Şerefsizlikte son nokta!!!

alpgg

New member
ŞErefsizlikte son nokta... akp ye girmek için havada çift takla atan gündeme gelmeye çalışan nereye çeksen oraya gelen şöhret budalası terbiyesiz edepsiz kadın bozmasının son icraatı!

şükür tutuklanmış..






Nil Demirkazık Kürdistan rozeti taktı
Nil Demirkazık Kürdistan rozeti taktı 09 Kasım 2007 00:06

Demokratik Toplum Partisi’nin 2’nci Olağanüstü Kongresi Ankara Park Otel’de başladı. Nil Demirkazık, DTP Kongresi'ne "Kürdistan" rozeti ile geldi.

Kongreye, Nil Demirkazık da katıldı. Demirkazık’ın yakasında “Kürdistan" haritasını simgeleyen rozet takması dikkat çekerken, Demirkazık bunun suç olmadığını ileri sürdü.

Demirkazık Başbakan Tayyip Erdoğan'ı her gittiği yerde takip etmesiyle tanındı. O, Erdoğan'ın her ziyaretinde ve seçim gezisinde boy gösterdi. Daha sonra ise DTP'ye katıldı. İşte Demirkazık'ın içinde yer aldığı onlarca haberden birkaçı...

EŞEK ÜZERİNDE OY İSTEDİ

Daha sonra Diyarbakır'dan bağımsız milletvekili adayı olan antikacı Nil Demirkazık, seçim çalışmalarına başladı. Çalışmalarına merkeze bağlı Büyükkadı köyü Bozpınar mezrasından başlayan Demirkazık, yolu olmayan köye eşekle giderek oy istedi.

"ERDOĞAN'I GÖRDÜĞÜM ANI UNUTAMIYORUM"

"Nil"in Ak Günlüğü" adlı kitabı yayınlanan Nil Demirkazık, Tayyip Erdoğan'ı ilk gördüğü anı da hiç unutmadığını, "sanki zamanın donduğunu" belirterek, şu ifadeleri kullandı: 'Onu ilk gördüğümde, sadece o vardı ve etrafındaki herkes yok olmuştu. Etrafına kararlı bir ifadeyle gülümsüyor, derin bakışlarıyla da sanki başka bir dünyaya açılan kapıları haber veriyordu.'

SİİRTSPOR'A TALİP OLDU

Siirtspor Kulübü Onursal Başkanı ve Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül , takımı başarıya götürecek istekli herkese devretmeye hazır olduklarını söyledi. Mervan Gül , kamuoyunda antikacı olarak bilinen Nil Demirkazık `ın yönetime aday olduğunu öğrendiklerini ifade eden Gül , `Takımı başarıya götürecek istekli herkese devretmeye hazırız . Nil hanım gibi istekli olan herkese devredebiliriz. Yeter ki takımı başarıya taşısınlar` dedi.

TÜRK BAYRAKLI ELBİSESİNE CEZA

Mersin'de Türk bayrağını yakma girişimi sonrasında üzerinde Türk bayrağı elbisesiyle televizyona çıkan Nil DemirkazıK'a Beyoğlu 2. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından 100 YTL idare cezası verilmişti. Mahkeme, Demirkazık'ın 2983 sayılı Türk Bayrağı Kanunu'nun 7. maddesinde Türk bayrağının elbise ve üniforma şeklinde giyilemeyeceğinin açıkça belirtildiğini ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu'nun 4. maddesinde ceza kanunlarını bilmemenin mazeret olarak kabul edilmeyeceğine dayanarak para cezası verdi.

kaynak


 

Fyonb

предате&
akli sorunları olan bir insanın yaptığı eylemler çok da önemli deil...medya maymunu diye tabir edilen bi şahsiyet...
 

Hacker-22

Atam izindeyiz!
a.........k.......o........... hangi ülkede yaşadığını ve haddini bil yoksa sana bildiririz
 

arowak

New member
ya bu kuş beyinli maymundan bahsetmek bile gereksiz manyak bu karı ya boşuna sinirlenmeyin
 

RuTH

Altın Üye
10 yıL daha genç oLsaydı ben yapacağımı biLirdim ona :)
 

iSpiK

Kadim Dost
reklam ugruna yapmıyacagı sey yok kevaşenın ama basına ne iş acıcagını bılmıyecek kadarda kafası az calısıyomus
 

firatay

>>>> ALESTA
Şarlatanın Teki İşte...
 

HTML

Üst