İyilik yap denize at... Mağdurum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anochoron

New member
S.a Önce başımdan geçen bi olayı anlatıcam sonra beni haklı gören bir arkadaşdan yardım istiyorum. Neden mi burda tanıdığım kendine hack' sitesi unvanını veren ve ayakda kalabilen başka bi forum tanımıyorum.

Arkadaşlar herforumda bilgi paylaşana teşekkür edilir yanlışmıyım? Ve bu paylaşım konusu altında üyelerden gelen saçma sapan yazılar içeren msjları atan şahıslar genelde yetkililer tarafından banlanır yine yanlışmıyım? Lakin başıma gelen olay ilginç...
Şöyleki takıldığm bi sitede forumda bilgi paylaşımı amacıyla f-prof ve f-securenin resmi oalrak açıkladığı google yazısını yanlış yazmayın googkle yazmak veri kaybına neden olur haberini aynı ilk ağızdan yayım landığı gibi üyelere sunmak istedim ama karşılaştığım tepki ilginçdi nasılmı bir yetkili tarafından ''HURAFE'' cevabını aldım tabiki zoruma gitti ben orda insanlara yardım etmek isterken site yetkilisi tarafından verilen bu cevap... Oldumu yakıştımı? benm verdiğim karşılık ise iyilik yap nankörlük edeni denize at... Ve bunun üstüne yetkilinin erkek arkadaşından küfür ve hakaret yedim yine aynı şekil karşılık vermeyip başka yetkililere mesajı gösterdim lakin verilen cevap uyardım ben onu bida yabmaz gibisinden nasıl bi sistemdir bu? Siz hacker arkadaşlardan istediğim yardım birileri bunlara haddini bildirmeli üyelere verdiği emeklere saygı duymasını öğretmeli ilgilenen olursa sitenin ismini vereceğim saygılarımla...
 

iSpiK

Kadim Dost
küfür etti zoruna mı gıttı yanı ?? e o zaman sende küfür et :E
 

anochoron

New member
küfür etti zoruna mı gıttı yanı ?? e o zaman sende küfür et :E
Yıllardır forum kullanıcısıyım...
Forumlarda bilgi paylaşan para veyahutta bi kazanc elde etmek için paylaşmaz mod olmuşsun bunu sende bilirsn. Tek istediği paylaşım için bi teşekkür ama teşekkür beklerken hakaret ve küfür yemek zoruma giden bu işde.

Verdiğin cevabıda kınım kınım kınıyorum acıkcası :S
 

RuTH

Altın Üye
HackHeLL ilk açıldığı yıllarda hack üzerine kurulu bir siteydi,
Fakat artık yıkıcı değil yapıcı bir forumuz, problemini anlıyorum fakat
bizlerin yapabileceği birşey söz konusu değil. Bu konuyu bahsettiğin forumda açıp,
o forumun yöneticileri ile irtibata geçmen daha mantıklı ;)
 

anochoron

New member
Mesajımda yazdım zaten tabiki ilk önce o sitedeki diğer yetkililerle irtibata geçtim. ama sonuç negatif. Yıkmak değil benim düşüncemde birilerinin forum nasıl yönetilir öğretmesi lazım bu arkadaşlara bi nevi ders diyelim. Tabi benmki sadece bi istek ama karşılanır ama karşılanmaz.
 

RuTH

Altın Üye
Böyle bir isteği karşılamamız mümkün değil, konuyu kapatıyorum...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HTML

Üst