlere cevabım "Harb hüdadır."

Niye CHP tek parti iktidarındaki hileler zulümler burdaki ilerici(!) güruh tarafından dile getirilmez de AKP nin her yaptığı göze batar?
 

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
Akp liler kendi zihniyetleri dışındakilerin hepsini şizofren olarak görüyorlar zaten..Altınla oy alsınlar ne var ki bunda.ha kömür vermişsin ha altın.zafere giden yolda herşey mübah değil midir..
 

mantser

New member
ѕσηυη¢υ;2960507' Alıntı:
Akp liler kendi zihniyetleri dışındakilerin hepsini şizofren olarak görüyorlar zaten..Altınla oy alsınlar ne var ki bunda.ha kömür vermişsin ha altın.zafere giden yolda herşey mübah değil midir..
ortada doktor raporu var bu kadar basit olmayın
 

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
Tayyipte 3 kuruşluk değeri olmayan laflar sölüyor.Mahkeme tarafından 3 kuruş tazminatla cezalandırıldı.ama herkes peşinden gidiyor..
 

gurur24

New member
ya bu kadar düşmanlık niye herkes neden sucu bucu diye birbirini karalıyor. haberin saçma sapan oldugu belli. bu habere görede hemen hemen tüm yorumlar ben zaten biliyordum bunlar hep böyleler gibi yorumlarla dolu. ya geçmişsimizden biraz ibret alalım 2001 krizi ne çabuk unutuldu 1998 darbesi de öyle. o zamanda ne kadar bankalar boşaltıldı milletin milyarlarca doları çalındı bunları hatırlayan yok en azından bu adamlar halka dağıtıyor millete veriyorlar.
 

salarha4

New member
rizeli olduğumdan nefret ettirdi bu tayyip beni
bu haber gerçek dışıda olabilir kaynak ney acaba ? medya'yada güven olmaz nede olsa masonların elinde
 

TuğяuL

Banned
Ben artık Ak Partiye oy vermem arkadaş Bakasana herkese altın dağıtmış da bena vermemiş.Madem bana vermediler benden de oy bir daha.:)

Şaka bir yana nerde bu altınlar.Bu kömürler bize neden kimse vermedi öyleyse

uluan siz varya seçimi kaybedince kendizi eleştireceğinize işin kolaysına kaçıp köümür eleştirmeye başlıyorsunuz.

Şuda bir gerçek ki Eğer Ak parti önüne gelen herkese altın kömür dağıtsaydı oy oranı 47 değilde 77 olurdu.Çünkü CHP lilerin çoğu oyunu Ak Partiye veriridi.Sizler parayı görünce dayanamz satarsınız

Örnek Tuncay Özkan.

Adama paranın miktarını duyunca hemen nasılda sattı namusunu

Kendisi "Kanaltürk benim namusumdur"dememiş miydi de
 

HTML

Üst