Fenerbahçe 2 - 1 Chelsea (TEK BAŞLIK)

bektas5050

New member
Ben Koyu Bır Galatasaraylıyım Ama Once Bır Turkum Fenerbahceyı Canıgonulden Desteklıyorum ---hadı Aslanlarım---
 

D4gg3Я

ultrAslan
BiKiNi SıRaSı KiMDe !! >>> Ya SiMDi SöLeSiN YaDa SoNRaDaN YaLaKaLıGı KeSsiN [carlos oynuyo prim 3m dolar]:durdurun
carlos kadroda yok

Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos’un kadroya alınmayaşının perde arkası Maraton.Com.Tr’de..

Fenerbahçe Kulübü’ne yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre; dünkü idmandan sonra Roberto Carlos ile bir görüşme yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Carlos’a oynayıp oynayamayacağını sordu. Carlos ise Zico’ya Chelsea maçında oynayabileceğini fakat müsakabayı 2. dakikada bırakabileceği gibi karşılaşmayı tamamlayabileceğini de belirtti. Bunun üzerine Zico, Carlos’a onu bu maçta riske etmek istemediğini ve rövanşta ona daha çok ihtiyaç duyduğunu belirterek 18 kişilik kadroya dahil etmedi.

MARATON.COM.TR ÖZEL
 

dj I Bene

Banned
"F.Bahçe 2-0 kazanır"
Sarı-lacivertli taraftarların gönlünde taht kuran Van Hooijdonk, F.Bahçe'nin Chelsea'yi 2-0 yeneceğini söyledi.

02.04.2008 18:05

HABERTURK.COM SPOR SERVİSİ

Fenerbahçe'de forma giydiği 2003-2004 ile 2004-2005 sezonlarında şampiyonluk sevinci yaşayan Hollandalı Pierre Van Hooijdonk, eski takımının Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı Chelsea maçını izlemek için İstanbul'a geldi.

Hooijdonk, maç öncesi ayağını tozu ile Nişantaşı'nda Leea adlı gece kulubünde her salı günü düzenlenen partiye katıldı. Gece sonunda Van Hooijdonk, eski takımının, Chelsea ile yapacağı çeyrek final rövanş maçını 2 - 0 kazanacağını söyledi.

Hooijdonk, "Fenerbahçe'den teklif gelirse menejerlik yapar mısınız?" sorusuna, "Şu an erken'' yanıtını verdi. Hooijdonk, Chelsea maçında bütün şansın Fenerbahçe üzerinde olduğunu vurguladı
 

dj I Bene

Banned
Hooijdonk, Alex'e güveniyor

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen ve attığı goller ile sarı-lacivertli taraftarların gönlünde taht kuran Hollandalı oyuncu Pierre van Hooijdonk da, Fenerbahçe'nin bugün oynayacağı Chelsea maçını izlemek için Şükrü Saracoğlu'na geldi. Maçtan önce karşılaşma ile ilgili duygu ve düşüncelerini aktaran Hooijdonk, Fenerbahçe'nin, Chelsea'yi eleyeceğini umduğunu söyledi. Hollandalı oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü: "Atmosfer gerçekten etkileyici, herkes bu karşılaşmayı bekliyor. İnsanların tek düşüncesi bu maç. Chelsea, Arsenal, Roma gibi takımların arasında Fenerbahçe'nin de isminin olması çok önemli bir olay. Her şey bir anda olmuyor, adım adım ilerliyor. Fenerbahçe çok iyi bir yolda. Şampiyonlar Ligi'nde son 8 takımdan bahsediyorsanız, zayıf bir takımdan bahsedemezsiniz. Chelsea çok para harcayıp çok iyi bir takım kurdu. Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyorlar, şu ana kadar bunu gerçekleştiremediler. Fenerbahçe'nin bu turda Chelsea'yi durduracağını umut ediyorum. Fenerbahçe çok güçlü bir takım ve turu geçebilir."
F.Bahçe'nin bu durumlara geleceğini düşünüyor musun sorusuna Pierre van Hooijdonk şu yanıtı verdi: "CSKA Moskova maçında Deivid'in attığı golden sonra bazı şeylerin değişebileceğini düşündüm. Bazı maçlarda dönem dönem düşüncelerim değişti. Sevilla ile oynanan ikinci maçın başında umutsuzluğa düştüm, ancak daha sonra Fenerbahçe maçı kazanınca bu takımda oynadığım için gurur duydum." dedi.

"ALEX, KALEYE YAKIN NOKTALARDA TOPLA BULUŞMALI"

Fenerbahçe'nin Alex'i kaleye yakın noktalarda topla buluşturması gerektirdiğini söyleyen Hooijdonk sözlerini şöyle sürdürdü: "Fenerbahçe tehlikeli bölgelerde Alex'i topla buluşturursa golleri bulabilir. Eğer kaleye 15-20 metre kala Alex'i topla buluşturabilirseniz bu çok tehlikeli olur, yoksa Alex geriye çok gelirse yoruluyor ve oyundan düşüyor. Alex çok önemli bir oyuncu, takımının en önemli kozlarından. İki maçlık bir mücadelenin ilk maçı bu, taraftarlara burdan seslenmek istiyorum, taraftarlar hemen gol olmasını istiyor ama erken gol olmayabilir, bu nedenle taraftar sabırlı olmalı. Fenerbahçe'de hiç bir zaman unutamayacağım anılar yaşadım. Önemli bir maç olduğunda ve programım da uygunsa Saracoğlu'nu gelip maç izlemekten büyük mutluluk duyuyorum. Fenerbahçe'ye olan sevgimi herkes biliyor, kulüpte bir görev alırsam bundan büyük mutluluk duyarım. Burda olduğum zaman taraftarımız beni hep destekliyor ve bundan gurur duyuyorum."

02.04.2008

Kaynak : Sporx.com
 

zabawaus

New member
lutfen biri bilgisayardan nasil izleyebilecegimi soyler mi, ben yurt disindayim ve bu maci izlemek istiyorum cok onemli, aglarim valla
 

1001Design

330i ///M3 Design


Tarihi gün geldi çattı. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk tur maçınvda İngiliz devi Chelsea'yi konuk edecek. MYNET sizin için bir ilke imza attı, takımların yıldız haritalarını ortaya çıkardı. MYNET Astroloji Uzmanı İrem Su da bu tarihi karşılaşmayı yorumladı...

KAZANIRIZ AMA...

Bu akşam tarihi bir derbiye ev sahipliği yapacak olan takımımız Fenerbahçe, Chelsea ile karşı karşıya geliyor. Astrolojik açıdan her iki takımı da incelediğimde Astrolojinin hakikaten her alanda insanların başvuruda bulunabilecekleri bir ilim dalı olmasının ne kadar haklı olduğunu bir kez daha anladım.

Şimdi gelin hem keyifli hem de heyecanlı ve oldukça önemli olan bu derbide karşılaşacak takımların gücünü ve olabilecek sonuçları astrolojik olarak birlikte inceleyelim.

Fenerbahçe Takımının kuruluş saatini tam olarak bilen yok. Yalnız kuruluş tarihi 3 Mayıs 1907 olarak biliniyor. Bu durumda takımımızın canlılık gücünü ve dış imajını güneş burcu Boğa ile düşünerek ele almak durumundayım. Boğa burcu sağlamlık, istikrar ve düzenlilik demektir. Ayrıca parayı temsil eden bir burç olduğundan Fenerbahçemizin neden bu denli pahalı transferler yapabildiğini anlamak mümkün. Yöneticilerin genel olarak kulübü büyütmeye yönelik çalışmalarının da arkasında bunun yattığını düşünüyorum. Bu açıdan çok şanslı bir güneşe sahipler. Doğaldır ki bu güç onların sahip oldukları değerlerini yükseltmek adına sabırlı ve organize şekilde çalıştıklarını gösteriyor.

Takımın moral motivasyon gücünü ise, Ay burcu Oğlak göstermekte. Oğlak toplum içinde başarılarıyla Fenerbahçe’ye disiplinli çalışma ve ciddiyet kazandırmış. Yalnız bu dışarıdaki maçlarda içsel anlamda tedirginlik yaşatabilir. Yani yurtdışındaki karşılaşmalarda muhakkak moral desteğine ihtiyaç duymakta. Eril gücünü ve mücadele hırsını simgeleyen Mars burcu Oğlakta olan takımımız futbol açısından temkinli fakat bir o kadar dikkatli. Hedef, sistem ve yöntem üçlüsü içinde oynuyor. Herhangi bir dirençle karşılaştığında güçlenip saldırabiliyor. Fakat tek derdi moral duygusu. O yüzden takımın seyirci avantajıyla oynaması, onun gücünü ikiye katlıyor. Tam tersi durumda ise kolayca dağılabiliyor. Bu nedenle takımımızın çok iyi desteklenmesi şart.


Chelsea takımı ise 14 Mart 1905 yılında kurulmuş. Fenerbahçeden iki yıl daha tecrübeli diyebiliriz. Güneş burcu Balık. Futbol açısından bu güneş burcu bu takımın maddi açıdan güçlü olduğu kadar istikrarsız geçen bazı uzun dönemler yaşayabileceğinin göstergesi. Balık burcu gizliliklerin ve perde arkasında yapılan kulis çalışmalarının göstergesidir. Ben bu durumu astrolojik açıdan gizli düşmanlıklara karşı korunan özel bir güce sahip oldukları yönünde değerlendiriyorum. Ayrıca maddi açıdan küllerinden yeniden doğabilecek kadar şanslı. Moral motivasyon gücü açısından Chelsea Ay burcu ikizlerde. Bu takıma değişkenlik ve etkilenebilirlilik katmış. Takım içinde futbolcuların ruh halleri çabucak değişebiliyor ve kimi zaman aralarında gerginlikler yaşadıklarını düşünüyorum. Yalnız bu güç onlara çabuk kavrama özelliği katıyor. Oynadıkları takımın oyun anlayışını kolayca çözerek ona göre plan yapabiliyorlar. Eril güclerini ve mücadele hırslarını gösteren Mars ise Akrep burcunda. Müthiş dürtüleri olan bir takım. Amaca yönelik olarak harekete geçebiliyorlar ve Akrepteki Mars son kozlarını kullanana dek maça asılacaklarını gösteriyor.


Bütün bunları şöyle bir toparladığımda takımımızın seyirci ve saha üstünlüğünü göz önüne alarak maç günü her iki takımın da içinde bulundukları transitleri incelediğimde, Takımımızın mücadeleden ve atak oyundan kesinlikle uzaklaşmaması gerekiyor. Takımdaki oyuncuların birbiriyle gayet organize bir şekilde hareket etmeleri ve çok fazla hayale kapılmadan hırsla oynamaları lazım. Nasılsa alırız tarzı bir rehavet içinde sahaya çıkmaları halinde durum zor gözüküyor. Yaratıcı bir oyun stili ve çok iyi bir strateji uygular ve karşılarındaki takımın gücüne göre kendilerini gerçekçi bir şekilde ayarlamaları halinde umutlu olabiliriz. Ayrıca en önemli husus seyirci faktörü, var gücümüzle olağanüstü bir şekilde takımımızı desteklemeliyiz. Bu onların hırs gücünü çoğaltıcı bir etki yaratabilir. Astrolojik açıdan şu aralar Mars yengeç burcunda ilerlediğinden mücadele gücünü azaltıcı bir etki yaratabiliyor. Her iki takımında Neptün gezegenlerinin yengeçte olması ve Marsla kavuşum yapmaları, birbirlerinden çekineceklerini ve her iki takımın da kendini ortaya koymakta zorlanacağını gösteriyor. Gönlüm takımımızdan yana. Gerginliğe düşmez, isteklerimizin peşinden gidersek, fiziksel açıdan kendimizi ortaya koyabilir, panik duygusu içinde hareket etmezsek maçı alabiliriz. İyi şanslar diliyorum.


İremSU
Mynet Astroloji Danışmanı​
 

unibjk06

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
sahada çok rezil bi fb var daha top yapamadılar 2.yarı inş toparlanırlar taraftarlarda uyuyor anca top rakip takımdayken ıslıklıyorlar 2.yarı hersey duzelir umarım.
 

Tmac01

New member
bir gs lı olarak ısallah macı alırsınız ama deivid 12 de kendı kalesıne attı malesef fe atak yapamıyoruz drogba sakat spıker ne dedıgını bılmıyo hadı fener toplannn
 

1001Design

330i ///M3 Design
:(:(:( .................................
 
S

SiR ReaLiST

Guest
Chelsea Orta Saha Defans Bütünleşmesini Çok İyi Yapıyor Makalele Ön Liberoda Çok Sağlam Ballack Ve Lampard Önde İyi Basıyorlar Fener'in Yapması Gereken Çok Basit Maldonado'yu Çıkarıp Semih'i Kezman'la Çift Forvete Dönücek Ve Ceza Sahası Ön Çizgisi Ve O Alandan Bulduğu Her Pozisyonda Kaleyi Denemesi Lazım Rakipte Her Mevki Çok Sağlam Tek Sakat Bölge Kalede Kaleci Cudducini Çok Sakat Uzaktan Şutlarla Kaleyi Yoklarsa Fener Herşey Maç Sonunda Çok Daha Farklı Olabilir...
 

blade5210

New member
ben bıktım ya bu ıngılız sansından bjk de fenerde ole yenın lan sunları gotlerıne baka baka gıtsınler ..!
bu arada fena halde galatasaray taraftarıyım.....
 

Tmac01

New member
realist sana katılıyorum kardesım cok sacma oynuoz esasında zıco mantıklı dusundu ama son 8 ıcınde mantık aramıcan adam orta alanı guclu tuutarsam gol olmaz dedı onlarla mucadele ederım dedı ama olmadı bence artık oyunu sataklardan yapmalıyız ferreira ole ıı bı topcu degıl cole de eskısı gıbı degıl zorla chelsea ya gonderılınce bozuldu hadı fener bugun herkes fenerlıııı
 

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
orta sahalararı dünya yıldızlarıyla dolu zaten fenerbahce otasahada yokları oynıyo???
ama herseye ragmen ben ümitliyim ;cudicini yan top özürlü ve uzaktan sutlarda cok kötü​
 

Diatu

WarZone
Chelsea Orta Saha Defans Bütünleşmesini Çok İyi Yapıyor Makalele Ön Liberoda Çok Sağlam Ballack Ve Lampard Önde İyi Basıyorlar Fener'in Yapması Gereken Çok Basit Maldonado'yu Çıkarıp Semih'i Kezman'la Çift Forvete Dönücek Ve Ceza Sahası Ön Çizgisi Ve O Alandan Bulduğu Her Pozisyonda Kaleyi Denemesi Lazım Rakipte Her Mevki Çok Sağlam Tek Sakat Bölge Kalede Kaleci Cudducini Çok Sakat Uzaktan Şutlarla Kaleyi Yoklarsa Fener Herşey Maç Sonunda Çok Daha Farklı Olabilir...
Haklısın Semih'i 2. Devre Oyuna Alması Lazım! Yoksa Fenerin işi Çok Zor!
 

HTML

Üst