ROJ'un kurucusu yakalandı ..

toykan80

New member
Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde yakalanan PKK'nın yayın organı Roj TV'nin kurucularından ve örgütün üst düzey yöneticilerinden Abdülkadir Dilsiz'in, Uzunalan Mevkii'ndeki 3 katlı bir binadaki dairede, eşi ve 8 yaşındaki kızı H.D. ile birlikte yaşadığı ortaya çıktı.

Çevredekilerin evden hiç dışarı çıkmadığını söylediği Şanlıurfa Birecik doğumlu 30 yaşındaki Dilsiz'in, 'Mehmet Duman' adına düzenlenmiş sahte kimlik ve pasaport kullandığı kaydedildi. GSM hattını bile bu isimle aldığı saptanan Dilsiz'in, çocuğunun okul kaydından banka hesaplarına kadar da aynı sahte isimden yararlandığı belirtildi.

BİLGİSAYARLARI İNCELENİYOR
Oturduğu evde bulunan Dilsiz'in bilgisayarlarının hard disc'leri (ana bellek), incelenmek üzere Ankara'ya gönderildi. Bilgisayarda ilk etapta Abdülkadir Dilsiz'in, PKK'nın dağ kadrosundakilerin aileleriyle yaptığı MSN görüşmeleri bulundu.

Eğitim düzeyinin düşük olduğu, ancak 3 yabancı dille bilgisayar dillerini çok iyi bildiği belirlenen Dilsiz, sorgusu sırasında susma hakkını kullandı. Zanlı hakkında araştırma yapan güvenlik güçleri, Dilsiz'in asker kaçağı olduğunu da belirledi.
KAYNAK:http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=122073
 

thered

New member
Uzun zamandır duyduğum ender iyi haberlerden biri idi.
iyimi kötü mü artık bilemez olduk dışarda kaçaktı içerden rahatça yönetir artık avukat felan bi bahane bulurlar kes dilini soyadına uygun olsun sık kafasına gitsin niye yıllarca besliyecen ayrıca polis mit bugüne kadar nasıl oldu da anlayamada içerde olduğunu sahte kimlikle her şeyi yapabilir mi demek ki birileri içerden kolladı yadaq bunlar devletle dalga geçiyor ingiltere ya da fransa veya bi avrupa ülkesinde bi terör örgütü 30.000 binden fazla vatandaşını katledecek milyar dolarlar kaybetmesine yol açacak onlarıda yakalayıp ne yapacağını bilmek isterdim

ne yakalanmalarına nede kaçmalarına sevinemez olduk şaşırdık kaldık vesselam :eek:ha...
 

GhOsT

Tuning Moderatör
onu bunu bırakta bu kanaLı kapatmak için ne bekLiyorLar..
 

HTML

Üst