Galatasaray:6-3:V.Manisaspor (((TEKBAŞLIK)))

MaLtoZ

New member
Kral'dan Yönetime Mesaj!..


Galatasaray'ın Vestel Manisaspor'u 6-3 yendiği maçta 3 gol birden atan sarı-kırmızılıların deneyimli futbolcusu Hakan Şükür, attıkları gollerin, verdikleri mücadelenin karşılığı olduğunu söyledi.

Hakan Şükür, maçtan sonra Lig TV'de canlı yayında yaptığı açıklamada, genç arkadaşlarının bu akşam birşey daha öğrendiklerini vurgulayarak, ''Futbol ciddi bir oyun, ne zaman kendinizi bırakırsanız kalenizde goller görüyorsunuz. Atılan goller verilen mücadelenin karşılığı oldu, mücadeleden geri düştüğümüzde de goller yedik ama farklı skorla kazanmak güzel'' dedi.

Bu sezon Galatasaray'daki son yılı olduğunu ifade eden Hakan, ''İyi çalışıp arkadaşlarım gibi mücadele etmeliyim'' derken, ''Sezon sonunda yöneticiler 2 yıl daha sözleşme yapalım derse ne dersin?'' biçimindeki soru üzerine şunları kaydetti:

''Yaparım tabii ki ama sezon sonunu bekleyelim. Ben camiamı çok seviyorum. Oynayabilirim ama çok farklı psikolojik şartlar gelişiyor. Herhangi kötü bir dönemde bazı şeylerin üzerinize yıkılması, Galatasaray için kendini bu kadar yırtan bir kişi için üzüyor. Tepkiyle söylenmiş birşeydi. Sezon sonunda büyüklerimiz karar verecek. Mukavelem bitiyor.''

Hakan, başkan yardımcısı Adnan Polat'ın ''Hakan sezon sonunda bir rekor daha kıracak'' biçimindeki sözlerinin hatırlatılması üzerine, ''Sezon sonunda şampiyon olursak, 8. şampiyonluğum olacak. Galatasaray tarihinde en fazla şampiyonluk yaşayan oyuncu olacağım. İnşallah arkadaşlarım bunu bana hediye eder. Bu da beni çok mutlu edecektir'' dedi.

KAYNAK
 

V.ManisaspoR

PLãyß0y
Kendini manisa Maçında deil avrupa maclarında Göster hakan beyy..Tamm Maçın Yıldızısın ama Avrupa maclarında takımı hep 10 Kişi bırakıyorsun...Leverkusen macındada böle olursun inşallah
 

MaLtoZ

New member
Polat'tan, Hakan şükür'e övgü!


Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Vestel Manisaspor karşısında alınan farklı skorlu galibiyetin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Maçtan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Adnan Polat, üstüste yenilen gollerle ilgili olarak, ''Futbol ciddi bir iş ve oyun disiplinini hiç bırakmamak lazım. Galip durumdayken yediğimiz goller için bunu söyleyebiliriz. Bugün atılan 6 gol ve kazanılan 3 puan bizim için iyidir'' diye konuştu.

Bu maçı unutup, bu akşamdan itibaren hafta içinde UEFA Kupası'nda yapacakları Bayer 04 Leverkusen maçını düşünmek zorunda olduklarını ifade eden Polat, ''Yolumuza devam ediyoruz'' dedi.


''HAKAN ŞÜKÜR'Ü KUTLUYORUM''

Polat, Vestel Manisaspor maçında 3 gol birden atan Hakan Şükür'ü, gösterdiği performanstan dolayı kutladığını söyledi.

Bu oyuncunun gösterdiği performansın kendileri için memnuniyet verici olduğunu dile getiren Polat, ''Hakan Şükür'ü kutluyorum. Uzun zamandır böyle atamıyordu. Son 2 haftadır gollerini yeniden atmaya başladı. Umarım sezon sonuna kadar böyle devam eder. Çünkü benim kalbimde onun kırmasını istediğim bir rekor daha var'' diye konuştu.

Polat, ayrıca takımda genç oyuncuların giderek yükselen performansının kendilerini çok mutlu ettiğini, bu oyuncuların takımın geleceği olduğunu sözlerine ekledi.


SEZGİN: ''SONUÇ MUTLULUK VERİCİ''

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin de Vestel Manisaspor karşısında oynanan oyunun kendileri adına mutluluk verici olduğunu söyledi.

Sezgin, karşılaşmanın seyir zevki ve sonuç açısından tatmin edici olduğunu kaydederek, ''Futbolcularımız, kazanma isteğini maçın tamamında sahaya yansıttılar. Kendilerini kutluyorum. Artık önümüzde önemli bir periyot var. UEFA Kupası, lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda yapacağımız 7 karşılaşma bulunuyor. Ortalama 3 günde bir maç yapacağız. Önceliğimiz Bayer Leverkusen maçı. İlk maçta iyi bir skor elde edip, rövanş maçına avantajlı bir skorla gitmek istiyoruz'' diye konuştu.


YARALI: ''ÇOK GOL YİYORUZ''

Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, takımının çok fazla gol yemesinden yakındı.

Yaralı, maçtan sonra yaptığı açıklamada, çok gol yediklerini vurgulayarak, ''Savunma zaafımıza bir çözüm bulmalıyız. İyi bir ekibimiz var ve önümüzdeki maçlara bakacağız. Takımıma güveniyorum'' dedi.

KAYNAK
 

ToleRe311

New member
Kendini manisa Maçında deil avrupa maclarında Göster hakan beyy..Tamm Maçın Yıldızısın ama Avrupa maclarında takımı hep 10 Kişi bırakıyorsun...Leverkusen macındada böle olursun inşallah

Her zaman zaten böyle ama adamı öyle psikoloj içerisine soulyorlar ki gel de oyna diyorlar


Kral her zaman Kraldır​

Kırmadığı rekor mu kaldı ki Kralın adama yaşlısın diye diye adamda kafa bırakmadılar Allah tanki iyi toparlandı yine ama o her zaman kral
 

Liη & Liη

New member
İyi dağıttık bea [ Geçmiş olsun Tarzan =) ]

Yalnız bizim Sambacı girdi 2 gol yedik :D

+ Orkun da heralde kaleyi Aykut'a devredicek bi' müddet :sigara:
 

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
kolpa kralımızı kutlasa barı artık bende sasırdım nasıl attı 3 gol hele o 2. gol varya ?hani hiç hatırlamam hakanın uzaktan şut cektıgını pek nadırdir:) saol arkadasım konu için​
 

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
"Bir rekoru daha kaldı"

G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, farklı kazanmalarına rağmen 3 gol yedikleri maçın ardından, "Futbol ciddi bir iştir. Oyun disiplininden kopmamak lazım. Artık Bayer Leverkusen maçını düşünmemiz lazım" dedi. 2004-2005 sezonunun ilk haftasındaki 3-1'lik Konya maçından sonra ligde ilk kez hat-trick yapan Hakan Şükür hakkında da konuşan Polat, "Kendisini kutluyorum. Umarım böyle devam eder. Çünkü kırması gereken bir rekor kaldı" diyerek Hakan'ın kendisinin de dile getirdiği 'Galatasaray formasıyla 8 şampiyonluk yaşama' başarısından bahsetti. Ancak Hakan, 8. şampiyonluğu yaşadığı takdirde rekor kırmayacak; Bülent Korkmaz'ın rekorunu egale edecek. Çünkü şu ana kadar Türkiye'de 8 lig şampiyonluğu yaşayan tek isim Korkmaz. Korkmaz; 1988 (oynamasa da kulübede oturdu) 1993, 1994, 1997, 1998, 1999, 2000 ve 2002'de şampiyonluk yaşadı.

10.02.2008
 

ToleRe311

New member
orkun bızı korkuttu yalnız oyle uzaktan sutlAR DAN gol yenırmı ya .... belkı leverkusenın taktıgı bu olcak buldugunuz yerlerden uzak sut cekın dıyecek... o kalecı uzak sut manyagı dıyecekler umarım bole seyler olmaz ve orkun o maca cok ıyı hazırlanır​


yok orkun iyi kaleci süper şutlardı adam ne yapsın be neyse süper bir cimbom bol gollü karşılaşma sevinen taraf biz sonuçta şampiyon cimbom sezon son
 

HTML

Üst