Tarikatçılar Gazeteci Dövdü!

Vtnsvr

New member
Muhabir İlker Akgüngör, darp sonucu yaralandı. Saldırganlardan 8’i gözaltına alındı.

Vatan gazetesi muhabirleri Alper Uruş ile İlker Akgüngör ve ulaştırma görevlisi Ahmet Şener, Beykoz Çavuşbaşı’nda İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’na ait olduğu öne sürülen, Beykoz Çavuşbaşı beldesindeki villalarının önünde 10-15 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Darp sonucu yaralanan Uruş, Akgüngör ve Şener jandarmaya sığındıktan sonra hastaneden darp raporu alırken, jandarma 8 kişiyi gözaltına aldı.
Ustaosmanoğlu’nun aldığı öne sürülen villalarla ilgili haber yapmak isteyen Vatan gazetesi muhabiri Alper Uruş ile foto muhabiri İlker Akgüngör Yıldıztepe Sokak 12-13 numaradaki villaların fotoğrafını çektikten sonra ayrılmak istedi.

Makinesini aldılar
Ancak, Uruş ile Akgüngör’ün bindikleri otomobilin çevresi villadan çıktıkları belirtilen 10-15 kişilik bir grup tarafından sarıldı. Otomobilin kapılarını açan sakallı cüppeli kişiler, iki gazeteci ile ulaştırma görevlisi Ahmet Şener’i darp etmeye başladı. Akgüngör’ü zorla otomobilden indiren saldırganlar, fotoğraf makinesi ile çantasını aldıktan sonra tartakladılar.
Olayın ardından Çavuşbaşı Jandarma Karakolu’na sığınan gazeteciler Paşabahçe Devlet Hastanesi’ne giderek darp raporu aldılar.
Jandarma ekipleri, saldırıyı gerçekleştirdikleri öne sürülen sekiz kişiyi gözaltına aldı. Zanlılar daha sonra serbest bırakıldı.

Milliyet
 

mantser

New member
Olayı tek taraflı olarak bir de aynı kişinin farklı gazetesinden alırsak sadece böle derler tabi ama ona benzer bir haberde bende var hemen hemen aynı (belkide aynı), önceside anlatılıyor olayın.

Kartelden mahreme saldırı
VATAN gazetesi muhabirleri, Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi'nin Beykoz Çavuşbaşı'ndaki evine duvardan atlayarak girmeye çalışınca arbede çıktı.



Doğan Medya Grubu tarafından satın alınan Vatan gazetesi muhabirleri, Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi'nin Beykoz Çavuşbaşı'ndaki evine duvardan atlayarak girmeye çalıştı.

Evin önüne gelen iki muhabirin duvar dibindeki çöp konteynerine çıkarak binaya girmeye çalıştığını gören komşular önce muhabirleri, ardından da Hocaefendi'nin evindekileri uyardı. Rahatsız olan Hocaefendi'yi ziyarete gelen misafirler dışarı çıkarak 'özel mülk' uyarısında bulundu ve içeri davet etti. Ancak duvara tırmanmaya ve fotoğraf çekmeye çalışan muhabirlerle ziyaretçiler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekibi, aralarında muhabirlerin de bulunduğu 13 kişiyi ifadelerini almak üzere karakola götürdü. İfadesi alınan ziyaretçiler ve iki muhabir serbest bırakıldı.

Muhabirlerden şikayetçi olan misafirler, "Gelin aramıza katılın, çay için oturup konuşalım. Haber yapmak istiyorsanız bilgileri ilk ağızdan alabilirsiniz dedik. Ancak bizimle gelmediler ve ısrarla resim çekmeye devam ettiler. Biz 'burası özel mülktür, hırsız gibi içeri girmeye çalışmayın' dedikçe yüksek sesle bizimle tartışmaya başladılar. Buraya haber amaçlı gelmedikleri çok açıktı. Saldırgan davrandılar. Komşular jandarmaya haber vermiş. Jandarma gelince biz de şikayetçi olduk' dediler.

Daha önce de Doğan Grubu'nun amiral gemisi Hürriyet, Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi'nin evini "1,7 milyon YTL'lik villa" diye haber yapmış, ancak evin gerçek değerinin 250 bin YTL olduğu ortaya çıkmıştı.


KAYNAK
 

kamer28

DOLUNAY
Farkındamısınız Bu Aralar Islami Kesim Ile Alakalı Olumsuz Haber çıkarmaya çalışıyorlar Neden Acaba Birileri Malum Düğmeye Mi Bastı Vede Birşeylerin Zeminimi Hazırlanıyor Ne Dersiniz ?
 

Vtnsvr

New member
Ne alaka şimdi bunlar müslüman mı ? yada müslüman diye gazeteci dövmek gibi bi haklarımı var ?
1 ağızdan haber yapılmış adamlar hastanelik olmuşlar.Şimdi çıkmış tarikatçılarımı savunuyorsunuz.O zaman bu haberden öncesine uzanın bu bilmemne "hoca efendi" nerden bulmuş bu kadar parayı 2-3 tane villa almış ?
 

sevval34

New member
Evet kesinlikle dorudur bir zamanlarda müslüm gündüzcüler vardı RefahYol hükümeti yıkıldı ne müslüm Gündüzcü ne Aczimendi nede kalkancı kaldı piyasada nere kayboldu bunlar ?? birileri islami kesimi hedef yapıp gündem değiştiriyor yada gündem oluşturuyor dikkatli olmaz lazım derim ...

Vtnsvr kardeşim amacımız tarikatçıları savunmak değil ki öle de olsa varsın olsun ancak şu bir gerçek değilmidirki ülkemizde medya kendini kanunların dahi üzerinde görüp de özelmülke mi girmiyor özel hayata mı müdahale etmiyor o evin benim evim olduğunu düşünüyorum az bile yapmışlar bence sende olsan aynını yapardın sakın yapmöam deme herkes haddini bilecek yoksa bir bildiren çıkar. Daha öncede duvara tırmanıp kendi bahcesinde güneşlenen Sibel CAN ın bikinili resimlerini çekmişlerdi bunlar o bikinili hanımın senin hanımın olduğunu düşün eminim kırmadık kemik bırakmazdın saygılar..
 

mantser

New member
Ne alaka şimdi bunlar müslüman mı ? yada müslüman diye gazeteci dövmek gibi bi haklarımı var ?
1 ağızdan haber yapılmış adamlar hastanelik olmuşlar.Şimdi çıkmış tarikatçılarımı savunuyorsunuz.O zaman bu haberden öncesine uzanın bu bilmemne "hoca efendi" nerden bulmuş bu kadar parayı 2-3 tane villa almış ?

Benim kimseyi savunduğum yok ama ortada birde böyle haber var. Asıl sana sormak lazım sen kimi savunuyosun ya da kimi kötülüyosun olaylara tarfsız bakmayı bilmek lazım.

Ayrıca müslüman diye gazeteci dövmek gibi bi haklarımı var lafı çok yanlış ama insan olarak var kim ne derse desin ama bi düşünsün önce. Biri benim evime benden habersiz gizli gizli haber yapmaya çalışacak bende oturup bakım öle mi? yok öle yama hepimiz insanız nasıl tepki vereceğimiz belli.
 

sevval34

New member
Ha unutmadan birde şunu diyem bari newden iş adamları dolandırıcılar sosyete denilen ama ne iş yaptıklarını hiç kimsenin bilmediği malum zevat lar 3-5 villa alınca kimsenin sesi çıkmıyorda bir hoca villa almış rakam 2-3 e çıkmış fiyatıda akıl almaz bir rakam 1.7 Milyon YTL ya nejat uygur bile böle güldüremez milleti gelin aynı yerden aynı villadan ben size 200.000YTL ye alim istediğiniz kadar :))) sakın gaza gelmeyelim bizi bölmelerine fırsat vermeyelim saygılarımla ..
 

mantser

New member
villa kısmını atlamışım, Hem o konulara hiç girmeyelim istersen çünkü bu durumda o haberi yapan gazetenin sahibi hoca efendiyi katlar ona sormak lazım nasıl almış nassıl bu kadar zengin olmuş diye öncelikle.
 

febeke

Banned
patronu pijamayla başbakanın karşısına çıkan gazetelerin başka nasıl haberlerle uğraşması gerekir ki.(magazin,dedikodu hariç)
 

bbxvv

New member
Bunun tarikatçisi ateisti yok.
Benim evimin duvarına kadar gelip evimin içini çekmeye çalışsalar bende döverim hemde hastanelik olana kadar. Basın haddini çok fazla aşıyor.
 

HTML

Üst