AKP Türbana Kilitlendi Çünkü...

Vtnsvr

New member
AKP Türbana Kilitlendi Çünkü...
Türkel Minibaş - Cumhuriyet




AKP hükümeti uluslararası boyutta taahhütler içinde.!

1. AKP döneminde kurulan iskambil kuleleri yıkılmak üzere!

İsrail Savunma Bakanı Ehud Barak ile savunma sistemi pazarlıkları yapılırken.ABD Genelkurmay II. Başkanı Orgeneral Cartwright hükümetin kapısını tıkırdatmadan gelip gidiyor.

Tayyip Bey nasıl "türban" diye esip gürlemesin. İsrail-ABD-Ankara trafiğini artık ne PKK meselesine bağlayabilir ne de Türkiye'nin savunma sistemlerinin yenilenmesine!

Toplumun gözünü alalamak için elindeki tek seçenek: Türban

Kaldı ki 2. AKP döneminde finansman kaynakları birincisi gibi gani değil!

2007'ye girerken "ateş üstünde yürünecek bir yıl" olacak diye yazmıştım. Çünkü:

* 2002 sonunda yüzde 29.7 olan yıllık enflasyon 2006'yı zorla da olsa yüzde 9.65'le kapamıştı ama... Satınalma gücü yükselmemişti.

* Bütçe gelir hedeflerini aşarak 171.3 milyar lira büyüklüğe ulaşmış; bütçe açığı 4 milyar liraya gerilemişti ama... 2007 Martı'ndaki 5.8 milyarlık Türk Telekom ödemesine rağmen bütçe açığındaki büyüme yüzde 33.5'ti.

Yani? Bütçe gelirlerindeki artış bütçe harcamalarının gerisindeydi, dahası Türkiye'nin önünde iki seçim vardı.

* Net sermaye girişi 130 milyar dolara ulaşmıştı ama.... Uluslararası finans kuruluşları Türkiye'yi riskli ülkeler arasına koymaya başlamıştı!

* Kamu borçları toplam 206.5 milyar dolarlık dış borcun yüzde 33.7'sine gerilemişti ama... Özel kesim borçları da yüzde 58.7'sine yani 121.2 milyar dolara ulaşmıştı! Özel sektör borçlarının 72.6 milyar doları finansal olmayan kuruluşlara, 48.6 milyar doları da banka ve benzeri finansal kuruluşlara aitti!

* 2002-2006 aralığında 36.1 milyar dolar olan ihracat 85.3 milyar dolara çıkmıştı ama... 2002'de 51.6 milyar dolar olan ithalat 137.3 milyar dolara yükselmiş; dış ticaret açığı da 15.5 milyar dolardan 52 milyar dolara fırlamıştı! İhracatın ithalatı karşılama oranı da yüzde 70'ten yüzde 62'ye gerileyivermişti!

2007 ateş üstünde geçince tabii ki 2008'e de ateşte yanmak kaldı. Hatta İstanbul Sanayi Odası'nın Ekonomik Durum Tespit Anketi'ne bakılırsa... 2008'in adı şimdiden belli: Kayıp yıl!

Gelin görün ki, Türkiye'nin Sayın Başbakanı'na göre ekonomide işler yolunda!

* Ne cari açığın 2007'de yüzde 18 artarak 38 milyar dolara yükseldiği;

* Ne cari açığın 47.5 milyar dolarının dış ticaret açığından kaynaklandığı;

* Ne 2006'da 1.187 milyon dolar olan çıkan para miktarının 2.009 milyon dolara yükselmiş olması;

* Ne de sanayi üretimindeki düşüş ve resmi kayıtlara göre yüzde 10.1'i bulan işsizlik sorun.

İbrenin hangi yanında olursa olsun kendini "düşünen-sorgulayanlar" olarak tanımlayanları türbana öyle bir kitledi ki... Türban, globalizmin tüm sömürgeleştirme aşamalarını alaladı.

Dinin dayatmacılığıyla globalizmin dayatmacılığı örtüştü ve... kapitalizm gökte aradığını türbanda buldu.

Emeğin fiyatından sosyal güvenliğine kadar uzanan sömürü alanını genişleten yasalardan, GOP'un finansmanının can damarını oluşturan bor, petrol, su gibi enerji kaynaklarının el değiştirmesini artık daha özgürce yapabilecek. Tayyip Bey'in "türban" a karşı çıkanlara bu denli esip gürlemesi de bu planı tersine döndürecek güçlerin oluşmasını engellemek için değil mi?

Bundan böyle Türkiye, ucuz bir ülke olarak yatırımcıların, alışveriş tutkunlarının, gezginlerin gözbebeği. Malezya, Katar ve diğer benzerleri gibi...

Globalizmin yoksullaştırdığı kesimlerse sadaka, fak fuk fonları ve benzeri projelerle yoksullukla yaşamaya devam edecekler. Ülkenin dört yanında yükselen gökdelenler, otoyollar, alışveriş mekânlarının onların refahı için inşa edilmediğini bile anlayamayacaklar.

Çünkü... Başları ister açık olsun ister kapalı, toplumun kafası bir kez türbanlandı mı, yoksulluk ekonomik olmaktan da çıkar. Köleleşme süreci başlar.

İşte, 12 Eylül 1980'nin inşa ettiği Türkiye!

O günlerde topluma düşünmeyi-sorgulamayı yasaklarken türbanı, yabancı cigarayla birlikte sunan yoksa onlar değil miydi?
 

kaptan61ts

New member
Gemi su alıyordu zaten hızlı batsın diye AKP de kocaman delikler açtı ...Gün gelecek türban la kapatamayacaklar..kurtar bizi ordu..ihtilal yap..bu laiklik ve diğer sert söylemler bu yüzden Ordu ihtilal yapsın bizide kurtarsın.ordu suçlu gösterip oyları toplayın..oooh ne alaaaa.....yok öyle yağma yemezler.....
 

Kara Kartal

Banned
türbanla zaman kazanıp satacak yeni şeyler bulmaları lazım

ekonomi kıl üzerindee..

ortalığı karıştırıp ikdidardan düşürülerek kaçma planları yapıyor olabilirlerr..sonra çıkıp biz en iyini en doğrusunu yapıyorduk bize bırakmadılar bize izin vermediler dierek demokrasi mazlumu olduklarını iddea edeceklerr

yada acilen satacak çok şey bulmaları lazım....
sattıkları yla bu zamana kadar geldiler satmaya devam etmeleri için acil projeler bulmaları lazım

4 gün sonra erken seçim kararı çıkartabilirlerr mazlum olduklarını iddea edip...ekonominin içine ettiler bunu gelicek hükümete yıkmaya çalışabilirler muhalefette kalarakkkk

ama önce tüm hızıyla devleti daha çok kadrolarıyla doldurmaları lazım
 

TAURUS

unutulur mu??
çünküü türban çok amaçlı..
1 düşüşe geçtiği anda paraşut gibi kullanıyo
2 türban olmasa bayrağını da kaybetcek
3 sattığı yerlerde dalgalan başka ülkelerin bayraklarını sadece türban örtebiliyo..
 

godfatherr

New member
Tayiibin Amacı Milleti Birbirine Düşürmek Baş örtüsü Bunun Delilidir Yapacağın Işleri Sırasıyla Yapacan Sırasını şaşırırsan Işte Böyle Millet Birbirine Düşer
 

ecstasy

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Sende AKP ye kilitlenmişsin.
Nasıl olacak bu iş.
Herkes kilitli.
Kim açacak bu kilitleri.
 

utkutan81

New member
Türkiye Cumhuriyeti
Burası Türkiye Cumhuriyeti,türkiye Krallığı Değil.türbanın Tartışılmasından önce çok Daha önemli Işler Var.durmadan Satılan Devlet Kurumları Durmadan Satılan Hazine Arsaları,,keşkede Satıştan Elde Edilen Gelir Türkiye Devletine Harcansa,ve Işsizlik,açlık.bunların çözümü şart.bazı Insanlar Heryeri Açık Girenler Kabulde Başı Kapalılarmı Yasak!nerde Hangi Okulda Heryeri Açık Kişilere Ders Veriliyor.lütfen Aklınızı Başınıza Devşirin.öğretim Görevlilerimiz Neye Müdahale Edeceğini Iyi Bilir.türbanı Ulu önder Atatürkümüz Layık Görmemiş şimdi Bu ısrar Niye.laiklik Türbanla Olmaz.
 

Albayrak

Can Feda
Türban gündemi soğudu. İnsanlar ne kadar kanabilirler ki bir yere kadar.

Satılacak, yüksek gelir kaynağıda kalmadı.

Akp nin yeni gündemini heyecan ile bekliyorum. Bakalım ekonomideki kötü gidişatı hangi mağdur rolünü üstlenip göstermemeye çalışacak.

İnsanların sırtını sıvazla, icraatın ne önemi var. Bir sıvazla, iki sıvazla..
:goz:
 

HTML

Üst