Sen bir melek olmalısın

blank&jones

New member
Rüzgarlara haber saldım belki duyarsın diye,çiçeklerin renklerini sokaklardan geçenleri sen sandım, sen sevda çiçeği olmalısın, seni anlatmalı şarkılar, en güzel şiirlerde sen olacaksın,romanlar seni,seni anlatacak duygular,mısralar seni anlatacak.

Sen bie melek olmalısın.

Sensizlik acı veriyor, içim acıyor andıkça seni,özledikçe seni...Söyle nesin sen hüzün müsün sevnç misin...

Sen bir melek olmalısın

Dün gece yıldızlara sordum seni tanıyorlarmış seni, her gece geçer buralardan dediler, onlarda seni bekliyorlarmış sonra kaymaya başladılar tek tek, bulutlara sordum seni, dayanamadılar şimşekler çaktı gök gürledi yağmur oldular,gök bile ağladı senin için.

Sen bir melek olmalısın

Zaman zaman seyrediyorum gözlerini bakışlarındaki esrarlı gizem başımı döndürüyor,hoşuma gidiyor gözlerin,hoşuma gidiyor bakışların,ne olur yanımda olsaydın sana masallar anlatsaydım,şiirler söyleseydim senin için.Bir rüya gibi bi ömrü yaşasaydım bakışlarında dizlerinde başım sıcaklığınla sarmaş dolaş nefesini duysaydım. ellerini avuçlarıma alsaydım, bir şarkı çalsaydı bizim için bulutlara çıksaydık.

Sen bir melek olmalısın

Ne zaman el ele dolaşan bir çift görsem seni hatırlıyorum,içim giidiyor yanımda olsaydın nasıl yakışırdın, ne zaman tutacağım ellerini hep düşlerdemi kalacaksın ne zaman birlikte yürüyeceğiz.el ele ağaçlı bir yol var biliyorum tahta bir baraka biliyorum sıcak duyguların yaşandığı masal oldu bütün bunlar inanasım geliyor her şeye.İçim acıyor yere göğe sığdıramıyorum kalbim seninle dinecek biliyorum.

Sen bir melek olmalısın.

Biliyorum sende yalnızsın senin de kalbinde sımsıcak duygular seninde kalbinde özlem. Özlemler canını acıtıyor bir mucize olsun diyorsun, yaşam bu değil diyorsun nafile ağlamaklı oluyorsun sen de benim gibi aslında ortak olmak var seninle her sevince her kedere oysa bir gün ayrılırsa yolumuz ya da bir gün başka bir zaman rüyalar gerçeğe dönüşür belki Belki de olmayacak hiç bir zaman yarım kalan sevdalar gibi.


Alıntı
 

SAHRANİL

Altın Üye
çok güzel ya eline sağlık
 

Kopuk Dadı

Moderatör
Moderatör
kim o :saskin :p
eline sağlık :victory
 

HTML

Üst