İşte Türkiye'nin en güzel kızı

maki1907

New member
Kanal 1'in düzenlediği Miss Turkey 2008 Güzellik Yarışması rüya gibi bir organizasyonla sona erdi. Ve Türkiye'nin en güzel kızı seçildi. Türkiye'nin en güzel kızı 4 numarayla yarışan Leyla Lydia Tuğutlu oldu!

TİM Maslak Show Center'da düzenlenen ve Kanal 1'den canlı yayınlanan yarışmanın sunuculuğunu, Mehmet Ali Erbil ile Pınar Altuğ yaptı.

Yarışmada 20 finalist arasından birinciliği Leyla Lydia Tuğutlu, ikinciliği Begüm Kızıltuğ, üçüncülüğü Gizem Yurtoğlu, dördüncülüğü ise Gülsüm Uslu kazandı.

Yarışmanın birincisi Tuğutlu'ya tacını, yarışmada jüri üyeliği yapan Hilton otellerinin varisi, manken Paris Hilton taktı.

Birinci Tuğutlu, Türkiye'yi Dünya Güzellik Yarışmasında (Miss World), ikinci Kızıltuğ, Kainat Güzellik Yarışmasında (Miss Universe), üçüncü Yurtoğlu, Avrupa Güzellik Yarışmasında (Miss Europe) ve dördüncü Uslu ise Miss International'da temsil edecek.



















kızlar kıskanmayın:durdurun:durdurun​
 

srkngncy

New member
bumuymuş şimdi türkiyenin en güzel kizi :) yaw benim eşim bile bundan daha güzel.. neyse diyecek söz bulamiyorum renkler ve zevkler tartisilmazmis emeğin için tşk ler
 

sebebsizce

Aviator Junior Officer
yahu turkıyenın degıl yarısmanın en gusel kısı bu
yahu bu kızcagazlar daha 18 - 19 - 20 yaslarında yazık yahu
 

chrak

New member
bumuymuş şimdi türkiyenin en güzel kizi :) yaw benim eşim bile bundan daha güzel.. neyse diyecek söz bulamiyorum renkler ve zevkler tartisilmazmis emeğin için tşk ler
eşim bile demişsin aman dikkat eşin görmesin :)

valla doğrusu hiçde güzel değil..ağzı eğri biraz :)
 

_вєякαу_

я©K Ŧ•яΞWΞя
yani millet olarak bi elestirmenlik ruhumuzda war qayet hos bı kız sorun kızda deıl oraya kım cıkarsa cıksın burdakı bu mu quzel tawrı deqısmıcekdı... azra akın dunya quzelı secıldıqı halde bu kız o kadarda quzel dıyenler war ama yabancı olsaydı ıs deqısrdi :victory
 

infatuate

İstirahatte
yaf ağzı yamuk, gözlerinin biri kalk gidelim dio biri ... yeme otur dio, nasıl güzellik bu anlamadım :sigara:
 

HTML

Üst