Fenerbahçe örnek oldu

V.ManisaspoR

PLãyß0y



Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın bugünkü konukları Hollandalılar oldu. İstanbul'a bir gezi düzenleyen 20'yi aşkın Amsterdam Belediyesi encümen üyelerinin oluşturduğu gruba, sarı-lacivertlilerin tarihini anlatırken, taraftar yapısı, lisanslı ürünler, FB TV ve Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı hakkında tanıtıcı bilgiler sunuldu.

Stadı gezen Amsterdam Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Spor Meclis Komisyonu üyelerine, Fenerbahçe tarihinden taraftar yapısına, Fenerium ürünlerine kadar birçok konuda bilgiler verildi.

Her 4 yılda bir, belirledikleri bir ülkenin kültür, sanat ve spor yapısıyla ilgili bilgiler edinmek amacıyla o ülkeye geziler düzenleyen Amsterdam Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Spor Komisyonu'nun bu yıl incelemeye aldığı ülke Türkiye oldu.

İstanbul'a bir gezi düzenleyen 20'yi aşkın Amsterdam Belediyesi encümen üyelerinin oluşturduğu gruba, Kadıköy Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Şule Onur da eşlik etti.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı ziyaret eden Hollandalı konukları, Dış İlişkiler Müdürü Turgut Acar, 1907 Tribünü'nde ağırlayarak, Fenerbahçe hakkında brifing verdi.

Fenerbahçe Müzesi Müdürü Alp Bacıoğlu, konuklara sarı-lacivertlilerin tarihini anlatırken, taraftar yapısı, lisanslı ürünler, FB TV ve Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı hakkında tanıtıcı bilgiler sunuldu.

Brifing sonunda, dış ilişkiler müdürü Turgut Acar, komisyon başkanı Feina Ulichki ve komisyon üyelerinden Carolien Gehrels'e birer plaket verdi.

Toplantının ardından Hollandalı konuklar Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı gezdi. Soyunma odaları, saha içi, tribünler, localar ve stat içindeki Fenerim mağazasını gezen konuklar, son olarak Fenerbahçe Müzesi'ni ziyaret etti.


Ligtv
 

eftersa

New member
Ooooh, güzel tanitalim ülkemizi, bizi nasil olsa Ab'ye alicaklar, bunlar Ab görevlisi oluyorlarya :)
 

dinc1907

New member
ADAMLAR NE YAPSIN yooki onların böle stadlarını zoruna gidiyodur
 

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
internetten maketlere bakacak değiller ya.gelmişler yerinde güzel bir stad görmüşler.
 

qxqx

New member
Bu hollandalılarda hiç stad görmemişlermi :)
kıskançlıgından geberiyosun demi ah zavallı :D işte ispanyolundan fransızına italyanına ingilizine ve hollandalsına kadar tüm dünya da ki insanlar objektif bir şekilde taraftarımızın muhteşem oldugunu stadımızda mükkemmel bi atmosfer oluştugunu objektif bi şekilde söylüyor biliyor ama işte bu Türkiye de ki bazı kompleksli ve kıskanç tipler hala kör fanatik gözlükleriyle yorum yapıyor
 

HTML

Üst