Asil At Öldü

Turanizma

New member

COLOR="Black"]Bağırsak düğümlenmesinden öldüğü açıklanan eski yarış atının son 4 yıllardır Atlı Kafe'de küçük çocukları gezdirdiği belirtildi.

Bayrampaşa'da bulunan Ada Park'ın açılışı sırasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı üzerinden atan Cihan isimli at, uzun süre medyanın ilgi odağı oldu. Atlı Kafe'ye gelen ailelerin çocuklarını 1.5 YTL karşılığında bindirdiği at Pazartesi günü öldü. Atın sahibi Murat Cemilgil, 'İyice yaşlanmıştı. Rahatsızlandıktan sonra getirdiğimiz veteriner bağırsak düğümlenmesinden öldüğünü söyledi. Ölümüne kadar küçük çocukların hizmetindeydi. Başbakan'ı düşürdükten sonra çok ilgi gördü. Bu ilgi ölümüne kadar devam etti.' dedi. Yıllarca yarış atı olarak koşan Cihan'ın 4 yıl önce Ada Park'a getirdiği belirtildi.

30 Temmuz 2003'te parkın açılışı için gelen Erdoğan, bindiği Cihan isimli at şaha kalkınca kum zemine düşmüştü. Erdoğan, kazanın bu olayın ardından vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, 'Önce damdan düştük, hayatı bir başka tanıdık. Bugün de attan düşerek daha başka bir tanıdık. Mesele ne biliyor musunuz? Damdan da düşsen, attan da düşsen önemli olan ayağa kalkabilmektir.' demişti.

[/COLOR]
 

PRotype

Game Spider
Tayyip Erdoğan avukatlığı yapanlar mı var? =) =) Maaşınız ne kadar?

Başka işiniz yok mu yaf habere bak :D
 

Madness

Banned
haaa hani tayyip attan düşmüş ve kötünü kırmıştı ya bu o at değil mi? :D
 

HTML

Üst