Zorunlu Açıklama: Cassio de Souza Soares Lincoln

efeat

New member
Bazı basın organlarında çıkan “Keşke Fenerbahçe’de oynasaydım” başlığı altında yazılmış haber tamamıyla asılsızdır. Bugüne kadar her fırsatta Galatasaray Ailesi’nin bir ferdi olmaktan ne kadar mutlu olduğumu ve Sayın Karl Heinz Feldkamp ile aramızda herhangi bir sorunumuzun olmadığını defalarca dile getirmiş olmama rağmen; bu tür asılsız haberlerin çıkmasını derin bir üzüntüyle karşılıyorum.

Sezon başında birçok teklif olmasına karşın, Galatasaray'ı seçmemdeki temel neden; bana karşı halen sürmekte olan sıcak ve dost yaklaşımdı.

Burada çok mutlu olduğumu bir kez daha belirtir; bunun için gerekli ortamın sağlayan tüm Galatasaray Ailesi’ne teşekkür ederim.

 

19emre05

New member
ben lincoln e güvenmiyorum bana kalırsa böyle bi açıklama yapmıştır ama yaptıysa bile haklı çünkü bu adam brezilyalı ve bana kalırsa takımda yalnız kalıyo gs onu almakla ne kadar büyük bi iş yaptıysa yanına da bi brezilyalı almamakla o kadar kötü bi iş yaptı önümüzde apaçık bi ortega örneği duruyor bence ne olursa olsun lincoln elde tutulmalı ve yanına bir hatta iki kaliteli brezilyalı hatta bu konuda lincol un fikri alınmalı
 

HTML

Üst