Başörtülü kadın şeklindeki tuvaletler

kalıcı

New member
Batıdan İslam dünyasını rencide edecek bir olay daha… Amerika’da bulunan bir İsrail şirketi başörtülü kadın şeklinde tuvaletler yaptı. Amerikalı Müslümanlar buna tepki gösterdi.

Batı gün geçmiyor ki, İslam ve Müslümanlar aleyhine yeni bir karalama kampanyası yapılmasın. Şimdi de dünyada 2 milyarı bulan Müslüman nüfusu rencide edecek başka bir girişimde bulunuldu. ABD’deki bir İsrail şirketi başörtülü kadın şeklinde umumi tuvaletler yaptı. Amerika’daki İsrailliler arasında yaygınlaşan bu tuvalet şeklinin yakında İsrail’de de pazarlanacağı bildirildi. ABD’deki İsrailli şirketin hedefi bu tuvaletleri dünya piyasasına sunmak.

Batıda Müslümanlara karşı artan bu karalama kampanyasının yeni olmadığını belirten ABD’deki Müslüman örgütler, Avrupa’da ve ABD’de her alanda İslam’ı rencide etmek için yapılan uygulamaların planlı bir şekilde uygulandığını ileri sürdü.



kaynak
 

VolkaN

Altın Üye
kaynak ekledim kaynak belirtmeden konu acmayalım arkadaslar
 

v_k

New member
Bizim ülkemizdeki salaklar kendi basörtülerine sahip cıkmazsa olacağı budur. Sen senin ülkende bacının hakkını korumazsan sırf türbanlı diye 2.sınıf muamele gösterirsen onlar zaten fırsattan istifade edeceklerdir.
Daha gecen gün 3 5 tane salakla tartıstım bu konuyu yok gelenekmis yok gereksizmis dediler durdular kimse kimseye basını ört demiyor ama örtene de karısmayın
Burası %99 u müslüman olan TÜRKİYE
Beğenmiyorsanız kübaya arjantine rusyaya gidin
 

VolkaN

Altın Üye

algoritmaA

New member
paylaşım için sağolasın kendi ülkemize bile ben müslümanım deyipte yapmadığı pislik kalmayan yada dinide yoktr deyip gerici yobaz suçlamarından kaçınmayan insanlar olursa o adiler tabiki bunları yapar...
 

SEGMEN

İstiklal Mahkemesi Hakimi
bizler müslümanlığı bilmeden konuşursak
onlarda adam yerine koymaz

bizler fetoşçu,tarikatçı,şıhçı,şeyçilerin arkasından gidersek
onlarda bunlar nasıl olsa islamiyetten uzaklaşıyor

bizde ona göre davranalım derler

ne ekersen onu biçersin
şeyhçilik ekersen
pisuvar alırsın.....

hiç kızma adamlara
 

aorator

New member
Wayy Adi Amerikan Zerdüşleriii .. Bide Hoşgörülü Olarak Görünüyorlar Asıl Terörist Onlardırr
 

digiklan

New member
v_k sen de türban yasağını beğenmiyorsan hadi İran'a suudi arabistan'a o zaman.

Haberin kaynağındaki resme bir bakın. O resimdeki pisuvar heykellerinde türbanlı müslüman kadınlar yok. Açık açık rahibe heykeli onlar. Türban konusunda provakasyon yaratmak isteyenler yine bu haberin de üzerine atlamış. Eminim kimse de kaynağı okumamış.

O heykeller açık ve net şekilde başrahibe kafalarıdır. Gerçi kara çarşaf müslümanlar arasına hıristiyan rahibelerden girmiştir. Ancak Vatikan bu olaya sizin kadar tepki göstermedi sanırım.

Neymiş bacısının türbanına karışanlar falan edebiyatınızı parçalamışsınız yine. Aynı mazlun edebiyatı ama mazlum görünmeye çalıştıkça cehaletinizi gösteriyorsunuz.

Apaçık rahibe hemşire heykelleri onlar. Türbanlı üniversite kapısındaki kız heykeli değil.

Bir de utanmadan altına Amerikadaki Müslüman örgütlern görüşlerini falan yazmışlar. Kaynağı tıklayın o resimlere bir bakın bakalım o heykeller rahibeye mi daha çok benziyor müslüman başörtülüye mi diye?

Galiba yarası olanlar yien gocunmuş. Ama bunun tayyip heykellisinden çıkarsa kesin evime alır bir tane takarım.

saygılar
 

oLdness_07

The Darkness
bu kadarınıda anca böle bir devLetten bekLerdim saten....​
 

innuendo

HANZALA
Moderatör
bakalım konu buradan nereye yolculuk yapacak :D
 

HTML

Üst