Stratejik Cemaat Okulları

memodeu

New member
bütün yazının özeti şu

fetoş çakkalı Amerikan uşağıdır ve onun açtığı okullarda fesat yuvasıdır


işte bütün konuyu senin anlıyacağın şekilde bir cümleye kadar indirgeyip özetledim artık bi teşekkür edersin diimii

************
fethullah gulen hoca 76 yasindadir..76 yasindaki bir insan
devleti ele gecirip ne yapsin??
******
 

siezma

Banned
sana gercekten aciyorum..
kardesim oyle aptalca aciklamissin ki..
fethullah gulen hoca 76 yasindadir..76 yasindaki bir insan
devleti ele gecirip ne yapsin??
sana sormak lazim sen kimin usagisin??
ya anlamıyorum ki sizi kurtaran Atatürk ve askerleri değil mi?
Bana önce bunun cevabını ver.
Ha evet dersen sen seni kurtaran birisinie ve kahramanlara nasıl çamur atarsın. Nurcular askerleri de sevmez, onlar solcudur der. Atatürkü sevmediklerini zaten bilmeyen yok. Sana yemin ederim eğer bir gün Türkiye de yeterli çoğunluğa ulaşırlarsa yapacakları şeyleri sıralayım istersen...

1- Halifeliği tekrar getireceklerdir. (bunu Türkiye nin yararına, arap ülkelerinin lideri olmak için yaptıklarını ve bu yolla Türkiyeyi daha ilerilere götüreceklerini söyleyecekler.)

2-Dini tamamen ülke yönetiminde kullanacaklar. Bunun olması demek tv ler kısıtlanır, gazeteler kısıtlanır, kapalı olmayan insanlar dışlanır, hukuk kuralları şeriat kurallarından önemli parçalar alır. vesaire vesaire...

3- İstanbul başkent yapılır. Böylece kendilerini tarihe geçirdiklerine inanırlar.

4- Anıtkabir yıkılır. Atatürk sevgisini puta tapmak olarak, taşa tapmak olarak belirten insanlar. Atatürkün mezarını taşırlar. Okullarda Atatürk resimleri ve Ata ya dair herşey kalkar. Sınıflarda Osmanlı padişahlarının resimleri konur ve bu en fazla Fatih Sultan Mehmedin resmi olur.

5- Nikahlar nikah salonunda değil camide kıyılır. ve tahmininiz üzere bir erkeğe 4 kadın farzdır denilip buna izin verilir.

6- cübbeye sarığa izin çıkar. Çevrede bol miktarda görürüz bunlardan.

7- Müslüman olmayan ülkeler iyice dışlanır ve bu sayede sadece arap ülkeleriyle ilişki kurulur ve böylece dünyadan koparız.

8- Bir gün abd bize ırağa yaptıkları gibi sizde bomba var siz terörist yetiştiriyorsunuz diye girer. ve zengin olan yeraltı kaynaklarımızı büyük ülkelerle bölüşme derdine çıkar.


Şanslıysak bir tane daha Atatürk gibi birisi gelir. Ülkeyi kurtarır. Sonra ne mi olur kurtardıktan 80 yıl sonra yine birileri çıkar bunları tekrarlamaya çalışır.


Sen ve senin gibiler abiiilerrr bacılarrr din elden gidiyo, giyin çarşafları, aman bu cemaatler çok iyi aman bu adam 76 yaşında zararsızdır ülkeyi niye ele geçirsin. der ve senin gibiler buna inanır....

ATAM SENİ ÇOK ÖZLÜYORUZ, SANA LAYIK OLAMADIĞIMIZ İÇİN UTANIYORUZ, SENİN KURDUĞUN ÜLKEYİ SATTIĞIMIZ İÇİN UTANIYORUZ, KADINLARIMIZA KARA ÇARŞAF GİYDİRDİĞİMİZ İÇİN UTANIYORUZ, DİNİN ALET EDİLMESİNE MÜSADE ETTİĞİMİZ İÇİN UTANIYORUZ. SENİ ÇOK ÖZLÜYORUZ...
 

Vtnsvr

New member
Tebrikler siezma güzel yazı ve güzel öngörü yapmışsın nede olsa cigerlerini biliyorsun.Öünkü içlerinde çıkmışsın ve ne güzel ki ihanetlerini görebilmiş ve en azından Vatana ihanet edenlerin oyununa gelmemişsin.
 

Kara Kartal

Banned
siezma

mesajını okurken gözlerimi yaşardı kardeşim ...çok etkilendim

hainlerrr ve organize sapıklar dini çok kullanıyor.................................

ATAM SENİ ÇOK ÖZLÜYORUZ, SANA LAYIK OLAMADIĞIMIZ İÇİN UTANIYORUZ, SENİN KURDUĞUN ÜLKEYİ SATTIĞIMIZ İÇİN UTANIYORUZ, KADINLARIMIZA KARA ÇARŞAF GİYDİRDİĞİMİZ İÇİN UTANIYORUZ, DİNİN ALET EDİLMESİNE MÜSADE ETTİĞİMİZ İÇİN UTANIYORUZ. SENİ ÇOK ÖZLÜYORUZ...
 

digiklan

New member
@siezma
:clap:clap:clap:clap:clap:clap

eline sağlık ancak bu kadar özetlenirdi.
ve hala birileri bu adamın ılımlı olduğuna, inanıyor ya da inanıyormuş gibi yapıyor.

Kimse de çıkıp ülkede bir kalkışma var Adnan Menderes gibi cahil halk yığınlarını arkasına alıp din elden gidiyor naraları ile şeriat devrimi yapanların iktidarda olduğunu söylemiyor.
 

sevitetri

New member
robertlerden ,alman, fransız liselerinden yetiştirilenlerle devam ....Biraz geçmişinize bakın insaf yahu. Abd gidip gören varmı bu insanını hayatını .Bilmiyorsanız sukut edin. Birde Vatanını cok düşünenler vatanınız için neyapıyorsunuz merak ediyorum.Forum köşelerinde insanları suçlayarak birşeylermi öğrettiğinizi sanıyorsunuz. Benim için sokaktaki bir bankı ,sokak lambasını korumakta ve bu ülke için savaşmakta vatan sevgisidir.
 

jeysey

New member
Fetullah okulunda okudum.
Bilmiyorum ki iyi mi oldu ?
Net bi yanıtım yok ama ...
Fetullah bir Abd projesi olabilir..Emin değilim..
Ama şu bi gerçek onlara karşı sorumlu hissetmeniz için her şeyi yapıyorlar...
Ve bu adamların şeriat ı kesinlikle istediklerine isteyeceklerine eminim...
 

HTML

Üst