YATTARA BESiKTASTA...

hadi_ya3

New member
Beşiktaş Menaceri Sinan Engin bomba transferlerini açıkladı... Siyah-Beyazlılar, 'Holosko taktiğini' kullandı, Gineli yıldızla her konuda anlaşma sağladı. Böylece transferde bir adım öne geçen Kartal, Trabzonspor'u ikna etmek için de kesenin ağzını açtı.

‘Holosko’yu nasıl aldıysak...’
Ertuğrul Sağlam ve öğrencileri, Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesine devam ederken; Yıldırım Demirören ve kurmayları da gelecek sezonun takımını kurmaya başladı. Genel Menacer Sinan Engin yakın çevresine, 2008-2009’da Siyah-Beyazlı formayı giyecek bomba ismi açıkladı: İbrahima Yattara... Engin, ‘işin nasıl bittiği’ şeklindeki soruyu da şöyle yanıtladı: “Holosko’yu nasıl aldıysak, Yattara’yı da öyle aldık...” Buna göre; Kara Kartallar, ismi Galatasaray ile de anılan Gineli yıldızla maddi koşullar da dahil olmak üzere her konuda el sıkıştı ve Manisaspor gibi Trabzonspor Kulübü’nü de ikna etmek için kesenin ağzını ardına kadar açtı.

Bobo gidiyor, Milan geliyor
Yattara, bir süre önce, “Çocuklarımın Fransızca eğitim alması için gidebilirim” diyerek ayrılığa yeşil ışık yakmıştı. Trabzon’da böyle bir okul bulunmadığı için sıkıntıya düşen yönetim ise 1 yıllık opsiyonu olan Gineli’ye, 2012’ye kadar sözleşme uzatmayı ve tavan fiyatı (Minimum 1 milyon dolar) teklif etmişti. Ailesi için son kararını Beşiktaş’tan yana kullanan Yattara, gelecek sezon Türk statüsünde forma giyecek. Kartal’da bir diğer flaş gelişme de Bobo’da yaşandı. Marsilya ve St.Etienne’nin istediği Sambacı’yı gönderme kararı olan yönetim, Sağlam’ın bizzat gidip izlediği Standard Liege’in Sırp yıldızı Milan Jovanoviç ile anlaştı.
 

ηαχiѕα

New member
yattara çok teknik bi adam ama sıkısık sakatlanması sıkıntı yaratabilir beşiktaş için ... dolayısıyla pek istikrarlı bir futbolcu değil ama genelde yattara nın oynadığı futbolu beğenirim..umarım hayırlısı olur beşiktaş için..
 

hasgerya

Banned
Henüz gerçekleşmemiş bir olayı sanki gerçekleşmiş gibi ima eden bir başlık kullanmışsın.Şu an sadece Yattara ile görüşmeler sürüyor Beşiktaş açısından.
Herhangi bir imza yok.
Dikkat çeksin diye mi kullanılırsınız böyle başlıklar?
 

unibjk06

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
yalan haber basının her dedigine inanmayın :D

Genel Menajerimiz Sinan Engin, Fanatik gazetesinde bugün “Yattarı’yı Aldık” başlığı ile yayımlanan asılsız haberle ilgili şu açıklamayı yapmıştır:

Haberde yer alan, Trabzonspor’un futbolcusu Yattara ile her konuda anlaşma sağladığımız iddiası tamamen asılsızdır.

Kulübü ile sözleşmesi devam eden bir futbolcu ile görüşmek bizim için asla etik bir durum değildir. Dolayısıyla Yattara ile de hiçbir görüşmemiz olmamıştır.

Bizim bugün için önceliğimiz, ligdeki şampiyonluk hedefimize ulaşmaktır.”

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım,

Sinan Engin
BJK Genel Menajeri

kaynak:BEŞİKTAŞ JK
 

snrylmz03

New member
şimdiden başladı transfer dedikoduları bu sene inşallah geçen seneki gibi son güne kadar oyalanıp saçma sapan bir adamı almazlar
 

babaka26

New member
alinirsa güzel olur imzalar ancak hazirandaatilir onlar görüşme yapıyolardir görüşüyoruz diye kimse beyan etmez alinirsa güzel tranfer olur
 

LeaDerLyCa

New member
yattara trabzonspor 'un kaptanı olup anlaşmasını 5 yıl uzatacağını hakkında basın açıklaması yaptı .. bence konu kapanmalı .. transfer fln olmicak yani..
 

HTML

Üst