Vistada kingston 2gb ve üzeri flash diskleri tanımıyor

resulkul

New member
degerli arkadaşlar 512 mb flash disk kullanırken vista yüklü pc de bi sorun olmadan çalışıyordu ancak 2 gb flash disk alınca bunu tanımadı, yaptığım araştırmada kingston bu ürünle ilgili uygunluğunu sağlıyacağı bir yama daha oluşturmadığını gördüm. 2gb flash disk alacak arkadaşların dikkatine.
 

resulkul

New member
Belkide sistemi yeniden gözden gecirip dönerim.. Ayrıca piyasada çok miktarda fason usb flash disklerin olduğu biliniyor, acaba onlardan birimi diyede düşünmeye başladım. Arkadaşların bilgisi olsun.,,,
 

90doksun

New member
windows klasöründe inf klasörüne gir. bu klasördeki infcache dosyasını sil olay tamamdır.
 

hamdicik

New member
senin sistemde hata var 4 gb kingston flashbellek kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım,asıl vista yüksek gb'lı diskleri tanır yani tam tersi
 

resulkul

New member
Beyler ben çözemedim vistada bu usb sorununu kafasına göre canını istediğini tanıyor, canının istemediğini tanımıyor. Araştırıp cok yol denedim ama olmadı. Sonunda bende VİSTA yı tanımadım. Bastım formatı attım xp ultimate şimdi çok memnunum, demekki bazı seylerde gercekten zaman tecrubesi gerekli. Vista ile sıkıntısı olanlara duyurulur.
 

durlindano

New member
aslında soyle bir sorun var:8 GB ve uzeri usb belleklerin kapasitesinin tamamını tanımadıgı dogru(en fazla 4 GB).o da sundan kaynaklanıyor:fat32 seklinde bicimlendirildiginden.eger flash bellekler ntfs ile bicimlendirilirse tamamını kullanmak mumkun yoksa en fazla 4 GB goruyor.tabii ntfs ile bicimlendirme yapıldıgından cıkarılırken donanımı guvenli sekilde cıkarmak gerekir.
 

M3T3HAN

New member
vista kafasına göre sürücü tanımamazlık yapmaz
kullanırken bu tip usb aygıtlarda vista sizi denetlesin mi diye uyarır
bu uyarıları gözardı etmeyyin ve onaylayın
o zaman sorun olmayacak
şu anda xp-vista-windows 7 de bir geçiş süreci yaşıyoruz
piayasalar kararlılık kılıncaya kadar da bu sorun yaşanacak
kolay gelsin..
 

corumluser

New member
walla bende de 2 tane 2gb lık flash var bi sorun yok :D
vistada da seven da da kullanıyom :D
hatta ve hatta readyboost yapıyom
 

HTML

Üst