Devlet tarafından takip etmek doğrumudur ?

baris622

New member


Adalet Bakanı da ‘takip’ten şüphelendi


Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Ali Osman Paksüt’ün “2 aydır izleniyorum” şikayetine karşı Emniyet, İçişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek “Doğru değil” açıklaması yaparken, Adalet Bakanı “Paksüt herhangi biri değil, araştırılmalı” dedi.

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt’ün dinlendiği iddialarına ilişkin olarak “Sayın Paksüt herhangi bir kişi değil, kendisini bu izlenime iten nedenleri araştırmakta yarar olduğunu düşünüyorum” dedi.

Şahin, Haymana’da yeni Adalet Sarayı’nın açılışını yaptı. Açılış öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şahin, bir gazetecinin, “Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt’ün dinlendiği iddialarını” hatırlatması üzerine, bu konuyla ilgili olarak gerek Emniyet Genel Müdürlüğünün, gerekse İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın böyle bir uygulama olmadığı yönünde açıklama yaptıklarını söyledi.

Şahin, şöyle devam etti: “Anayasa Mahkemesi Başkanvekili arkadaşımız, kuşkusuz çok saygın bir görevdedir. Onun böyle bir izlenim edinmesinin nedenleri üzerinde de durulmalı. Ben inanıyorum ki gerek İçişleri Bakanımız, gerekse diğer Emniyet yetkililerimiz, kendileriyle görüşerek, kendilerinin böyle bir izlenim edinmesine yol açan görgüleri, bilgileri nedir onları alarak bir değerlendirme yapılmasında yarar olduğunu düşünüyorum. Çünkü Sayın Başkanvekili herhangi bir kişi değildir.”

Şahin, bu konudaki kişisel fikrinin sorulması üzerine, şunları kaydetti: “Kendilerinin takip edildiği veya dinlendiğine dair iddialarıyla ilgili, böyle bir şeyin olabileceği hususunda bir düşüncem yok. Böyle bir şey olamaz diye düşünüyorum. Ama kendisi çok önemli bir görevdedir. O nedenle onun bu konudaki beyanları, elinde deliller varsa bunların ele alınarak değerlendirilmesinde yarar olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki sade bir vatandaş dahi bir ihbarda bulunsa üstüne gidilmelidir. Ama resmen böyle bir şeyin olması mümkün değil. İçişleri Bakanımız açıklama yapıyor, Emniyet Genel Müdürümüz açıklama yapıyor. Ama kendisini bu izlenime, böyle bir intibaya iten nedenleri araştırmakta yarar olduğunu düşünüyorum.”

ntvmsnbc
 

raul_evs

Banned
akp 7-4 kapanacak.Bunu herkes biliyor.Ve amaç bunu engellemek için 7 oy içerisindekileri takip etmek,açıklarını aramak,telefon konusmalarını dinlemek,psikolojik olarak baskı altına almak
ve bu sayede bu insanlardan birkaçını yıldırıp 7-4 oranını değiştirmek.

Bunu başarabileceklerini sanmıyorum.O yüzden bu yapılanların hepsi son çırpınıslardır.Zaten ekonomik olarakda halka yıllardır yalan söyleyen atv,kanal-d,star,cnn,ntv deki lale
devride sona ermiştir.
Artık bu kanallarda bile akp eleştiriliyorsa bazılarının devri kapanmıs demektir.
 

turboo

New member
Son kozlarını oynuyorlar şansları %51.

başarılı olmalarını muhtemel görüyorum ...
 

sedapinar

New member
Hükümet kimbilir nelerden medet umuyor. Eğer kapatılırsa, acaba birinden talimat aldığını koz kullanabilirmiyim? Bence bunlardan dolayı asıl bu parti kapatılmalı...panik halindeki hükümetin her türlü örgüt senaryosu hazırlayacağına ve her türlü garip yollara başvurup ,yüzüne gözüne bulaştıracağına inanıyorum.
 

Vtnsvr

New member
Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt’ün dinlendiği iddialarına ilişkin olarak “Sayın Paksüt herhangi bir kişi değil, kendisini bu izlenime iten nedenleri araştırmakta yarar olduğunu düşünüyorum” diyecek bizde safça Adalet bakanının samimiyetine inanacagız öylemi? Bu ülkede her muhalif sesin karşısına ses kasetleri,bilumum kasetler boşuna çıkartılmıyor herhalde.Bu kasetler işte böyle yakın takip ve tertiplerle elde ediliyor ve eğer yarın AKP kapatılmama kararı verilirse diyeceğim ki fethullah örgütünün elinde Anayasa mahkemesi üyelerinin kasetleri çok var diyeceğim.
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=419674 linki izlerseniz buğün açtığım konuda ne demek istediğimi çok güzel anlarsınız.
 

sergahcan

New member
tuzak kurma ve şantaj konusunda çok ünlü bir holding başı çekiyor. o kadar çok insanı bu iğrenç tuzaklara düşürüp şantajla susturdularki şaşar kalırsınız. eh akıl hocaları AB-D abi olunca bizdeki yoz siyaset anlayışıda koz siyasetine dönüşüyor. şantaj kozu kimdeyse benim oyum ondadır..saygılarımla....
 

devil_may

New member
yaffff üff siz ve şu anayasa mahkemesi nazımım saklayacak bir şeyin yoksa neden korkuyorsun ben olsam her yere mikrofon yerleştirir tüm anayasa mahkemesi başkanlarını kimlerle konuştuğunu öğrenirdim. takibe alanlar iyiki polismiş kimbilir u neden korktuda sağa sola açıklama yapıyor .
 

Vtnsvr

New member
yaffff üff siz ve şu anayasa mahkemesi nazımım saklayacak bir şeyin yoksa neden korkuyorsun ben olsam her yere mikrofon yerleştirir tüm anayasa mahkemesi başkanlarını kimlerle konuştuğunu öğrenirdim. takibe alanlar iyiki polismiş kimbilir u neden korktuda sağa sola açıklama yapıyor .
sen ne biçim insansın be! Çokmu hoş birilerinin seni takip edip izlemesi,özel hayatına müdahale edilmesi.Artık kafanıza kazıyın.Bu ülkede muhalefeti susturmak için potansiyel muhalefet olabilecek bir çok kişi izlenilmekte ve zamanı geldiğinde şantaj için kullanılmak için arşivlenmektedir.Bu işlemde ne yazıkki bir örgüt güdümündeki resmi değil gayri resmi polis marifetiyle yapılmaktadır.Önemli olan yanlışı kınamaktır ve karşısında durmaktır.umarım Allah böyle bir şeyi desteklediğin için seninde başına verir ve utanırsın.
 

baris622

New member
yani hala gelip takip olayına aranızda onay verenler var ya helal olsun ya ayıbtır yazıktır ya
 

sedapinar

New member
Başsavcılık soruşturma açtı

Paksüt'ün aracının takip edildiği iddiası.


--------------------------------------------------------------------------------

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt'ün aracının takip edildiği yönündeki iddiaları üzerine soruşturma başlattı.

Soruşturmanın, Memur Suçları Soruşturma Bürosunda görevli Cumhuriyet Savcısı Vahdet Polatkan tarafından yürütüleceği bildirildi.


http://www.etikhaber.com/content/view/55171/77/
 
Dinleniyorum Yayagarası Bütün Operasyonu Deşifre Etti

Anayasa Mahkemesi Başkanvekili'nin "dinleniyorum" yaygarası bakın bir operasyonu nasıl bitirdi.

Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Paksüt'ün 'takip ediliyor' şüphesiyle bir polis aracını durdurması, KOM'un önemli bir akaryakıt kaçakçılığı operasyonunu sekteye uğrattı.

Takip edilen kişi tüm tartışmayı izledi, takip aracını fotoğrafladı, buluşacağı bürokratlara 'gelmeyin' dedi. Ankara'da Kavaklıdere Tenis Kulübü önünde yaşanan "takip" şüphesi KOM Dairesi'nin bir yolsuzluk soruşturmasının sekteye uğramasına yol açtı. Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı Mali Suçlarla Mücadele Şubesi "Mavi Hat" operasyonundan sonra benzer bir akaryakıt kaçakçılığı soruşturması için düğmeye bastı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde başlatılan "planlı" çalışma kapsamında bazı şüpheliler hakkında mahkemeden "gizli" izleme kararı çıkarıldı.

O GÜN RAPORA NASIL YANSIDI?

Özel soruşturma deşifre olmaması için son derece gizli tutuldu. KOM Dairesi'ne ait gözetleme aracı, yolsuzluk soruşturmasının en önemli şüphelisi konumundaki kişinin "irtibatlı" olduğu bürokratlar ve şebeke üyeleri ile Papermoon adlı cafede öğle yemeği yiyeceğini belirledi. 24 saat izlenen şüpheli Papermoon'a gittiğinde peşindeki "obzervasyon" aracı da onu takibe başladı. Polis, şebeke üyeleri ile üst düzey bürokratlar arasındaki "ilişkiyi" delil olarak kameraya çekmeyi planladı. Ford Connect marka araçtaki personel olay sonrası hazırladıkları "raporu" bağlı bulundukları KOM Daire Başkanlığı'na sundu. Gözetleme aracında görevli polislerin hazırladıkları rapora Başkent'i karıştıran olay şöyle gelişti: "Şüpheli, şebeke üyeleri ile Papermoon'da öğle yemeği için randevulaştı. Yemeğe gelecek kişileri ve yapacakları görüşmeyi kamera ile görüntülemek için cafenin bulunduğu yere gittik. Tek yön olduğu için cafenin önünde park imkanı yoktu. Bu yüzden karşısındaki Kavaklıdere Tenis Kulubü önüne arabayı park etmek istedik. Tenis Kulübü önünden çekim yapmamız daha kolay olacaktı.

HANIMEFENDİ KAPIYI AÇMAK İSTEDİ

Kavaklıdere Tenis Kulubü önüne gelen bir araçtan daha sonra Anayasa Mahkemesi Başkan Vekili Osman Paksüt ve eşinin olduğunu öğrendiğimiz kişiler indi. Biz de o aracın hemen arkasında park yeri arıyorduk. Öndeki aracın şoförüne, 'Siz park etmeyecekseniz buraya biz park edelim' dedik. Bu sırada hanımefendi yanımıza gelip kapıyı açmak istedi ve 'Siz kimsiniz? Bizi dinliyor musunuz? Takip mi ediyorsunuz?' diye bağırdı. Kendisine, 'Biz polisiz bir çalışma için buradayız' dedik. Ama bize inanmadı. 'Kapıyı açın içeriyi görmek istiyoruz' dedi. 'Kapıyı açamayız buna yetkimiz yok' dedik. Tenis Kulübü önündeki trafik polisi ile orada bulunan asayiş ekibini yanımıza çağırdı. Polis arkadaşlara kendimizi tanıttık ve deşifre olduğumuz için hızla oradan uzaklaştık." Yaşanan olay takipteki şüpheliyi "uyandırdı". Buluşmak istediği kişileri Papermoon'da bekleyen şüpheli tüm olayları cafenin camından canlı olarak izledi. Şüphelinin olay sonrası şebeke üyelerinden birine çektiği mesaj kayda alındı. Mahkeme kararı ile kayda alınan mesajda, "Sakın buraya gelmeyin polis bizi izliyormuş. Beni takip eden arabanın resmini çektim" ifadesi yer aldı. Emniyet Genel Müdürlüğü'nden üst düzey bir yetkili, "Ferda Hanım'ın takip şüphesi yüzünden operasyon başlamadan bitmek zorunda kaldı.Aylardır yaptığımız gizli soruşturma maalesef bitti" diye konuştu. Bu arada Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Paksüt’ün “2 aydır izleniyorum” şikayetini değerlendirirken, “Böyle bir şey olamaz diye düşünüyorum. Ama kendisi çok önemli bir görevdedir. Paksüt herhangi biri değil, araştırılmalı” dedi.

FERDA HANIM DAHA ÖNCE DE ŞÜPHELENDi

Takip şüphesinin Osman Paksüt'ün eşi Ferda Paksüt'ten kaynaklandığı öne sürüldü. Eşinin Irak Büyükelçiliği'ne atandığı sırada Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı'ndan bir hafta "silah atış eğitimi" alan Ferda Paksüt'ün bu olaydan önce de benzer şüphe ile iki-üç aracı durdurup kontrol ettirdiği iddia edildi. Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz'ın müdahalesinden sonra KOM Daire Başkanı Ahmet Pek'in de Osman Paksüt'ü telefonla arayarak, kendisinin değil Papermoon'a gelen bir soruşturma şüphelisinin takip edildiğini söylediği öğrenildi. Pek'in Paksüt'e, yürüttükleri yolsuzluk soruşturması hakkında bilgi vererek hadisenin "yanlış" anlamadan kaynaklandığını ifade ettiği bildirildi.


http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=169258
 

sergahcan

New member
adam iki aydır takip edlip dinleniyorum diyor, ama takipçi polisler anayasa mahkemesi üyesi bir kişiye kimliklerini bile göstermiyor. alooooooo anayasa mahkemesi üyesi, anlama özrü olan varmı? neymiş operasyon yapılıyormuşta, o mahfolmuş. operasyonun adı anayasa mahkemesi üyelerini sıkıştırma operasyonumu? şu yalana inan varmı diye sormuyorum, görüyorumki operasyon hikayesi güzel uydurulmuş. desene Osman Paksüt kör ve paranoyak. iki aydır izlendiğini uydurmuş. operasyonmuş. eh insan minareyi çalıyorsa kılıfıda hazır olmalı. komik diyeceğim, hiç komik değil, hatta rezalet.
 

mtt

New member
kardes akp nin kapatılması hiç bir ise yaramaz, daha beter oluruz istikrar ortamı biter ekonomi daha kötü olur ve ekonomik kriz çıkar, yeni bir parti kurarlar bizim milletimizde mazlumu sevdiğinden %47 yerine bu sefer çok daha üstünde oy alırlar ( buna örnek laiklik elden gidiyor ülke eldengidiyor diye bağırdılar ama bir belge göstermediler adamlar meyve veren ağaç taslanır diyip mazlum rolü yaptılar oyları götürdüler)
 

sedapinar

New member
Dinleniyorum Yayagarası Bütün Operasyonu Deşifre Etti

Anayasa Mahkemesi Başkanvekili'nin "dinleniyorum" yaygarası bakın bir operasyonu nasıl bitirdi.

Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Paksüt'ün 'takip ediliyor' şüphesiyle bir polis aracını durdurması, KOM'un önemli bir akaryakıt kaçakçılığı operasyonunu sekteye uğrattı.

Takip edilen kişi tüm tartışmayı izledi, takip aracını fotoğrafladı, buluşacağı bürokratlara 'gelmeyin' dedi. Ankara'da Kavaklıdere Tenis Kulübü önünde yaşanan "takip" şüphesi KOM Dairesi'nin bir yolsuzluk soruşturmasının sekteye uğramasına yol açtı. Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı Mali Suçlarla Mücadele Şubesi "Mavi Hat" operasyonundan sonra benzer bir akaryakıt kaçakçılığı soruşturması için düğmeye bastı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde başlatılan "planlı" çalışma kapsamında bazı şüpheliler hakkında mahkemeden "gizli" izleme kararı çıkarıldı.

O GÜN RAPORA NASIL YANSIDI?

Özel soruşturma deşifre olmaması için son derece gizli tutuldu. KOM Dairesi'ne ait gözetleme aracı, yolsuzluk soruşturmasının en önemli şüphelisi konumundaki kişinin "irtibatlı" olduğu bürokratlar ve şebeke üyeleri ile Papermoon adlı cafede öğle yemeği yiyeceğini belirledi. 24 saat izlenen şüpheli Papermoon'a gittiğinde peşindeki "obzervasyon" aracı da onu takibe başladı. Polis, şebeke üyeleri ile üst düzey bürokratlar arasındaki "ilişkiyi" delil olarak kameraya çekmeyi planladı. Ford Connect marka araçtaki personel olay sonrası hazırladıkları "raporu" bağlı bulundukları KOM Daire Başkanlığı'na sundu. Gözetleme aracında görevli polislerin hazırladıkları rapora Başkent'i karıştıran olay şöyle gelişti: "Şüpheli, şebeke üyeleri ile Papermoon'da öğle yemeği için randevulaştı. Yemeğe gelecek kişileri ve yapacakları görüşmeyi kamera ile görüntülemek için cafenin bulunduğu yere gittik. Tek yön olduğu için cafenin önünde park imkanı yoktu. Bu yüzden karşısındaki Kavaklıdere Tenis Kulubü önüne arabayı park etmek istedik. Tenis Kulübü önünden çekim yapmamız daha kolay olacaktı.

HANIMEFENDİ KAPIYI AÇMAK İSTEDİ

Kavaklıdere Tenis Kulubü önüne gelen bir araçtan daha sonra Anayasa Mahkemesi Başkan Vekili Osman Paksüt ve eşinin olduğunu öğrendiğimiz kişiler indi. Biz de o aracın hemen arkasında park yeri arıyorduk. Öndeki aracın şoförüne, 'Siz park etmeyecekseniz buraya biz park edelim' dedik. Bu sırada hanımefendi yanımıza gelip kapıyı açmak istedi ve 'Siz kimsiniz? Bizi dinliyor musunuz? Takip mi ediyorsunuz?' diye bağırdı. Kendisine, 'Biz polisiz bir çalışma için buradayız' dedik. Ama bize inanmadı. 'Kapıyı açın içeriyi görmek istiyoruz' dedi. 'Kapıyı açamayız buna yetkimiz yok' dedik. Tenis Kulübü önündeki trafik polisi ile orada bulunan asayiş ekibini yanımıza çağırdı. Polis arkadaşlara kendimizi tanıttık ve deşifre olduğumuz için hızla oradan uzaklaştık." Yaşanan olay takipteki şüpheliyi "uyandırdı". Buluşmak istediği kişileri Papermoon'da bekleyen şüpheli tüm olayları cafenin camından canlı olarak izledi. Şüphelinin olay sonrası şebeke üyelerinden birine çektiği mesaj kayda alındı. Mahkeme kararı ile kayda alınan mesajda, "Sakın buraya gelmeyin polis bizi izliyormuş. Beni takip eden arabanın resmini çektim" ifadesi yer aldı. Emniyet Genel Müdürlüğü'nden üst düzey bir yetkili, "Ferda Hanım'ın takip şüphesi yüzünden operasyon başlamadan bitmek zorunda kaldı.Aylardır yaptığımız gizli soruşturma maalesef bitti" diye konuştu. Bu arada Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Paksüt’ün “2 aydır izleniyorum” şikayetini değerlendirirken, “Böyle bir şey olamaz diye düşünüyorum. Ama kendisi çok önemli bir görevdedir. Paksüt herhangi biri değil, araştırılmalı” dedi.

FERDA HANIM DAHA ÖNCE DE ŞÜPHELENDi

Takip şüphesinin Osman Paksüt'ün eşi Ferda Paksüt'ten kaynaklandığı öne sürüldü. Eşinin Irak Büyükelçiliği'ne atandığı sırada Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı'ndan bir hafta "silah atış eğitimi" alan Ferda Paksüt'ün bu olaydan önce de benzer şüphe ile iki-üç aracı durdurup kontrol ettirdiği iddia edildi. Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz'ın müdahalesinden sonra KOM Daire Başkanı Ahmet Pek'in de Osman Paksüt'ü telefonla arayarak, kendisinin değil Papermoon'a gelen bir soruşturma şüphelisinin takip edildiğini söylediği öğrenildi. Pek'in Paksüt'e, yürüttükleri yolsuzluk soruşturması hakkında bilgi vererek hadisenin "yanlış" anlamadan kaynaklandığını ifade ettiği bildirildi.


http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=169258
Peki polise neden kimse sormuyor Paksüt'ün bile anlayabileceği kadar ''beceriksiz''bir dinleme operasyonunun başarılı olma şansı ne kadarmış?
 

HTML

Üst