Kadın Teröristin Üzerinden Çıkan Not!!!

muzo192

New member
Hergün şehit haberi geliyor, analar ağlıyor, ocaklara ateş düşüyor. ışte bu yazı olan bitene istinaden ibreti alem olsun diye için yazıldı. yaşananlar tamamen gerçektir…

karanlık erkenden çökmüştü dağlara. zaten dağların kaderi değil miydi bu? erken çökerdi akşamlar ile boran. dağda gezen çakallara vatanını kaptırmayan tsk mensupları işte o karanlıkta pür dikkat ilerliyordu. olağandışı bir çalı kıpırdasa bir kilometre öteden duyarlardı. karanlık, sükunetle örtmüştü dağları.

dere yatağından çıkıyorlardı, 15-20 kişilik asker grubuydular. adeta parmaklarının ucuna basıyorlardı, ses çıkmasın diye.

askerlerin arasında 15 metre civarında mesafe vardı.

turan kayseri’liydi. askerliğinin bitmesine sadece birkaç hafta kalmış, döner dönmez parmağındaki yüzüğün sahibiyle hayatını birleştirecekti. özlemişti ailesini ve elbette yavuklusunu.

tam bunları düşünüyordu ki arkadan gelen bir sesle irkildi. milisaniyede beyni hızla çalışmaya başladı. arkadaki asker arkadaşı kendisinden en az 15 metre uzakta olmalıydı, aradaki mesafeyi de bozmak olağandışı haller haricinde mümkün değildi, emir böyleydi çünkü. peki kimdi arkasındaki ses? şüphendi. arkadan gelen sesle sese dönmesi arasında geçen o çok küçük anlarda bunları düşündü işte.

arkadaki ses tekrar etti; ‘jötikar sen misin?’

ardındaki bir çakaldı, askeri - karanlıktan olacak - kendi gibi terörist zannedip seslenmişti.

turan uyanık çocuktu. hemen döndü, g-3’ü doğrultacak oldu, terörist tüfeğin ucunu kaptı. bu arada diğer askerler de olaya uyanmışlardı.

saflar belirlendi, çatışma başladı. karşıdaki teröristler 3-4 kişilik küçük bir gruptu. kısa sürede tümünün de kellesi alındı.

çakalların biri kadındı. üzerinden de bir mektup çıkmıştı. rebeka adlı bu teröristin annesine hitaben yazdığı itirafname gibi bir şiirdi aslında.

ışte o şiir;


" pişmanım anam doğduğum güne,
mutlu olmak hakkım olsa bile,
bir zalim düşürdü beni bu hale,
pişmanım anam doğduğum güne.

ıster miydim dağda soğukta uyumayı,
anaların yüreğine ateş yakmayı,
veren kahrolsun bu silahı,
pişmanım anam bırakmıyorlar.

dost bildiklerim pusuda yatıyor,
kaçmaya kalksam kurşun atıyor,
her gece bir zalim nöbet tutuyor,
pişmanım anam bırakmıyorlar.

bir zalim alnından vururum diyor,
dönenin sonu ölümdür diyor,
ne kadar pişman olursan ol diyor,
pişmanım anam bırakmıyorlar.

her gün biraz daha azalıyorlar,
çoğu pişman oluyor söylemiyorlar,
ölümü soğuktan düşünüyorlar,
pişmanım anam bırakmıyorlar.

bir gün duyulur ölüm haberim,
her tarafa yayılır kanlı cesedim,
ıbret olsun benim kaderim,
pişmanım anam bırakmıyorlar.

sana son sözüm ağlama anam,
bırak derdim bir kendim yanam,
pişmanım anam bırakmıyorlar"




Alıntı...
 

iSpiK

Kadim Dost
beynıne sıksana serefsız... madem pişmansın .. TUrk askerine sıkıcagına saman dolu kafana sıkta kurtul..
 

xendaba

New member
herkese ibret olsun, bu vatanı başkalarını da düşünmesede insan kendi annesini düşünmez mi ölen kim olursa olsun ölüm acıdır düştüğü yeri yakar .. öldürmekle çare aranmaz ne sizler yanın ne başkalarını yakın , eminim aklında para veriyorlar maaş veriyorlar diye kandırılmak üzere olanlardan birkaçı vardır ve bunları okuyordur..

kimsenin dağa çıktıktan sonra dönüşü yok ya dağa çıkartan öldürecek ya çatışmada ölünecek ,, evinizi ailenizi düşünün geride o insanları başka canlar almak için ölmeye giderken yanlız bırakmayın , ailenizi mutluluğunuzu görmek onlarında hakkı ..

dağdan perişan ölüm haberi yollamak yerine öz vatanınızın bir ferdi olarak size el uzatanlara el verin bu vatan tc kimliği taşıyan herkesin unutmayın , doğru yol iyi bir vatandaş olmaktır , doğru yol karşına ne kadar zorluk çıksa da pes etmemektir , doğru yol aile ile yaşamak bir hiç ve yalanlar uğruna kandırılmamaktır ..

herkese selamlar sunuyor , tüm kardeşlerimi eğerki varsa akıllarında : yanlışa düşmemeleri için tekrar tekrar düşünmelerini öneriyorum..
 

.:CHECHEN

Banned
Keşke hiç bunlar yaşanmasaydı....

Dağda bize kurşun sıkan terörist düşman değilde silah arkadaşımız olsaydı,
Dünya biz müslümanların üstesinden gelemezdi.
Yinede gelemeyecek...
 

PRotype

Game Spider
Bak hele şerefsize.. Yazılan yazıyla adam olunsa oho.. Vur kayısı ağıcının dibine şeftaliyi malta eriği çıksın ?? Madem pişmansın masumları uçuracağına uçur teröristin karargahını bizde nefes alalım sende!!
 

Leke

Altın Üye
O.ç aklı sıra duygusallık yapmış . Şerefsiz çıkıp dağda pusu kurmayı biliyorsunuz , Mehmetçiğe kurşun sıkıyorsunuz Ama kendinize 1 kurşun sıkamıyorsunuz .
Neden ? Çünkü onlar can taşımıyor değil mi ? Sizinki can onlarınki hiçbirşey sizce değil mi ?
Pişmanmış , külahımı geitiriyim ona anlatın . Hepiniz güle oynaya dağa çıkıyorsunuz sonra pişmanız affedin diyorsunuz . Hepinizin sonu ölüm . Cehennemin dibinde pişmanlık duy şerefsizin kızı .
 

hardsolver

New member
pişmanmış serefsiz biz hala vicdan sahibi milletiz
amerikalı olsa once delik deşet eder sonra o mektubu g. sokkar adamın
 

ali06can

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
ben bu pkk nın da onu besleyip ona yardım edeninde 7ceddini soyunu sopunu ..................... madem pişmansın neden bu b*ku yiyip dağa cıkıyon mehmetciğimize kurşun sıkıyosun ...
 

muzo192

New member
Ya bunlar nasıl insanlar bilmiorum!! savunulacak veya acınılacak hiç bir tarafları yok insan istesede bunlara acımamıyor!!olmayacak bişey için yalandan katliam yapıyorlar...
 

remington

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
sıkıya gelince pişmanım yok zorladılar yok soyleydı yok boyleydı!!!!yok oyle yağma zamanında verdigimiz sehitlerin hesabı sorulmadıkca kimsenin pişman olmaya hakkı yoktur
 

medyum

New member
kızmayın bana ama bunlar duygu sömürüsü ALLAH bunların duygularını almıs hayvanda duygu yokdur bunlarda varmı ki bu tip yazılarla bunları pismanmıs gibi göztermiyin şerefsiz bunlar ..
 

asas5

New member
o***** ya bak ya sanki zorla getirdiler seni kendin gelmişin kızım aklın nerdeydi sonra pişmanım oldu a q sie sie sie...
 

cdus

New member
yok kardeşler ben kafasına sıkma taraftarı değilim.

neden derseniz madem pişmanmış önce yanındaki çakalların kafasına sıkar sonra da devlete itirafçı diye teslim olur o çakalların yerleri yurtları hakkında devletimize biraz daha bilgi verirdi..
ama sanmıyom onu pişman olduğu, pişman olsa bir şeyler yapardı yiğitlerimize kalleşçe sıkmak yerine....
 

lazaslan

New member
İnanmayın bu hainlere. Pişman olup da teslim olan bir sürü terörist var.
Gerçekten pişman olan dağda olmaz zaten. Sütü bozuklarla işimiz yok.
Vatanını seven her ne olursa olsun bizdendir. Gerisi hikayedir....
 

blade5210

New member
en iyi pkk lı olu pkk lıdır kanı bozuklar.. köy basmasını bılıyorlar serefsızler..abi bole topıcler acmayın butun gun etkısınde kalıyorum..
 

muzo192

New member
ya bunların beyinlerini nasıl yıkıyorlarsa artık ne hale geliyorlar...yok kürdistan devleti kurcaklarmış yürüyünlan abuş adamlar...adam olun önce
 

estikaan

CRAZY MEN
mevzu Vatan İse Gerİsİ TeferruattIr...nursuz, Soysuz,haİn KÖpekler.....
HİÇte ÜzÜlÜp Vah Vah Onlarada Yazik Bak GÖrÜyonmu Zorla TutuluyorlarmiŞ.,demeyİn,,,,bunlara En AcI Sonlar MÜstehak...herker HakedİldİĞİ Şekİlde YaŞar...
 

muzo192

New member
Bugün operasyonda 15 terörist daha öldürülmüş allah cezalrını versin!!operasyon halada devam ediyormuş!!
 

HTML

Üst