Gelecek Linux 4.0 Downloada Sunuldu(Son Sürüm)

timucin80

New member
ellerine sağlık kardeş kaç zamandır bunu bekliyodum valla ilaç gibi geldi. Kurtulalım şu pencereden yavvvvvv.... Gelecek 3 beğenmiştim ama eksikleri çoktu inşallah 4 te bunları gidermişlerdir.
 

cengizcoskun

New member
3 cd sanırım indiriyorum md5 ile kontrol olayını nasıl yaparım birde bu indirilenleri cd ye nasıl yazmalıyım arkadaslar yardım lutfen
 

hackinger

New member
cengizcoskun' Alıntı:
3 cd sanırım indiriyorum md5 ile kontrol olayını nasıl yaparım birde bu indirilenleri cd ye nasıl yazmalıyım arkadaslar yardım lutfen

kardeş bak indirdğin şey muhtemelen .iso uzantılıdır.yani kalıp halindedir.

cd yazmak için heralde nero kullanıyorsundur.nerodan kopyala ve yedekle bölümünde kalıbı diske yazdıra tıkla ordanda iso uzantulu dosyabnı seç ve yazdır.

artıq boot halinde diskin hazır.
 

serefertan

New member
arkadaşlar gelecek linux tabanı nedir debian rpm vs... hangi dosyaları çalıştırabilirim yada pardus gibi kendine özel uzantısı mı var pisi gibi...
 

cengizcoskun

New member
cevaplar için tesekkurederim gelecek kurulumda şifre key vesaire istermi iso dosyaları indirdim tum cd leri boot olarakmı yazmalıyım bir el verin arkadaslar kuduruyorum linux için birde gelecek acemiler için uygunmudur

arkadaslar cd ye yazdıramıyorum nero ile nasıl yapabilirim
iyice BÖN birine anlatıyorsunuz ona göre saygılar
 

Gezgin21

New member
güzelmiş teşekkürler. biri de şu gelecekte nasıl program kuruluru anlatsa ii olacak. nette o kadar aradım ama pekte anlaşılır bi döküman bulamadım.

Kurulumu çok basit. gbl4-cd1.i386.iso, gbl4-cd2.i386.iso, gbl4-cd3.i386.iso dosyalarını indir. herbiri 600-700 MB daha sonra neroyu aç ve kalıbı diske yazdırı seçip dosyaları 3 cd halinde yak. harddiskinde 2 bölüm varsa c de windows, d de linux kurup kullanabilirsin. biostan cdrom açılışını ayarlayıp cd leri takarsan çok basit bir şekilde yüklemeyi tamamlıyor. windowsta özel belgelerin varsa cd ye yedekle. kullanımını iyice öğreneyim buraya yazacağım.
 

bernard

New member
Herkesin keyfi yerinde olduğuna göre ben ftp'nin şifre istediğini söyleyerek keyfinizi kaçırmayayım. Belki de sadece benden istiyodur:)
 

frekans67

New member
gelecek linux 4

link paylaşımı için teşekkürler ancaK veren arkadaş ftp ye bağlanmamış anlaşılan
ftp şifre istiyor malum senin selamını söledik ama yemedi:mad: :eek:ut:
 

ares55

New member
sifre soruyor yardım edin nasıl indirdiniz

O zaman ne bok yemeye paylasım yapıyor.Milleti köpek gibi yalvartıyo.Bu ne böyle.Verecekse versin vermeyecekse ya modlar bi çare bulsun yada konu silinsin.Ayıptır günahtır.

Böyle adamlar adamı çileden çıkarır.
 

HTML

Üst