+18 Fıkralar..

Zex_Red

New member
"Evlenecegim kizin ilk erkegi ben olmaliyim, hatta cinsellik hakkinda hiç bir sey bilmemeli ve hatta erkek organinin adini dahi bilmemeli." diye düsünen bir adam, bu aradigi kizi bulabilmek için diyar diyar geziyormus.

Fakat erkek organinin adini bile bilmeyen kiz nerdeeee ?Nihayet köyün birinden bir kiz tavsiye etmisler adam kizi görmeye gitmis, ne yapip edip kizla samanlikta bulusmus, konusurlarken lafin arasinda çikarip göstermis kiza:

- "Bunun adini biliyor musun?" diye sormus,
kiz:
- "Penis" demis.

Adam kizi begenmemis. Zaman içinde birçok köylerde,birçok kizlar tavsiye etmisler adama, adam ayni sekilde görüsüp sormus

- "Bunun adi nedir?" diye bütün kizlarda bilmis

adini. Aradigi türden bir kiz bulamayacagini anlayan adam tam evlenme fikrinden vazgeçecegi zaman bir kiz daha tavsiye etmisler.Kizin yasadigi köye giden adam, kizi bir bahane ile kömürlüge indirmis, lafin arasinda çikartip

- "Bu nedir?" diye sormus. Kiz adaminkini eline alip biraz inceledikten sonra

- "Düdüük" demis. Bunun üzerine aradigi kizi buldugunu düsünen adam formaliteleri

tamamladiktan sonra bu kizla evlenmis. Aradan yillar geçmis, kari-kocanin çocuklari olmus, çocuklar büyümüs torunlari olmus,evliliklerinin otuzbesinci yillarini kutlarken adamin aklina tanistiklarinda yasadiklari olay gelmis ve gevrekgevrek gülerek karisini dürtmüs :

- "Hatirliyormusun hanim,bundan seneler önce sana kömürlükte birsey göstermistimde, düdük demistin, nerden aklina geldi o ?" deyince
kadin kikirdeyerek :

-"Onu bilmeyecek ne var senden iki gün önce komsumuzun oglu seninkine benzer birsey gösterdi de ne oldugunu bilemedimdi, o da zurna demisti. Seninkine baktim, onunki zurna ise seninki de ancak düdük olur diye düsündüm.!!!!!"



BENDEN BASKA

Köyün birinde bir çoban ve çokta güzel bir karisi varmis. Köyden biri devamli kariya asilirmis. Kari da devamli adami reddedermis. Birgün dayanamayip kocasina her seyi anlatmis. Kocasida yarin aksam onu ahira çagirmasini söylemis.

Kadin adama haber göndererek yarin aksam koyunlar otlaktan gelince ahira gelimesini söylemis. Ertesi gün çoban koyunlari otlaktan getirip ahira koymus. Adam gizlice ahira girer ve süt sagmakta olan kadini ellemeye baslar ve bu arada pantolonunu da çikarir.

Tam bu sirada ahirin kapisi açilir ve kadinin kocasi ahira girer. Kadin adama eyvah kocam geldi bizi yakalarsa öldürür der ve kenarda duran koyun postunun altina girmesini ve koyunlar gibi durmasini söyler. Adam çaresiz yari çiplak postun altina girer ve koyunlarin arasina dalar ve koyun gibi gibi domalarak durur.

Çoban karisina seni ahirda yapmak istiyorum der kadinda olmaz der. Çoban o zaman ben bir koyun sikeyim der. Koyunlar arasinda duran adami bulur ve onu düzer. Adam korkusundan sesini çikaramaz.

Aradan zaman geçer ve çoban yine karisini öpmeye çalisir. Karisi olmaz der. Çoban ben bir koyun daha sikeyim der. Koyunlarin arasinda gezerek postun altinda koyun gibi duran Adami bulur ve yine düzer.

Yarim saat sonra çoban karisina seni ahirda düzeyim der. Kadin bu aksam sana vermeyecegim der.,
Çoban ben bir koyun daha sikeyim der ve adami koyunlarin arasinda bulur ve tam düzecekken adam kalkarak postu çikarir ahirin tabanina vurur ve eliyle koyunlari isaret ederek :

-"Ulan bu ahirda benden baska koyun yok mu?"



BALON

Küçük çocuk, annesinin kendisini yikadigi bir anda annesinin gögüslerini göstererek sorar;
"-Anne bunlar ne?" Ne diyecegini bilemeyen annesi, unutacagini düsünerek,
"-Yarin kahvaltida babana sorarsin! Diyerek geçistirir. Ertesi gün kahvaltida çocuk soruyu bu kez de babasina sorar.
Baba ;
"-Oglum onlar birer balon, annen öldügü zaman onlari sisirecegiz ve annen de cennete uçacak!" diye cevap verir.
Aradan uzun bir süre geçtikten sonra, birgün eve erken gelen baba, küçük çocugu gözyaslari içinde bulur:
-Baba kos, annem ölüyor.
-Nereden anladin yavrum?

-içerideki amca annemin balonlarini sisiriyor ve annem de "Tanrim, geliyorum" diye agliyor.


ASLAN

Uçakla bir ilden baska bir ilin hayvanat bahçesine Aslan sevkediliyormus.
Bir hava boslugunda aslanin kafesi açilmis. Garibin karni da aç.
Havayi koklaya koklaya Cockpit' e kadar gelmis. Kapiyi açmis.
Karsisina ilk gelene;
-"Seni yiycem !" demis.
Adam gözleri fal kadar açilmis sekilde;
-"Ama ben bu uçagin kaptaniyim. Uçagi yönetiyorum. Beni yersen uçak düser. Sen de ölürsün."
Aslan düsünmüs. Kaptan hakli. Onun yanindakine dönmüs:
-"Öyleyse seni yiycem" demis.
O adam da
-"Aman aslan kardes, beni yersen yolumuzu kaybederiz. Yakit biter. Düser ölürsünüz. "
Aslan düsünmüs bu adam da hakli. Bu arada arkasinda bir ses duymus.
Dönmüs.Bakmis.
Fistik gibi hostes.
-"Ama artik seni yiycem."demis hostese.
Hostes çaresiz:

-"Ye! Ye de, aksam kaptanlar otelde seni sitsin."



MAYMUN VE ZURAFA

Hayvanat bahcesinin birinde bir maymun ve bir zürefa varmis.
Bunlar birbirlerine asik olmuslar ve evlenmeye karar vermisler.
Maymun ailesine durumu anlatmis fakat maymunun ailesi karsi cikmis.
-"Olmaz oyle sey!, sen bir zÜrefa ile evlenemezsin, kendi cinsinden evlenmelisin." demisler.
Maymun nasihatlari dinlelemis ve israr etmis, ailede mecburen kabul etmis.
Sonunda evlenilir, dugun dernek yapilir. halaylar cekilir.
En son maymun ve zurefayi gerdege kapatirlar
Ertesi gün maymun'un akrabasi elinde bir tepsi bakalva ile gelir ev kapiyi calar, kapiyi acan maymun bitmis perisan bir haldedir.
Maymun hemen sorar:
-"Damat sana ne oldu böyle?"
-"Ya hic sorma" der damat.
-"Sen anlat hele, sana ne oldu?"
-"Ya evlendigime evlenecegime pisman oldum." der damat
-"iyi ama neden? sen istemistin?"

-"Evet ama, bütün gece yukari çikip öpmekten, assagi inip sitmekten anam agladi."

Köyü basan bir gurup terörist bütün köy halkını sıraya dizer… Grubun başı köy halkına derki…
- Hayatta kalabilmeniz için bir şansınız var. Köyün erkekleri tek sıra dizilecekler. Hepiniz penislerinizi çıkartacaksınız. Karıların gözünü bağlayacağım. Gözü bağlı olarak kadınlar hepsine elleyecek. Kim kocasınınkini elleyerek tanırsa o karı kocanın hayatını bağışlayacağım… Derken kadınlar birer birer gözleri bağlanıp getirilir.
- Birinci kadın başlar. “ Bu değil, bu değil, bu değil BU!! “ kocasını ve kendini ölümden kurtarır.
- İkinci kadın gelir. “Bu değil, bu değil, bu değil, bu değil, bu değil, bu değil, BU!”.. onlarda kurtulurlar. Üçüncü kadınıda getirdiklerinde terörist dayanamayıp adamların arasına geçer. Kadın başlar kocasını aramak için ellemeye.
- Bu değil, bu değil, bu değil, bu değil, Bu Bizim Köyden Değil, bu değil, bu değil, Bu….

AMA WAYNAT, SEN...
Uzun ve yorucu bir ask ve sevisme seansindan sonra, doktor, az otesinde uyuklayan hastasina bakarken, birden fena halde sucluluk duygusuna kapilmis.
Panikler gibi olunca, icini rahatlatmak icin kendi kendine soylenmeye baslamis.. "Sakin ol, Waynat, sakin ol.. O kadar da dert etme kendine..
Bu dunyada hastasi ile sevisen ilk ve tek doktor sen degilsin.. Pek cok doktor yapmistir bunu.." Tam o sirada kalbinin derinliklerinden vicdaninin sesini duymus: "Ama Waynat, sen veterinersin.."

İYİ BİR DİŞÇİ
Orta yasli yakisikli, barda yalniz basina oturan fevkalade seksi sarisinin yanina oturmus.. Laf lafi, laf kapiyi acmis tahmin edersiniz. Hangi kapiyi..
Yatak odasinin kapisini tabii. Soyunmuslar.. Bembeyaz carsaflarin uzerine uzanirlarken seksi sarisin sormus: "Siz discisiniz galiba.." "Evet" demis adam, biraz saskin.. "Nerden anladiniz?.." "Yataga girmeden once ellerinizi ne kadar dikkatle, ne kadar titiz sabunladiniz, ona dikkat ettim de.."
Yarim saat sonra, seksi sarisin bir daha mirildanmis: "Siz sadece disci degil, cok buyuk, cok usta bir disci olmalisiniz!.." Adam hafiften kasilmis.. Yatagin basucundaki sigara paketine uzanirken magrur magrur sormus: "Peki bunu nerden anladiniz?.." "Hicbir sey hissetmedim de.."

MODA
Bizim temel, bir yerden duymus iste, yılın modası es değiştirmek diye! - Ula Dursun, demis. Es degistirmek pek bir modaymıs, hadi bu gece biz de degistirelim... - Tamam, demis Dursun da Ve o gece, Temel'lerin yatak odası: - Ula Dursun, bizim karılar su anda ne yapıyordur acaba?

HALA ZONKLUYOR
Bir cumartesi sabahi.. Iki genc kadin golf oynuyorlar. Sarisin olani topu dikmis.. Sopayi oyle bir savurmus ki.. Top havada kursun gibi ucmus, obur delikte golf oynayan bir erkege o hizla carpmis.. Kadinlar dehset icinde, erkegin iki elini bacaklarinin arasinda kelepceleyip iki buklum kaldigini gormusler.
Sarisin hizla oraya kosmus ve ozur dilemeye baslamis.. "Lutfen izin verin size yardim edeyim.. Ben bir fizik tedavi uzmaniyim ve eger izin verirseniz cektiginiz aciyi azaltabilecegimi biliyorum." "Yooo.. Yooo.. Gerek yok" diye inler gibi konusmus adam, elleri hala bacaklarinin arasinda kelepceli.. "Onemli degil.. Birkac dakika icinde duzelirim merak etmeyin.." Sarisin israr etmis.. Oyle israr etmis ki adam "Peki" demis sonunda.. Kadin cok yumusak hareketlerle adamin ellerini birbirinden ayirip iki yana sarkitmis once. Sonra adami cimlere uzatmis. Pantolonun kemerini gevsetmis.. Elini iceri sokmus ve masaj yapmaya baslamis..
Biraz sonra sormus.. "Simdi nasil hissediyorsunuz kendinizi.." "Harika" demis adam.. "Harika hissediyorum.. Ama bas parmagim hala fena halde zonkluyor!.."

İPNE
Hollywood'da bir parti veriliyor,guzel bir evde.Partinin sahibi partiye heyecan ve degisim katmak icin mikrofonu eline alip basliyor:
-Arkadaslar akvaryumdaki iki pirana'yi bu havuza atacagim. Havuza atlayip karsiya cikan arkadas su gordugunuz sarisinla sabaha kadar eglenebilir.
Kimsede ses seda yok. -Bu esmeride sunuyoruz. Yine kimsede ses yok. -Bu kumral bayani da hadiye ediyoruz. Yine ses yok. -Bu ********************yi de veriyoruz.
Slaaaaash¦... Adamin biri suda hizla yuzuyor ve karsiya geciyor.Tekrar kosup havuzun obur kenarina geliyor: -Nerede o ********************¦ -Beyefendi o havuzun karsisinda¦
Adam saskin saskin: -O degil, Beni havuza iten ******************** nerede......

İYİKİ JİNEKOLOG DEĞİLİM
Simdi fevkalade sosyetik bir kokteyl.. Dr. Gurel smokinleri icinde iki kat yakisikli.. Agzindan da bal akiyor ya.. Etrafi her zamanki gibi genc ve guzel hanimlarla cevrili.. Bunlardan biri "Ah doktor, disim oyle agriyor ki gunlerdir" demis.. Sonra yakalamis doktorun elini.. Agzina dogru cekmis.. Cekmekle de kalmamis.. Sokmus doktorun parmagini agzina.. Sol tarafa kaydirmis. Isaret parmagini azi disine dogru zorla uzatiyor. - Iste burasi.. Tam burasi.. Oyle agriyor ki?..
Doktor parmagini kadinin agzindan kurtarmaya calisirken soyleniyor?.. - Hanimefendi, iyi ki jinekolog degilim..

KEDİ KOVALIYOR
Adamin biri karisiyla yatmaktan hic hoslanmazmis tabii olarak karisinin canina tak etmis ve doktora basvurmus. Doktora kocasi icin birseyler yapmasini soylemis Doktor: 'Siz yarin oglunuzu gonderin ; ben bir ilac yapip ona vereyim.' demis. Obur gun oglan gitmis ilaci almis... Doktor Fikret'e `baban bu ilactan 5 tane alsin' demis. ('Fikret' rastgele bir isimdir. Lutfen alinmayin) Fikret ilaci almis eve gitmis.ilaci ablasina verirken: Babam bundan 10 tane alacakmis demis biraz abartarak. ablasi aksam annesine verirken: babam bundan 15 tane alacakmis demis. annesi zaten azmis , kocasina verirken: kocacigim bundan 20 tane al demis kocasinin da sorunu buyuk oldugu icin: 'zaten kutuda 25 tane var hepsini alayim demis Hepsini icmis haplarin... doktor 1 ay sonra kontrole gelmis:
EEE Fikret durum nasil? diye sormus Fikret: 'annem sizlere omur, ablam 2 aylik hamile, ben oturamiyom, babam damda kedi kovaliyo.....

PARMAĞIM DEĞİL
Küçük Ali daha ilk okul bire gitmekte olan bir ogrencimiz. Birgun yine dersteyken SEvtap ogretmen:Cocuklar size bir soru soracagim bileni bu gece evimde misafir edecegim diyor. Neyse sorusunu soruyor ve bizim Küçük Ali dogru yanitliyor. Sevtap : Aferin Ali dogru cevapti evimde kalmaya hak kazandin diyor.
Ali: Ama ogretmenim annem bilmiyor ya bana kizarsa diyor. Sevtap: Okul cikisi annenden izin aliriz oglum merak etme falan. Neyse okul cikisi alinin annesinden izin aliniyor ve ogretmenin evine gidiliyor. Butun gece oyunlar oynaniyor televizyon seyrediliyor vesaire vesaire sonra yatma zamani ogretmeni tam aliyi yataga yaritacak bir simsek cakiyor ali : ogretmenin ben boyle havalarda hep annemle yatarim sizinle yatabilir miyim diyor. ogretmende tabiki ali sen benim oglum sayilirsin diyor. Neyse beraber yatarlarken bir gok gurultusu ali: ogretmenim parmagimi gobek deliginize sokabilirmiyim hep boyle havalarda annemin gobek deligine sokar dimda parmagimi diyor. ogretmende tobe tobe deyip peki oglum diyor. Sonra sevtap ogretmen bagiriyor ali oglum orasi benim gobek deligim degil diyor. Ali de o da benim parmagim degil zaten ogretmenim diyor.

SEYTANIN İŞİ YOK
Irza tecavüz davasiyla bir capkin mahkemeye getirdiler. Yargic sordu: "Bu sucu ne diye isledin?" Delikanli: "Seytana uydum. Bana yol gösterdi, bu isi yaptirdi"
Bektasi olan Yargic: "Be hey capkin! Hz. Adem'e bile secde etmemek icin cennetten kovulmayi göze alan seytanin isi yok da sana ****************************************lik mi yapacak."

SÜNNET
Temelin çocuğu 20 yaşına basmış halan sünnet olmamış komşuları sormuş: - Temel hayırdır çocuğun 20 yaşına bastı neden halan sünnet ettirmedin diye. Temel de: - Banane yahu demiş evlenince karusu istediği kadar kestursun demiş.

İKİNCİDE ÇOK TERLİYORUM
Seksenlik kari - koca saglik kontrolundan gecmek icin doktora gitmis gecenlerde. Doktor once beyefendiyi muayene etmis. iyi bulmus. O arada sormus:
- Seks hayatiniz nasil gidiyor... Seksenlik ihtiyar hafifce icini cekmis; - Birinci sefer gayet normal oluyor doktor bey, yalniz ikincide cok terliyorum...
Doktor saka mi yapiyor diye ihtiyarin suratina soyle bir bakmis. Adam cok ciddi. Daha sonra hanimefendiyi almis muayeneye... O da turp gibi. Hala meraklar icinde olan doktor bu defa hanimefendiye sormus: - Esiniz birinci seferde bir anormallik olmadigini ancak ikinci seferde terledigini soyluyor, demis, gercekten boyle mi oluyor? - Evet boyle oluyor ama ben bunda anormallik gormuyorum... - Neden? - Canim yilda zaten iki defa yatiyoruz... Birincisi ocakta ikincisi temmuzda... Temmuzda haliyle terliyor insan...

ÜÇ DİLEK
Şişman bir adamın karşısına bir gün bir cin çıkar. Cin 3 şey dile benden der. Adam şişman olduğu için ilk olarak ince olmak isterim der. İkinci olarakta şimdiye kadar kadınlardan hep uzak oldum, onlara yakın olmak isterim. Son olarakta hep uçmak isterdim onun içinde kanatlarım olsun isterim der.
Cin peki der ve Adamı ince kanatlı bir orkit yapar.

CANGCİNGCONG
Simdi adamin birinin japonyaya yolu dusuyo.. isini hallediyo gece oluyo diyo ki hadi geldik ta buralara bi capkinlik yapalim diyo... iste resepsiyona bildiriyo durumu... hemen aninda cook enfes ilik gibi bi geyşa geliyo... tIk tIk tIk... basliyolar... kadin bi ara cangcingcong diye baariyo... adam da dusunuyo "ulan kariyi acayip *iktim" kendiyle gurur duyuyo... ertesi gecede durum ayni.. yine baska bi geyşa yine tIk tIk tIk... fakat bu geysada ayni bi ara yine cangcingcong diye baariyo... adam yine mukemmel hallettim diyo.. neyse amcamiz ertesi gun golf sahasina gidiyo.. bi arkadasi cagirmis... arkadasi diyo ki gel beraeber oynayalim.. adam diyo ki ben hic annamam... gel gel ogrenirsin diyo.. basliyolar adam bizimkine acikliyo... "bak su topa vur ve su delige atmaya calis" adamm bi vuruyo.. tesaduf ya tak diye top delige giriyo... orda bulunan butun seyirciler cangcingcong diye baariyo... hehehe adam diyo ben annamam..
ne demek istedilercangcingcong diye ? adam da bizimkinin suratina bakiyo ve "Yanlis delik" diyo....

BURANIN YÖNETİCİSİ KİM ?
Amerika'da kucuk bir kasabada tenha bir pub.. Hayli carpici bir sarisin bara dogru yaklasir ve barmene dogru egilir.. Barmen hemen karsilik verir, o da egilir barin uzerinden sarisina dogru.. Sarisinin hareketleri de, sesi de ic giciklayicidir.. Elini uzatir, parmaklarini barmenin sakallarinin icine sokarken konusur:
"Buranin yoneticisi sen misin?.." Sarisin, barmenin yuzunu iki eli ile oksarken adam yanit verir.."Pek sayilmam.." Kadin ellerini barmenin sakallarindan saclarina kaydirirken gene kisik sesle fisildar: "Bana yoneticiyi cagirabilir misin hemen, ona soyleyeceklerim var.." Adamin nefesi kesilir.. "Su anda cagirmama imkan yok.." Tahrik oldugu artik iyice anlasilmaktadir.. "Bana soyleyin, ben yardim edebilirim belki.." "Tabii edebilirsin" der, sarisin iyice kisiklastirdigi sesi ile.. Bu sirada parmaklarini barmenin agzina uzatmis, adamin onlari emmesine de izin vermistir.. "Tabii yardim edebilirsin hayatim.. Ona de ki, bayanlar tuvaletinde, tuvalet kagidi kalmamis!.."

BENİM DOKTORUM DA AYNI
Bunalima giren rahip, ruh doktoruna gitti. Doktor, uzun uzun dinledi ve tedaviyi soyledi: "Birkac gun icin uzerinden bu elbiseleri cikar.. Alelade insanlar gibi giyin. Buyuk sehre git. Keyfince yasa.." Rahip atladi gitti Londra'ya.. Guzel yemekler yedi, guzel filmler, muzikaller izledi. Sonunda bir gece bir striptiz bara ugradi.. Masanin basina bikinisinin sadece alti olan bir harika sarisin geldi.. "Ne icersiniz peder?.." Rahip panikledi.. "Nereden anladiniz?" diye sordu telas icinde.. "Bakin" dedi garson kiz.. "Ben Rahibe Teresa.. Benim doktorum da ayni.."

STİL
Temel yeni evlenmis Gerdege girmisler, babasıda oglunun ilk gecesini merak etmis ve kapısında beklemis.Derken icerden garip sesler gelmeye baslamis once bir kosma sesi sonra bir kisa sessizlik en sonunda da bir carpisma sesi...Sabah olmus gelin ile damat balayina gidicekler Temel'in babasi dayanamamis sormus: Oglum dun gece sizin odanizdan garip sesler geliyordu neydi o sesler?Temel demis: Baba yeni bir stil buldum. Karim pozisyon (domalıyor) aliyor, ben kosup kosup zipliyorum ve bu sekilde birlesiyoruz. Tabi bu olay babasinin ilgisini cekiyor ve o gece denemeye karar veriyor. Temel ile karisi balayi icin ayrilan otel odasina cikiyorlar bu sirada Temel'e babasindan bir telgraf geliyor:Temel stop...Anan öldü stop...Alet kirildi stop...Takim dagildi stop...Stilini de seni de mikim stop...

******************************NUN DEMESİN
Kadinin biri doktora gider. Doktor bey ben bir turlu sekse doyamiyorum der. Kizim o zaman evlen der. Fakat doktor ben evliyim.O zaman bir dost bul.
Benim dostum da var doktor bey. O zaman bir tane daha bul der. Fakat doktor benim 10 tane dostum var der.Kizim o zaman sen hastasin. Haklisin doktor bey ben hastayim, onun icin bana hasta olduguma dair bir rapor ver kocama gostereyim ki bana sen ******************************sun demesin.

PARA BİRİMİ
Ukrayna'da ogretmen ogrencilere para birimlerini sormaktadir.Ogretmen: Almanya derOgrenciler hep bir agizdan: Mark derler.Ogretmen: Amerika der
Ogrenciler hep bir agizdan: Dolar derler Ogretmen: İngiltere der Ogrenciler hep bir agizdan: Sterlin (Pound) derler Ogretmen: Turkiye der
Ogrencilerden ses cikmaz. Ogretmen bir daha sorar. Ogrencilerden biri "kere" der. Ogretmen sasirir oglum nerden cikardin onu der Ogrenci gecen sene ablam Turkiye ye tatile gitti ve geldiginde iki kere verdim palto aldım bir "kere" verdim canta aldım bir "kere" verdim pantalon aldım üc "kere" verdim donus bileti aldım diyordu.

AÇAMADIK İŞTE
Seksenlik ihtiyar tutmus yirmi bes yaslarinda bir taze ile evlenmis. Vakit gecirmeden bir cocuk yapmaya niyetlenmisler. Tabii ki once bir doktora danismakta yarar var... Tavsiye uzerine bu alanda uzman bir doktorun yolunu tutmuslar. Doktor kisa bir muayeneden sonra bir sperm testini uygun gormus. Dedenin eline bir kavanoz tutusturmus: - Su kapali bolmeye gecin, demis, orada bu kavanozun icine bir miktar sperm birakip kavanozu bana getirin... ihtiyar adam denileni yapmis. Biraz sonra bolmeden sikintili sesler, ahlamalar, uflamalar duyulmus... Doktor ile genc gelin icerde ne olup bittigini merak ederken dede basini disari uzatmis: - Doktor bey acaba karim da buraya gelebilir mi? - Elbette, demis doktor... Genc kadin da bolmenin arkasina gecmis. Bu defa sesler ikilesmis...
Yine ahlamalar.. Uflamalar... Yeni evli cift neden sonra yorgun bir bicimde bolmenin arkasindan cikmis. Yasli adam kavanozu umutsuz bir sekilde hekime uzatmis. Hekim kavanoza bakmis: - Ama bu kavanoz bos... - Evet, demis yasli adam, olmadi... - Neden olmadi? - Olmadi iste... Sag elimle denedim olmadi... Sol elimle denedim olmadi.. iki elimle denedim olmadi... Karim iceri gelip her iki eliyle denedi yine olmadi. Bir ara disleriyle denedi o da fayda vermedi.
Sonucta kavanozu acamadik iste doktor bey...

YAŞLI TEMEL
Temel ilk cinsel tecrübesini 50 yaşında yaşamış. Tabii heyecana dayanamayıp hakkin rahmetine kavuşmuş. Yüzündeki gülümseme 3 günde geçebilmiş.
Tabutu kapatmaları da 3 hafta sürmüş.

HAMİLE KALIRSA KALSIN
İki Karadenizli Karadeniz de cay bahçesinde çalışırlarken nataşalardan birisi kendilerine doğru yaklaşıyor. Bir miktar para karşılığı kendileriyle birlikte olabileceklerini ancak hamile kalmaması için prezervatif kullanmalarının gerektiğini belirtiyorlar. Mesele halloluyor. Olaydan üç gün sonra Temel büyük bir sıkıntı içinde Dursun'a sesleniyor: - Ulaa, Tursunn! Hamile kalursa kalsun. Pen artuk prezervatifi çıkarayrumm.
FARE ÖLDÜRÜYOR
Cocuk ile annasi yatak odasinda cekmeceleri karistirirken cocuk bir kutu prezervatif bulmus. annesine anne bu ne ise yarar demis annesi de dusunup ne desin baban onlarla fareleri olduruyor demis cocuk da yapistirmis anne babam fareleri mike mike mi olduruyor ?

BULAMIYORDUKKİ YAPALIM
Adamin biri bir gun sehrin, hatta belki de ulkenin en meshur, her nasilsa, bayan olan, cinsel konularda uzman hekime gitmis muayene olmaya. Neyse bizimki doktorun karsisina cikmis, utana sikila, ancak "benim cinsel iliskilerde sorunum var" deyebilmis. Tabii ki bizim meshur ve ayni zamanda cok basarili bayan doktor demis " merak etme, ben bu tur sorunlari cok gordum, hemen hepsi duzelir vs " daha sonra da bir ilac vermis 1 hafta kullanip kontrole gelmesini emretmis. Bizim adam, bir hafta sonra gelmis, demis" doktor hanim benim sorunda hic bir degisiklik olmadi" doktor sasirmis, demis baska ilac ekleyelim bakalim, bir hafta sonra tekrar gel. Adam bir hafta sonra gelmis, demis " hic bir degisiklik yok". Bizim doktor iyice sasirmis, demis sunu da kullan bakalim tekrar gel kontrole. Adam yine gelmis haftasina, demis " yok bir degisiklik". Bizim doktor iyice sasirmis, kafayi yiyecek, demis " ben hic boyle vaka gormedim, gel beni yap, gormek istiyorum nasil beceremiyorsun. Adam acmis takim taklavati, baslamis bizim doktor hanimin arkasinda gidip gelmeye: bizim doktor iyice saskin, dondurmus kafasini, demis " hani beceremiyordun, bal gibi yapiyorsun"; adam demis" doktor hanim bulamiyorduk ki yapalim"...

BİSİKET İSTERİM
Joe dort yasinda bir velettir. Bir gece uykusu gelmeyen Joe evde bir yukeri bir asagi dolasmaktadir. O sirada yatak odasindan gelen ilginc sesler de gittikce Joe nun ilgisini cekmektedir. Sonunda dayanamaz ve olayi arastirmaya gider. Yatak odasinin anahtar deligine gozunu dayar ve babasinin pantolonunu ikarmis olarak annesinin arkasinda oldugunu gorur. Babasi [Cocuk isterim..Cocuk isterim] diye bagirmaktadir. Ayni anda annesi de son derece gonullu bir sesle veririm demektedir. Bunu duyan Joe hemen patolonunu indirir ve babasinin arkasina gecer. Ve baslar bagirmaya. -Bisiklet isterim. Bisiklet isterim.


...ALINTIDIR....
Verildiyse Özür...:melek
Saygılar...:victory
 

HTML

Üst