AKP'li vekil: Mecburen Cuma namazına gidiyoruz

darkwatchh

New member
BM Engellilerin Haklarına İlişkin Sözleşme’nin onaylanmasının uygun bulunduğuna dair kanun tasarısının TBMM Dışişleri Komisyonu’ndaki görüşmeleri renkli tartışmalara sahne oldu.

CHP’li Canan Arıtman’ın, doğuştan özürlülüğün en temel sebepleri olan akraba evliliklerinin AKP’li belediyelerce dağıtılan broşürler ile desteklendiği, Diyanet İşleri Başkanlığı, Milli Eğitim ve Sağlık bakanlıklarının ise bu konuda vatandaşı bilinçlendirmeye yönelik çalışma yapmadığı eleştirisine itiraz eden AKP Tekirdağ Milletvekili Necip Taylan, bu sırada ilginç bir itirafta bulundu.

Taylan, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yılda birkaç kez akraba evlilikleri konusunda vatandaşı uyarmak amacıyla hutbe yayınladığını anlatırken, “Biz mecburen Cuma’ya gidiyoruz. O nedenle bu hutbelere birkaç kez tanık oldum” dedi.

Taylan’ın, “Mecburen Cuma’ya gidiyoruz” sözleri salonda gülüşmelere yol açarken, AKP’li Komisyon Başkanı Murat Mercan hemen devreye girerek, “Kimse Cuma namazına mecburen gitmez” düzeltmesini yaptı. Arıtman ise, Mercan’a “Arkadaşımız samimi bir itirafta bulunuyor, buna niye müdahale ediliyor” karşılığını verdi.
(Vatan)
 

comp

New member
ne demek yahudi basınından yazılar yazmayın..... yahudi kuruluşlarını akp daha iyi bilir. Üstün cesaret ödülünü kimlerin kuruluşundan aldı acaba sayın başbakan arkadaşım....

işinize gelmeyen yazılar oldumu yahudi basın.....ne ala memleket beee....
 

zeguj

New member
Arkadaşlar müslüman olan bir ülkede yaşıyoruz.Tabi ki isteyen herkes cuma namazına gidecek.İstemeyen kişi gitmez kimse de onu zorlayamaz.Bu haberi pek doğru bulmuyorum.Bugün hangi birinize hangi düşünce sistemi ile baskı yapılıyor cumaya gideceksiniz diye.Mantık ve bilgiden yoksun bir yazı.Kim inanırki mantıksız yazılara diyeceğim ama inanan kimselerde varmış.Ne kadar Üzücü......
 

MaLum-kişi

Hbeşer-i KamilH
aga sen musluman deılmısen adam zorla morla ıbadet edıomu sevab alah katında bukadar yuklenmeyın
 

VoyVoy

FoRuM MüHeNDiSi
Kimin zoruyla gidiyosun ya sanki camide yoklama alıyolar kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz saçmalık bu
 

Heart_Lover

Golden Rose
herkes istediği inancı yaşabilir , yaşamayabilir de. Ancak birbirine saygı göstererek olur, aşağılayarak değil.

inanç kişinin özgürlüğüdür.
 

MaLum-kişi

Hbeşer-i KamilH
herkezın muslumanlıgı kendıne aga AKP lı dıe ustune gıtmeyın her partıden boe kendını bılmez cıkabılır
 

HTML

Üst