Galatasaray'a şok ceza!

carisma205

New member
Galatasaray'a 1 maç ceza !..

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Galatasaray'a 1 maç seyircisiz oynama cezası verildi.
Galatasaray'a Bursaspor ve Ankaraspor'la oynadığı karşılaşmalarda taraftarın çirkin ve kötü tezahuratta bulunması ve bunun aynı sezon içinde ikinci kez tekrar edilmesi üzerine Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan 1 resmi müsabakayı seyircisiz oynama cezası geldi. Galatasaray bu hafta sonu oynayacağı Gaziantepspor karşılaşmasına seyircisiz çıkacak.


Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 25.03.2008 tarih ve 66 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.


1. GALATASARAY A.Ş. SPOR Kulübü hakkında: 15.03.2008 tarihinde oynanan ANKARASPOR A.Ş. - GALATASARAY A.Ş. Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında taraftarların çirkin ve kötü tezahüratta bulunması nedeniyle cezalandırılma istemi ile kurulumuza sevk edilen adı geçen kulübe; daha önce 20.01.2008 tarihinde oynanan Galatasaray A.Ş. -Bursaspor futbol müsabakasında, taraftarların çirkin ve kötü tezahüratta bulunmaları nedeniyle Kurulumuzun 29.01.2008 tarih ve 2007–2008/583 E. ve 2007/783 K. sayılı kararı ile F.D.T.nın 31/2 maddesi uyarınca 30.000.-YTL para cezası verilmiş ve karar kesinleşmiş olmakla, çirkin ve kötü tezahürat fiili aynı sezon içinde ikinci kez tekrar edildiğinden F.D.T.nın 31/3. maddesine göre anılan kulübe kendi sahasında 1 RESMİ MÜSABAKAYI SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI verilmesine,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. SPOR Kulübüne taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle isnat olunan eylemin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,

kaynak:http://www.tff.org/default.aspx?pageID=246&ftxtID=3599
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=35922

------------------------------------------------------------------------------------
Şampiyon olmamızı ENGELLEYEMEYECEKSİNİZ
 

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
sezonun basında seyircisiz kazandınız hep,size kıyak geçmişler işte :)
ayrıca küfürlü,cirkin tezahuratı yaptıgınızı belirlemiş federasyon,olmayan birşeyi oldurmazlar heralde hemen bize suçlamalarda bulunuyorsunuz.bi itirazınız varsa tff ye itiraz edersiniz.

Sayın haluk ulusoyun bunca senelik başkanlığı bittiği andan itibaren gs başkan adaylıgı için acıklama yaptıgını da unutmayalım.gs ın 26 yıllık kongre üyesi oldugunu..26 yıllık bir fenerbahce kongre üyesi,tff baskanı olsaydı da başkanlığı bitseydi ne düşünürdünüz?

seyirci önemli bir takım için,ekonomik anlamda sportif anlamda..başkasına suç atacagınıza içinizdeki küfürbazlardan arının,ya da kendini tutamayıp da küfür edenlerden..
 
S

SiR ReaLiST

Guest
1 maç ceza!


Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaraya 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.


Kaynak: AA 25.03.2008


Haberin Tam Kaynağı Buyrun!!!



Not: carisma205 Haberin Kaynağını Eklermisin...
 

deepsailor

New member
federasyonun tarafı belliydi zaten icraatları başladı........................................

Şampiyonluğumuzu engelleyemiycekler
 

carisma205

New member

seyirci önemli bir takım için,ekonomik anlamda sportif anlamda..başkasına suç atacagınıza içinizdeki küfürbazlardan arının,ya da kendini tutamayıp da küfür edenlerden..
sana katılıyorum küfüre bende karşıyım ceza verilsin ancak Ali Sami Yen'de diğer stadlardan daha fazla küfür edilmiyor, bi kural koyuyorsanız bunu herkese uygulayın, yanlışta olsa bi standartınız olsun, bizim öfkemiz buna aslında
 

xcharmingx

New member
tam komedi
volkanın hareketine verilen cezayla federasyonun kimlere hizmet ettigini ögrenmiştir
2ci ders başladı bakalım daha neler görecez
yazık
 

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
tamam da arkadasım bundan kasıt fenerbahce maclarıysa,varsa bu küfür kriterlerine uygun kaydınız,kanıtınız, itirazınızı yapabilirsiniz.Aziz yıldırım boşuna susturmuyor küfür edenleri,büyük cezalar aldıklarını biliyorlar.
e ankarada,bursada maç izleyen de sami yendeki her maça gitmediği için düşünmüyor ceza alır mıyız diye.
sanırım ilk küfürlü tezahüratta 30bin ytl para cezası veriliyomus.tekrarında saha kapatma cezası.bjk-fb macında bakalım önceden uyarısı var mı bilmiyorum ama küfür olması kaçınılmaz.ceza verip vermeyeceklerine bakalım.ya da ceza almayabilirler.küfürlü tezahüratın kriterlerini bilmiyorum.
 

xcharmingx

New member
cezada verseler
eski menajerlerden gözlemci başkanıda yapsalar
bildigim tek şey var busene bazı kesimlere UA olarak kına geceleri düzenliyecez:D
 

bl@ckheart

New member
lamı cimi yoqq bu sene bizi kimse şampiyonluktan edemiyecek ister federasyon olsun ister fenerasyon olsunnn bu böyle bilinee.....
 

µ.CastieL

New member
bu konu uzar gider he canım he fenerasyon nolcek diyelimki fenerasyon diyelimki şike rüşwet alayı war napıcaksınız belgeleyin çözün sorunlarıda cıkarın fenerı şikeli cartlı curtlu olmaktan madem öyle lafta cok biliyosunuz alın gs şike yapıyo fener 100.yılda şamp oolmak için 4 yıl. üstüste şamp.tan feragat etti gs aldı kupayı 100. yılda fb rahat şamp oldu gs sorun olmadı aldığı rüşwetlede 50.milyon dolarlık transfer yaptı al sana senaryo bnde böle bişi yazdım buyrun ayıklayın pirincin taşını hey allahım yhaaaaa....
 

HTML

Üst