Hami Mandıralı'dan destek çağrısı

holigan_61

New member
Trabzonspor'un efsane futbolcusu Hami Mandıralı, Trabzon'a sahip çıkılmasını istedi.
Trabzonspor'un efsane futbolcusu Hami Mandıralı, tarihinin en kötü günlerini geçiren Trabzonspor'a bugünlerde herkesin sahip çıkması gerektiğini belirterek, "Sen ve ben kavgasını bir kenara bırakıp, hep birlikte Trabzonspor'a sahip çıkmalıyız" dedi.

Trabzon'da yerel bir televizyona açıklamalarda bulunan Hami Mandıralı, tarihinin en kötü günlerini geçiren Trabzonspor'a bugünlerde herkesin sahip çıkması gerektiğini belirterek, "Bugünler Trabzonspor'a çok büyük destek vermeliyiz. Herkes konuşacağı kelimeye, ağzından çıkacak olan her söze dikkat etmeli. Yapacağımız konuşmalarla ve söyleyeceğimiz sözlerle Trabzonspor'u yaralamamalıyız. Çünkü Trabzonspor'un içinde bulunduğu durum zaten kötü, bir de buna parçalanmalar ve kopukluk eklenince ortaya bu tablolar çıkıyor. Trabzonspor'un içinde bulunduğu durumdan hiç kimse hoşnut olamaz. Olan var ise o Trabzonspor hainidir" diye konuştu. 9-10 Şubat tarihlerinden yapılacak olan kongrede Trabzonspor'un kaderini değiştirecek yönetimin iş başına gelmesi gerektiğini belirten Hami Mandıralı, "Trabzonspor kaderini değiştireceği birini bulmalı. Artık Trabzonspor'un sen ve ben kavgasını bir kenarı bırakması gerekiyor. Bu böyle devam edemez, etmemeli, hep birlikte Trabzonspor'a sahiplenmeliyiz. Bunu yapamazsak Trabzonsporumuz elden gidecek. Benim içim parçalanıyor. Bunu kimse anlayamaz" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un her şeyinde bulunduğunu söyleyen Hami Mandıralı, "En büyük idealim, en büyük hedefim bir gün Trabzonspor teknik heyetinin başına geçmek, bu benim bir hayalimdir. İddea ediyorumki çözüm yerlilerden geçer. Bir başkası maalesef anlamıyor" diye konuştu. "Kendi içimizde birbirimizle uğraşmadığımız zaman Trabzonspor'da başarı rahatlıkla gelecektir" diyen Hami Mandıralı, "Geçmişte bunun örnekleri var. Başarılı yılların yaşandığı dönemlere baktığınızda insanların tek gayreti ve hevesi Trabzonspor'du. Trabzonspor mutluluk veren, mağlup olduğu zamanlarda ise üzüntü veren bir değerdi. Her ailenin evindeki bir evladıydı Trabzonspor, onun için bu değere bu olguya hep birlikte sarılmalıyız. Bizim dönemimizde bu başarısızlıklar yaşansaydı sokağa çıkamazdık" dedi.
 

mehmetyz

New member
Bu arada hami ulusal spor istatikleri kurumu tarafınfan dünyanın en iyi 203 cü forveti seçildi.
 

HTML

Üst