Dağlıca'da deliller nasıl yok oldu?

skyhan

New member
Dağlıca'da deliller nasıl yok oldu?


Yangın sonrası rapor hazırlandı 15 / 03 / 2008 14:57




Dağlıca'da askerlere arızalı silahlar verildiği dahil pekçok iddia vardı. Hepsi araştırılacaktı ama bir yangın çıktı silahlar dahil bütün deliller yandı.

PKK saldırısı sonrası 13 erin şehit olduğu ve sekiz askerin kaçırıldığı Dağlıca 3. Motorize Piyade Tabur Komutanlığı'nda 14 Ocak 2008'de malzeme deposunda yangın çıktığı belirlendi.

Yangında depoyla birlikte çok sayıda askeri mühimmat malzemesi yandı ve tamamı kullanılmaz hale geldi. Zarar gören malzemeler arasında çok sayıda el bombası, roketatar, havan topu ve silah da var. Taburda görevli bir yetkili Taraf'a 'Komutanımız Onur Dirik yangına müdahale etmeyip malzemelerin yanmasını seyretti' dedi.

Yangın sonrası iki rapor hazırlandı. İlki üç sayfalık zarar gören malzeme listesi, ikincisi ise 40 sayfalık ayrıntılı kaza raporu.

Saat 15:15'te Başladı

Dağlıca taburunda meydana gelen yangın 14 Ocak 2008 günü saat 15:15'te, kışlanın 1 ve 2BL depolarında ait sınıf malzemelerinin depolandığı binada çıktı. Tabur Komutanı Onur Dirik yangın başlar başlamaz, ilk olarak çevre emniyetini aldı. Raporda taburda bulunan mevcut yangın söndürme cihazlarıyla olaya müdahale edildiği ancak çevrede oluşan yoğun duman nedeniyle bina içine girilemediği, bu yüzden söndürme çalışmalarının etkisiz kaldığı belirtiliyor. Raporda ayrıca şiddetli rüzgarın etkisiyle 10 dakika sonra yangının bina çatısına sıçradığı da ifade ediliyor. Can kaybı oluşmaması için de bölge boşaltılıp tabur personeli emniyetli bir bölgeye tahliye edilerek personel mevcudu korunuyor.


haberin sadece bir kısmıdır

kaynak:http://www.cafesiyaset.com/haber/20080315/Daglicada-deliller-nasil-yok-oldu.php

tvde neden verilmedi komplo teorisi uretmeye gerek varmı acaba
 

sssubay

New member
Şurdaki saçmalığa bakın, pkk ağızları bunlar, o minnacık beyinleriyle askeriye kendi askerini öldürüyo imajı verilmeye çalışmış hainler.
Bu yazıyı yazanlar pkknın ta kendisidir bundan şüpheniz olmasın.
 

Vtnsvr

New member
Şurdaki saçmalığa bakın, pkk ağızları bunlar, o minnacık beyinleriyle askeriye kendi askerini öldürüyo imajı verilmeye çalışmış hainler.
Bu yazıyı yazanlar pkknın ta kendisidir bundan şüpheniz olmasın.
Çok haklısın.Bazı iktidar taraftarı radikallerle orduyu kötülemek konusunda,pkklıların çıkarları bir yerde çakışıyor olmalı ki hükümeti öven medya bu tür haberlerinde genelde kaynagı oluyor.
 

HAŞAVRİ

Braveheart
arkdaşım haberın gerceklık payıda olabılır ;ama emın olabıleceğimiz ve şüphe duymayacağımız tek bişey var bız büğük bı mılletız ve cok büğük bı orduya sahıbız..dınımıze saldırılar olmadımı ,ordumuzu başına cuval gecırıp ıtıbarını sarmadılar mı,buda büğük bı ıhtımalle bu amaçla yapılan ve ordumuzu ve mılletımızı yıpratmak amacıyla yapılmışdır.
 

alpgg

New member
bu yazıyı yazan adam askere gitmemişmi?her askerin rasgele bi silahı yokturki daldırıp çeksin bitane,özel numaralı üstüne zimmetli bakımını kendi yaptıgı silahlar vardır..uydurma..tv de verilmemesinin sebebi çok aptalca olmasından kaynaklanıyo olabilir :)
 

yalchin_a

New member
Hemen ahkam keseceğine bu iletişim çağında bir araştırma yap ve öğren.Çok mu zor? Herkesi hain etmek bir hastalık haline geldi.Yazarsın ilgili makama ve ısrarcı olursun.Bak bakalım ne diyecekler. Saygılar

Kardeşim ilgili askeri birlikte rapor var rapor.Ne anlatıyorsun.Bilgi edinme hakkı diye bir şey var.Yazarsın oraya ve mutlaka gerçeği öğrenirsin. selamlar
 
bilinçli olarak tomplumda bilgi kirliliği yaratılıyor.
sizin aklınız eriyormu böyle birşey olacağına.
 

sssubay

New member
ilgili sitedeki yazar kadrosu zaten herşeyi açıklıyor.
nazlı ılıcaklar can dündarlar sakallı vakit yazarları.
Bunlar oldum olası Şanlı Türk Ordusunu lekelemekle uğraşdılar,
Daha ne aşşalık iftiralar atılmıştı.
Bu yazıyı savunanlarada iyi bakın.
 

skyhan

New member
ben sadece karşılaştığım şeyi sizlerle paylaştım oncelikle askerlikle ilgim varmı yokmu soyleyeyim kuleli askeri lisesinde okudum ve oğrendiğim bişey var o da birileri plan yaptıysa bunun hazırlığını çok önceden ve sessizce yapıyor yarın o bürgün bu olay dillendirilince nerden çıktı bu kimsenin şaşırmasın görsün yorum yapmadım

yarın o bürgün mesela ordunun bozuk silahları vardı derler ispat edicektik yandı
bu olayı yalnız biz duyurduk biz en güveniliriz derler haberiniz olsun

bunu millet anlasın istedim ama olmamıs herhalde
 

HTML

Üst