yardım: gizli dosyaları göster aktif olmuyor

L7418880

New member
selamlar arkadaşım,daha önceden gizlemiş olduğum klasörleri görünür hale getiremiyorum,görünümden gizli klasör leri göster diyorum gizli dosyara bakıyorum gözükmüyor tekarar görünme bakıyorum daha önce dğiştirmiş olmama rağmen gene gizli dosyaları özterme işaretli,ne yapa bilirim yardımcı olursnız sevinirim.
gizli klasör isminide hatırlamıyorum.
 

L7418880

New member
dediğin gibi arkadaşım bitdefender de taratım bir şey bulmadı,
birde google dan bu sorun olanlara bakmıştım;metin belgesine verdigi kodu girdim uzantısını reg yaptım kayıt defetrine ekledim,şimdi daha kötü oldu yani gizli klasörleri göster butonu ile gösterme butonu tamamen kayboldu.
sanırım format atmaktan başka çarem kalmadı,gizli klasörleri nasıl yedeğe alırım?
klasörü seçince alt klasörlerin içindeki gizli dosyalarıda kopyalarmı acaba...
yadımların için çok çok teşekürler...
 

vaqvaq

New member
arkadaşım aynı sorumn bende de vardı amvo.exe diye bi virüs.format attım yine gitmedi hiçbir antivirüs silememişti.combofix.exe diye bi programcık var onu indirip çalıştırdığınızda buluyor.kesin çözüm.
 

cabartay

New member
Ben o virusle cok ugrastım, internette cok baktım. (1-2 ay oldu). Hiçbir anti-virus programı bulamıyor, bulan silemiyor. Flash diskten gelen bir virus, tek çözüm format. Boşuna uğraşma derim ben, bilgilerini yedekle format at...
 

ozekici198

New member
Cd yazma programları ile gizli dosyaları görmen mümkün,onlardan CD yada DVD`ye yazdır bas formatı gitsin... :) Kolay Gelsin
Saygılarımla
 

HTML

Üst