Lisede inanılmaz olay

blank&jones

New member
Mersin'de bir lisenin sınıflarının öğrenciler tarafından talan edilmesi, duvarlarının kırılarak ateş yakılması cep telefonu kamerası ile görüntülendi


Polis yetkililerinden alınan bilgiye göre olay 2006 yılında oldu. Mareşal Fevzi Çakmak Lisesi'yken Mersin Spor Lisesi'ne çevrilen okulun öğrencileri, durumu protesto etmek için bu inanılmaz görüntüleri gerçekleştiriyorlar.

Kameraya yansıyan görüntülerde öğrenciler, duvarları sıraların demirleri ile kırıyor, deldikleri duvarın içinde ateş yakıyor. Öğrenciler, sınıfın tahtasını ikiye bölerek kırdılar.

Görüntülerin Milli Eğitim Müdürlüğü'nün eline geçmesinin ardından soruşturma başlatılırken, polisin de görüntüleri incelemeye aldığı belirtiliyor.


http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7874976.asp?gid=180&sz=65345
 

SickDreTh

Altın Üye
blank 'n jones arkadasım rıca etsem su yazı stılını degıstırırmısın?kendımı Türkçeye çok fransız hissediyorum sen böle yazınca...:saskin
 

reavenn

qяσηι¢ υуυz
madem okumaya niyetiniz yok ne işiniz var orda
millet okuyacak okul bulamıyo
bunlarda parçalıyo ... Allahım sen şu garip kullarına akıl ihsan eyle
 

blank&jones

New member
blank 'n jones arkadasım rıca etsem su yazı stılını degıstırırmısın?kendımı Türkçeye çok fransız hissediyorum sen böle yazınca...:saskin
tamam kardesım bıdakıne normal yazı seklınde yazarım :melek okuyamadıysan orda haberın kaynagı var tıklar ordan oku :goz:

bunların yaptıgını akıl almıyo okul yakılırmı ya :) karma dogru dedı eskıya bunlar bugn okul yakan yarın ne yapar ? :saskin
 

1001Design

330i ///M3 Design
Kimileri okul bulamıyor, bunlar da okul yakıyor

Mersin'de bir lisenin sınıflarının öğrenciler tarafından talan edilmesi, duvarlarının kırılarak ateş yakılması cep telefonu kamerası ile görüntülendi.



VIDEO

Öğrenciler, duvarları sıraların demirleri ile kırıyor. Deldikleri duvarın içinde ateş yakıyor. Sınıfta öğretmen olmasına rağmen sınıf içinde bisiklet ile gezebiliyorlar. Sınıfın tahtasını ikiye bölerek kıran öğrencilere hiç kimse engel olamıyor.

Görüntülerin Milli Eğitim Müdürlüğü'nün eline geçmesinin ardından soruşturma başlatılırken, polisin de görüntüleri incelemeye aldığı belirtiliyor. Lisenin öğrencilerinin, daha öncede çok sayıda olaya karışması üzerine Milli Eğitim Müdürlüğü'nün liseyi kapatarak öğrencilerinin ve öğretmenlerini başka okullara kaydırdığı lisenin de başka bir isimle açıldığı ifade ediliyor.


CİHAN
 

güz_güzeli

New member
böylelerini hapse atıp adam edecekler önce, sonra adam olsunlar diye okula verecekler.bak bakalım bu sıraları bulamayan çocukların hakkına böyle davranabilecekler mi!!!
 

VolkaN

Altın Üye
yaw yazık yaw gençlik ne hallere geliyor bazılarıda nelrle ugrasıyor...
 

Ali Sahin

Hackhell Forever!!!
ayip ya insan ekmek yedigi yere nankörlük edermi.bizde ögrenciydik yuh artik kiniyorum bu kisileri.
 

HTML

Üst