Erdoğan Adana'da kan kaybediyor " günün en iyi haberi "

yoldas

New member
AKP'li Belediye'nin tüm çabalarına karşın mitingine 1500 kişi katıldı.


Başbakan Erdoğan'ın Adana programı, AKP'li Büyükşehir Belediyesi'nin günlerce yürüttüğü seferberliğe rağmen Adanalılar'dan rağbet görmedi. Erdoğan Seyhan'da yaklaşık 1500 kişiye hitap edebildi. Ak Parti 22 Temmuz'da Adana'dan yüzde 37 oy almış, CHP ve MHP de 4'er milletvekili çıkarmıştı.

AKP'li Adana Büyükehir Belediyesi'nin kalabalık olması için günlerdir seferberlik yürüttüğü Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Seyhan'daki açılışlarına sadece bin 500 kadar kişi katıldı.



Milliyet'te yer alan habere göre, Erdoğan' ın Seyhan Kültür Merkezi'yle birlikte 24 tesisin toplu açılış törenine katılmayı programına almasının ardından AKP'li Büyükşehir Belediyesi kentin sokaklarını afiş ve pankartlarla donatarak, vatandaşları törene katılmaya çağırdı . Vatandaşların tören alanına rahatça gidebilmeleri için de ücretsiz otobüs seferleri düzenledi. İkisi merkez ilçe biri büyükşehir olmak üzere üç AKP'li belediye de çalışan 3 bini aşkın kişiye 'mitinge katılın' çağrısı yapıldı .
Ancak Erdoğan dün törenin yapılacağı alana geldiğinde sadece 1500-2bin kişi toplanmıştı . Katılanlara dağıtılmak üzere hazırlanan 10 bin şişe su fazla gelince, miting sonunda isteyen istediği kadar alabildi.
Erdoğan törendeki konuşmasında bir Adana türküsüne göndermede bulunarak icraatlarını anlattı.

KYNK

ben konuşsam daha fazla kişi toplanır :durdurun
 

Fatih Hoca

Banned
Akp'nin Adana'ya ihtiyacı yok. Hatırlatırım, bu ülkede 80 il daha var:D
 

VolkaN

Altın Üye
bunlar tez tabi dogruluk payı olabilir ama kesin sonuclar secımle anlasılır gecen secımdede oy kaybetti dediler oysaki tam tersi oldu
 

sarperkan

New member
yaptırın bakalım tesisleri ...
belediyelerin kasaları boşalıyor , bu para nerden geliyor diye soran yok !
yavaş yavaş sona doğru geliyorlar
umarım çok uzun sürmez
 

barbudoks

New member
adana sadece ilk örnek beter olurlar sürünürler inşallah selam verecek insan kalmaz inşallah çevrelerinde
 

yoldas

New member
bunlar tez tabi dogruluk payı olabilir ama kesin sonuclar secımle anlasılır gecen secımdede oy kaybetti dediler oysaki tam tersi oldu
yanlış anlama sözüm doğrudan sana kasıt olarak değil ama şu bir gerçek;

benim hemen her kesimden arkadaşım var
en sol taraftan ,ülkücüsüne ve dincisine kadar.
ama her defasında akp taraftarlarına şunu sorduğumda;

"bakın hani ülke krize girmezdi şimdi nasıl boğuşuyoruz ,eskiden kazandığı parayı biriktirebilenler şimdi eve zor ekmek getiriyor!"
diye sorduğumda bana verdikleri cevap şu ;

"-ama bütün dünya krizde"
hayır bütün dünya krizde değil hem olsa ne yazar başkasının başarısızlığı senin başarın olmaz olamazda , yenilgiyi biryerde kabullenmek lazım!..
 

ErtugruL

ChemisteR
єηGℓiѕħ тєα¢ħєя;2899757' Alıntı:
Akp'nin Adana'ya ihtiyacı yok. Hatırlatırım, bu ülkede 80 il daha var:D
kardeşim hatırlatman çok önemli değil göreceğiz 80 il daha var olayını...daha ne yapması gerekiyo akepe nin merak ediyorum sizden birascık olsun uzaklaşması için.... hani bi fıkra var ya padişahın halkına yaptığı dayatmalar vergiler falan....sen ve senin gibiler anladı onu...iyi forumlar

ayrıca %37 oy oranı ve 1.3 milyon nüfus ne demek anlamalısın...bi direk olmadan bina noolur???
 

HTML

Üst