Fenerbahçe 2 - 1 Chelsea (TEK BAŞLIK)

1001Design

330i ///M3 Design
Fener nasıl tur atlar?



Dün geceki muhteşem zaferden sonra şimdi gözler rövanş maçına döndü. Fener'e yarı final kapısının açılması için hangi skor yeterli olacak?

8 Nisan'da Chelsea ile Londra Stamford Brigde Stadı'nda oynanacak maçta, temsilcimiz Fenerbahçe'nin turu geçmesi için her türlü beraberlik ve galibiyet yeterli olacak.

2-1'lik skorda maç uzarken sarı-lacivertlilerin 2 ve 2'den fazla gol attığı her türlü tek farklı mağlubiyetlerde bile F.Bahçe turu geçecek ve yarı finale adını yazdıracak.


spor.mynet.com
 

PRotype

Game Spider
Futbol pek iç açıcı değildi ama orada risk alan Chelsea olacak kontrada bir gol bulduk mu tamamdır =)

Tebrikler..
 

dj I Bene

Banned
İngiliz basını: Sevilla da öyle demişti

The Sun: Coca Cola Kazım, Chelsea’nin gazını kaçırdı... The Guardian: Chelsea’yi uykusuz geceler bekliyor... Daily Mail: Grant, ikinci maçı evimizde oynayacağız, kazanırız’ diyor, unutma, Sevilla da öyle demişti...

LONDRA - İngiltere’nin en yüksek tirajlı gazetesi The Sun, ikinci golün sahibi Deivid’e atfen, “Davud’un yıldızı” başlığını kullandığı haberde, “Turk that - Türkler, alınbakalım bunu!.. dedi” ifadesine yer verdi ve The Sun yazarı Ian McGarry maçın öyküsünü şu satırlarla aktardı: “Maçın ilk bir saatinde, yarı finali garantilemiş gibi görünen Chelsea, sahadan boynu bükük ayrıldı. Avram Grant ve oyuncuları, galibiyeti ve turu adeta garantilemiş iken kendi kendilerine yenilgiyi hazırladılar.”


The Sun’daki haberde, Fenerbahçe’nin ilk golünü kaydeden Colin Kazım’ın, Brighton kulübüne bir meşrubat firmasının yarışmasında bir taraftarın kazandığı 250 bin sterlin ile alınmasına göndermede bulunularak “Coca Cola Kid” adı verilen Kazım’ın Chelsea’nin gazını kaçırdığı da kaydedildi.

The Sun, ayrıca eğer Chelsea bu turu ‘Coca Cola Kid’ yüzünden geçemezse, çıkış kapısını görecekler arasında Avram Grant’ın da bulunabileceği yorumunu yaptı.

Ali Şen: Rusya biletlerinizi hazırlayın


Daily Mail: Unutma, Sevilla da öyle demişti
Daily Mail gazetesi, bir zamanlar Bury takımında oynayan silik bir futbolcu olan genç Colin Kazım’ın Chelsea’yi yıktığını öne çıkardı. Gazete, Avram Grant’ın birinci devredeki harika oyundan sonra nasıl bir felaketi kalesinde gördüğünün ve Şampiyonlar Ligi’nde bugüne kadar hiç yenilgisiz geldikten sonra yarı final şansını nasıl zora soktuğunun hesabını vermesi gerektiğini de belirtti.

Fransız, İspanya ve Brezilya basınındaki yankılar

Daily Mail, ligde Manchester United ve Arsenal’a yenilen, lig kupası finalinde Tottenham’a boyun eğen, FA Cup’da Barnsley’e mağlup olan Chelsea’nin, bu kez de Fenerbahçe tarafından Devler Ligi’nden elenmesi halinde, tek sorumlunun Grant olacağının altını çizdi.

Fenerbahçe-Chelsea maçının golleri


Chelsea zaferi büyük coşkuyla kutlandı

Daily Mail’in yorumuna imza atan Neil Ashton şöyle tamamladı:
“Avram Grant, ‘İkinci maçı evimizde oynayacağız, kazanırız’ diyor... Unutma, Sevilla da öyle demişti...”

Foto Galeri: Fener bayramı

The Independent: Londra’da her şey olabilir
Chelsea’nin maçtan önce planladığı üzere, erken bir gol bularak, önce Fenerbahçe tribünlerini susturduğunu ve çok sayıda fırsat bularak maçı farklı kazanacak görünümünü verdiğini belirten The Independent, Avram Grant’ın maç sonrasındaki değerlendirmesini aktardı. Grant, maçı şöyle özetledi: “Fenerbahçe’nin dirildiği dakikalarda orta sahada iyi baskı kuramadık. Üstün oynadığınız bir maçta hiçbir tehlike yok sandığınız sırada, konsantrasyonu yitirirseniz, böyle olur..”

İkinci maçta, Chelsea’nin mutlaka kazanmak için saldıracağı bunun da Fenerbahçe’nin işine gelebileceğini belirten The Independent, “Londra’da herşey olabilir” yorumunu yaptı.

Chelsea de Kadıköy’den çıkamadı: 2 - 1

The Guardian: Grant’ı uykusuz geceler bekliyor
The Guardian’ın yazarı David Hytner, Chelsea’nin sadece kendisini suçlaması gerektiğini söyledi. İlk yarıda tamamen oyunun kontrolünü elinde tutan ve farklı kazanmayı uman Chelsea’nin ateşini Colin Kazım’ın ilk golünün söndürdüğünü belirten Guardian yazarı, Chelsea’nin tek umudunun Fenerbahçe’nin deplasmandaki görece düşük formu olduğunu vurguladı.

Avram Grant’ın, “Chelsea’yi finale taşımadan uyku uyumayacağım” dediğini anımsatan The Guardian, “Grant’ı uykusuz geceler bekliyor” ifadesini kullandı.

The Times: Kazım, işleri zorlaştırdı
The Times gazetesi de, yine Colin Kazım’ı öne çıkarırken, “Kazım, Chelsea’nin ikinci maçtaki işini zorlaştırdı” başlığını kullandı. Sezonun en iyi futbolunu oynarken 16 dakikalık bir periyotta nasıl yenildiğinin analizini yapması gereken ilk kişinin Avram Grant olması gerektiğini belirten The Times yorumcusu Matt Hughes, “Kendisine çok güvenen Chelsea’li oyuncular ve özellikle Drogba, 90 dakikanın sonunda gelecekleri göremediler” diye yazdı. The Times, ‘Maviler’ eğer turu Londra’da geçemezse Grant’ın işine son verilebileceğini de kaydetti.

The Daily Telegraph: David Gloith’ı devirdi
The Daily Telegraph gazetesi de, Fenerbahçe’nin kendi kalesine ve ikinci kez galibiyet golünü atan Deivid’e atfen, “David Gloith’ı devirdi. Çünkü Chelsea konsantrasyonunu yitirdi” diye yazdı.

Sezon başında Rosenborg’a karşı alınan 1-1’lik beraberlik sonrasında teknik direktör Jose Morinho’nun gittiğini anımsatan gazete, Grant’ın Şampiyonlar Ligi’nde bugüne kadar mükemmel bir grafik çizdiğini ancak kaderini de gelecek haftaki maçın belirleyeceğini belirtti.

Daily Express: Anelka dönüş yapamadı
Daily Express gazetesinin yorumunda da Fenerbahçe taraftarının, konuk takımı maç boyunca baskı altında tutmaktan vazgeçmediği ve Colin Kazım’ın ilk golünden sonra da dengeleri değiştiren unsurlardan birinin de taraftarın müthiş tezahüratı olduğunu vurguladı.

Gazete, Nicolas Anelka’nın da belki de eski kulübünün ve taraftarınn önünde görkemli bir dönüş yapabilecek iken, yenilgi ve aleyhte tezahürata boyun eğmek zorunda kaldığı yorumunu yaptı.

Chelsea kulübünün resmi web sitesinin manşetinde ise teknik direktör Avram Grant’ın şu sözleri yer aldı:
“Uyumamak gerek. Eğer uyanık olmazsanız, böyle iyi oynadığınız bir maçta 2 gol yer yenilirsiniz.”

Avram Grant’ın maç sonrasındaki değerlendirmesine yer veren Chelsea’nin internet sitesi, fırsatlar değerlendirilse 3-0, 4-0 olabilecek bir maçı 2 gol yiyerek yitirmenin üzüntüsünü okuyucularına aktardı.

ntvmsnbc
 

dj I Bene

Banned
HOLLANDA BASININDA FENERBAHÇE YORUMLARI...

Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda Fenerbahçe'nin almış olduğu 2-1'lik galibiyeti manşetlerine taşıyan Hollanda gazeteleri ise, İngiliz kulübü Chelsea'nin Fenerbahçe'ye yenilmesini, gecenin en sürpriz gelişmesi olarak değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin galibiyetine 'tarihi zafer' yorumları yapan gazeteler, Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldız futbolcusu Deivid'i 'gecenin adamı' olarak ilan ettiler.

"Saracoğlu cehennemi Chelsea'yi yuttu" başlığı ile De Volkskrant gazetesinin okurlarına duyurduğu haberde, "Gecenin adamı Brezilyalı Deivid, önce kendi kalesine attığı golle taraftarını şok etti. Fakat daha sonra yaptığı hatayı Chelsea ağlarını havalandırarak affettirdi" diye duyururken, aynı zamanda maçın kurtarıcı adamı olarak da gösterildi. Dün akşam oynanan maçın Sevilla maçıyla benzerliklerinin çok olduğunu iddia eden gazete, Fenerbahçe'nin Chelsea'yi elemesinin çok sürpriz olmayacağını da iddia etti.

De Telegraaf Gazetesi, "Deivid, önce sakarlık yaptı daha sonra kahraman oldu" başlığı altında kaleme aldığı haberi, "Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nin en favori takımı Chelsea'ye gücünü gösterdi" şeklinde sürdürerek Fenerbahçe'nin haklı bir galibiyet almasına dikkat çekti.

Dün akşamki Şampiyonlar Ligi maçında Fenerbahçe'nin akılcı ve kontrollü bir futbol oynadığını yazan gazete, alınan galibiyetin rövanş maçı için önemli bir avantaj olduğunu ifade etti.

Hollanda'nın en yüksek tirajlı gazeteleri arasında yer alan De Telegraaf, Fenerbahçe'nin elde etmiş olduğu galibiyeti, Chelsea'ye bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk mağlubiyetini tattırmış olması açısından gecenin en önemli spor olayı olarak değerlendirmesiyle de dikkat çekti.

Algemeene Daglad, NRC Handelsblad, Het Parool, Trouw, Nederlands Dagblad gazeteleri de, De Telegraaf gazetesi gibi aynı başlığı kullanarak haberi okurlarına duyurdular.
 

MONTANO

New member
90 dakika boyunca chelsea müthiş futbolu vardı bal yapmayan arı gibi çalıştılar,Volkanın kendisininde inanamadığı kurtarışlar yapmasıyla adeta maça damgasını vuran isim oldu nitekim 8 nisan gün olarak ta futbola yatkın bir rakam içeriyor,umarım kalbimdeki bekleyiş gerçekleşmez,Fenerbahce tarih yazması için ilk önce avrupa kupası kazanması gerekir,Bu intertoto olabilir,Uefa olabilir,şampiyonlar ligi olabilir,süper kupa olabilir,iyi günler
 

MONTANO

New member
belliki taraftar olarak ilk heyecanlarınızdan birini yaşadınız,biz o günleri unutalı yıllar oldu şimdi işi sıkı tutun dikkatli olun zaten taraftar olarak bazı şeyleri yavaş yavaş görüyosunuz zamanla sizde bizim seviyemize yükselirsiniz,ne zaman olur bilemem doğrusu 8 nisan bir çok şeye gebe olacağa benziyor.
 

bofeo

New member
hocam yavaş..o nebiçim uslüp=)...harika sonuç,inşallah şaşırtmaya devam,eksikler de olmycak orda..ilk yarım saat gol yememek lazım,kendi kalemize atmamak da..sevilla kadar kolay gol yemez
 

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
90 dakika boyunca chelsea müthiş futbolu vardı bal yapmayan arı gibi çalıştılar,Volkanın kendisininde inanamadığı kurtarışlar yapmasıyla adeta maça damgasını vuran isim oldu nitekim 8 nisan gün olarak ta futbola yatkın bir rakam içeriyor,umarım kalbimdeki bekleyiş gerçekleşmez,Fenerbahce tarih yazması için ilk önce avrupa kupası kazanması gerekir,Bu intertoto olabilir,Uefa olabilir,şampiyonlar ligi olabilir,süper kupa olabilir,iyi günler
fazla iyimser bakmıyor musun sevilladaki maç ilk 10 dk 2-0 maç dönüyor tur atlıyoruz.
Chelsea maçı kendi kalene gol atıp demoralize oluyorsun sonra maçı ceviriyorsun.fenerbahçe dirençli bir takım oldugunu gösterdi.çok şükür diger takımlarımızın yaşadıkları şanssızlıkları yaşamıyoruz.fırsat oluyor ama izin vermiyoruz.bu geriden gelip kazanmalarımız da takımımızın inancını,kalitesini gösteriyor.aç bak şampiyonlar ligi sonuclarına bu haftaki..evinde maç kazanan var mı?
not:senin gibi düşünen rakip takım taraftarlarını
bu konuya davet ediyorum :)

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=407638
 
S

SiR ReaLiST

Guest
Uefa'nın Youtube'u Engellemesi Dolayısıyla Youtube'daki Çoğu Maç Görüntüsü Yayınlanamamaktadır Bu Da Rusça Versiyonu Ama Maçın Geniş Özeti İşte Buyrun :goz:

[VIDEO]TQK8hpecIVI[/VIDEO]
 

WillTurner

New member
belliki taraftar olarak ilk heyecanlarınızdan birini yaşadınız,biz o günleri unutalı yıllar oldu şimdi işi sıkı tutun dikkatli olun zaten taraftar olarak bazı şeyleri yavaş yavaş görüyosunuz zamanla sizde bizim seviyemize yükselirsiniz,ne zaman olur bilemem doğrusu 8 nisan bir çok şeye gebe olacağa benziyor.
bu adam şakamı yaa?hangi hakla gelipte ahkam kesiyo FENERBAHÇE bölümünde ve tadımızı kaçırmaya çalışıyo anlamıyorum...sanki biz sizin zamanında elde etiğiniz başarıyı inkar ettik sanki avrupada maç kazanınca sokaklara dökülenler arasında bizler yoktukta gelmiş burda ağız burun yapıyosun.ama heryere laf atmaya çalışmandan olmalıki banlanmışsın dostum artık anti-FENERBAHÇE sitelerinde ezik ezik boy göstermeye devam edersin seviyende bu ki yükselmek bi yana büyük FENERBAHÇE taraftarının sizin seviyenize düşüceğine inanmak güneşte üşümeye inanmak kadar imkansızdır (ne laf ettim yaf :melek:victory :D )
 

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
Show Must Go On!!!


İlk yarının bitiş düdüğüyle beraber bir sigara daha yaktı. İlk nefeste genzi yanmıştı. "Bu merette ne kadar sert bu gün yav?"

Aslında sert olan sigara değildi. Fenerbahçe´si istediği oyunu sahaya yansıtamamış‚ rakip kaleye gidememişti bile. Ağlamaklı bir ifadesi vardı. Çok zor gelmişti Fenerbahçe´nin bu mahkum oyunu.

Savaşmadan teslim mi olunacaktı?

Tek mermi yakmadan‚ vurulacakmıydık?

Sevilla maçı sonrası Pizjuan stadındaki tur atlamış Fenerbahçeli oyuncuların yüzleri aklına geliyordu. O yüzlerde ki ifade değilmiydi kendisine Moskova finalleri kurduran?



Sigarasını yaktı ve balkona çıktı. Ilık bir bahar akşamıydı.

Birden aklına geldi.

Evet ılık bir bahar akşamıydı ve Fenerbahçe Avrupa Kupası maçı oynuyordu. "Oğlum bunu kaç kere yaşadın?" diye sordu kendi kendine. Ardından "Ne olursa olsun be ulan. Helal olsun bu çocuklara‚ dün gruptan çıkalım yeter derken‚ şimdi final hayalleri kurduran bu çocuklara helal olsun!" dedi nankörlüğüne küfrederek elinde ki sigarasının son nefesini derince çekti.

İçeri geçtiğinde maç başlıyordu. Fenerbahçe Çanakkale´de saatlerce top ateşi yemiş siperlerden omuzlarını silkelerek kalkan Türk Askeri gibi‚ yerinden doğrulmuştu.

Ard arda gelen goller‚ Fenerbahçe´nin istediği anda istediği takıma neler yapabileceğinin en önemli kanıtı gibi duruyordu tabelada.

İngilizler şaşkın‚ Fener´in kaybetmesini bekleyen içeride ki "ölü yiyiciler" şaşkın...!!!

Balkona tekrar çıktığında ‚az evvelki derin sessizliğin yerini silah ve korna sesleri almıştı. Ilık bahar rüzgarları az evvel heyecandan titreyen bedenini bu sefer sevinçten ve gururdan titretiyordu. Kornalar‚ tezahüratlar...!

Hem de nisan ayında!!!

Sonra başını gökyüzüne çevirdi‚ İçinden "Allah´ım sana şükürler olsun. Nisan´da bu günleri gördük‚ ne olur izin ver Mayıs´ta da burada olalım ve bu devam etsin"


Her şey için şimdiden derin teşekkürler Fenerbahçem...!

Ancak bize o kadar alıştırdınız ki zaferlere‚ ne olur bu show sürsün diyorum. Bu show devam etmeli arkadaşlar. İnanmakta bunun yarısıdır.

Cenab-ı Allah yar ve yardımcınız olsun



Alıntı
 

HTML

Üst