Cumhurbaşkanı Onayıyla Ata'ya Saygısızlık

ByPaRaDoX

New member
Darfur katliamıyla gündemden düşmeyen, 10. Cumhurbaşkanı Sezer’in kabul etmediği Sudan lideri Gül’ün davetlisi olarak Ankara’da. El Beşir, Ata’nın huzuruna çıkarken, danışmanı hiç istifini bozmadan kapüşonunu çıkarmadan, protokolü bekleterek deftere mesaj yazdı Sudan Cumhurbaşkanı Ömer Hasan Ahmet El Beşir’in Ankara ziyaretine “protokol sıkıntısı'' damgasını vurdu. El Beşir’in Basın Danışmanı Mohagob Fadul Badry, Anıtkabir Özel Defteri’ne, El Beşir adına mesajları, başında kapüşonuyla Ankara protokolünü bekleterek yazdı. El Beşir, danışmanının yazıyı tamamlamasının ardından metni imzaladı.
Sudan Cumhurbaşkanı El Beşir, resmi ziyaret çerçevesinde geldiği Ankara’da ilk olarak Anıtkabir’i ziyaret etti. El Beşir, Anıtkabir’de Atatürk’ün mozolesine çelenk koyarak, saygı duruşunda bulundu. Diplomatik geleneklere göre konuk cumhurbaşkanlarının Anıtkabir ziyaretleri öncesinde danışmanları, özel deftere önceden mesajlarını yazıyor. Cumhurbaşkanları da tören sırasında, yazılmış metni imzalayarak protokolü tamamlıyor. Ancak El Beşir’e eşlik eden Tarım Bakanı Mehdi Eker ve askerler beklerken, Sudanlı danışmanı deftere herkesin önünde yazdı. Kapüşonu çıkarma gereği de duymadı.
El Beşir adına özel deftere “Ulu Önder Atatürk, Türkiye’nin istiklali ve kuruluşunda büyük rol oynamıştır. Biz Sudan’da onu takdirle karşılamaktayız'' yazıldı.


Kaynak



Binleri Katleden Soykırımcı Birinin Cumhurbaşkanının davetlisi olarak Atanın Huzuruna çıkması ve Anıt Defterini kendi yazma tenezzülü göstermeyerek danışmanınında istifini hiç bozmadan yaptığı bu saygısızlığa rağmen Sayın Gül heralde Soykırımcı kişileri ödüllendirmeye devam edecek.

Önce Arap Şehine (Kralına) Devlet Şeref Madalyası

Şimdi Katliamcı Lideri Kabul edip Ata'Ya saygısızlığa izin


Bunların ardından beklediğim şey

Gelecekte Useme Bin Ladinin Gülün Onur Konuğu olabilir...


Koltuğa Yakışmak önemli Koltuğa Yakışan Sıfata Yakışan Hareketler Yapmak önemli. Gül bunu yapabilecek seviyede DEĞİL
 

COROPERATION

New member
İçinde bulunduğumuz durum tüm çıplaklığı ile ortada.Artık hiçbirşey gizli saklı yada kapalı kapılar ardında yapılmıyor (En azından büyük çoğunluğu).Şimdi benim merak ettiğim T.C bu durumu nasıl atlatacak ve noktalara geleceğiz.Bekleyip mi görmeliyiz ? Yoksa yapılacak birşeyler var mı ?
Ayrıca paylaşımın için teşekkürler ByPaRaDoX...
 

hasavci

New member
Hani bir söz vardır bana dostunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.İşte en güzel örneğini cumhurbaşkanlığı makamı bize gösteriyor.Önce suudi soytarısı şimdide sudan soytarısı.Türkiye Cumhuriyetinin değil O makamlarda oturan zatların dostları,varın gerisini siz anlayın.
 

axwell84

New member
Bence o koltuğa hiç yakışmayan ve yakışmayan davranışlarda bulanan bir insandan ne beklenir ki!! Gül kendini hala Dış İşleri bakanı sanıyor. C.Başkanı dediğin kişinin bir ağırlığı olur. Sen Yüce bir Milletin Başısın. Yazık çok yazık. Olduğun zaman, İmam sorucak Gül'e hakkınızı helal ediyormusunuz diye. Benim cevabım belli!! Diğer tarafta görüşmek üzere!!
 

ByPaRaDoX

New member
Ankara Böyle Bir Heyet Görmedi !

Abartmayalım lütfen.
Sudan Devlet Başkanı Ömer Hasan El Beşir'in Türkiye temasları Anıtkabir ziyaretinin gölgesinde kaldı. Şeref Defteri'ni El Beşir'in yerine yardımcısının imzalaması tartışmaların odağına oturdu.
Konuyla ilgili olarak ikinci gün açıklama yapan Sudanlı yetkililer, "Protokol yanlışlığı oldu" dedi.
Anıtkabir'de, Şeref Defteri'ni devlet başkanı olarak Ömer El Beşir'in imzalaması gerekiyordu. Ancak, defteri El Beşir'in yerine yardımcısı imzaladı.
Bu olay, Sudan Devlet Başkanı'nın Ankara ziyaretinin en çok tartışılan boyutu oldu.
El Beşir, Ankara'daki ikinci gününe yardımcısının basına yansıyan fotoğrafları ile başladı. Açıklama da yine yardımcısı tarafından yapıldı.
Eil Beşir'in yardımcısı, "Türkiye'ye ve Atatürk'ün Türkiye kattığı önemli adımlara çok saygılıyız. Bu konuda bir yasak olduğuna dair bilgim yoktu. Olayı bilerek yapmadık. Bu bir protokol hatası" dedi.
''Protokol hatası'' açıklaması gözleri Dışişleri Bakanlığı'na çevirdi. Ancak Bakanlık bu konuda yorum yapmamayı tercih etti.
El Beşir'e eşlik eden protokol görevlisinin "bu duruma neden müdahale etmediği" sorusu yanıtsız kaldı.
El Beşir, Ankara'daki temaslarını OSTİM Sanayi Bölgesi'ni gezerek tamamladı.

Kaynk


Abartılmayacak neyi var soracağımıza neyi yok demeliyiz. Arap şehine Ülkeye bir fayda sağlamadığı halde devlet nişanı(ŞEREF) vermek ne oluyor.

Ardından Cumhurbaşkanının Davetlesi olarak gelip. Atanın Huzuruna Çıkan birinin bu saygısızlığı yapması ne oluyor. Sayın Gülün Protokol yanlışlıklarını biliyoruz. Hep kuralları çiğniyor. Arap şehinin ayağını gidiyor. Ata'ya yapılan Saygısızlığı görmüyor. Böyle bir CUMHURUN REİSİ olabilir mi ?

Sayın Gül T.C'nin Kurucusuna yapılan saygısızlıktan sonra ağırlayacağı ilk kişi

kürt aşiret reisi Küstah barzani
Sözde Parçalanmış Irağın SAtılmış Cumhurbaşkanı talabani

Eğer bu 3 kuruşluk adamları Ağırlar ise Ben O kişinin Onurundan Şüphe ederim Arkadaş. Birileri mümkünse Cumhurbaşkanına T.C 'nin En Önemli Koltuğuna Yakışan Yakışmayan hareketleri davranışları anlatsın !
 

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
nabız yoklamak için bu tür ''hatalar'' her zaman yapılır zaten..makamının ''yol geçen hanlıgı''na dönüştüğü de ortada..yeni sloganı da ''ayağına gittiğime madalya bedava'' olsa gerek..
 

Leke

Altın Üye
cumhur'un Başı olduğundan beri Hangi işi Düzgün yaptıki ?
YaSaMaTiK Lakabını almaktan başka bir iş yaptığını ben görmedim .
Tüm kararnameleri Gece Yarısı imzalayıp 2 EşLi devlet başkanlarını Ağarlamaktan başka ?

Dış basında bile ATa'ya saygısızlık kabul Görülen Kapişonlu Girişi Burdaki Bazı kişiler Normal Görüyorsa vede Abartmayın gibi açıklamalarda bulunuyorSa , Varın Düşünün ne noktadayız .

Oldu olacak tüm rapçiler toplanıp konser verseydi Ceza başta olmak üzere .
Kapişon modasına uyarlardı hiç yoktansa .
 

darkblue85

New member
Artık napçaklarını şaşırdılar yazık üzülüyorum bu nasıl bir depresyondur yüzde 47 nin yarattığı...Alışın artık be kuzum hadi bırakın içi boş kuru muhalefetleri,öcü yaratma sevdalarınızı bakın yerel seçimler yaklaşıyor oturun nerde hata yaptık bu yüzde 20 nasıl yükselir diye düşünün.Yoksa yüzde 50 yi geçti oylar bilesiniz...
 

sevitetri

New member
karar verin kardeşim

batıdan biri gelir batı uşağı
abd den gelir abd uşağı
rusyadan gelir rus uşağı
arap dan gelir arap uşağı
ya karar verin kardeşim her gelene bir kulp takıp duruyorsunuz.A .Sezer yıllarca oturduda o koltuğa ne oldu başımız göğe mi erdi...?
 

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
bu zihniyet oldugu sürece %47 nin 100 e kadar yolu var.bende 3 yasındaki cogugu kendime bagımlı hale getirip beni secmesini saglarım.ahmet necdet sezer yıllarca kimseye onuruyla oturdu köşkte.el etek öpmedi
 

HTML

Üst