Ne olur yardım edin!!!

sedatmert1

New member
arkadaşlar explorer.exe hata veriyor nasılmı

bilgisayarı her açışımda hiçbişey çıkmıyor ve ctrl alt del yardımıya explorer.exe komutu vererek açıyorum bilgisayarı. lütfen yardım edin büyük bi ihtimalle sistemi rahatsız edecek bir hata değil ama çok isnir bozuyor ve sürekli uğraştırıyor.

yaptığım araştırmalara göre hatanın ağ bağlantılarından olduğunu sanıyorum ama çözüm bulamıyorum

yardım plz....
 

haydargul5

New member
sistem geri yükleme yap hocam .yada tahminen expoler 6 kllanıosundur .xp orjinal mi expoler 7 yükle.6 sorun yapmaya başladı bu sıralar..
 

chester26

♫Цпẳρρя&#1
explorer'ı başlangıç programlarının arsına koy veya çalıştır'ı aç oraya msconfig yaz orda başlangıç öğelerini yükle yazıyo onu seç kolay gele gerçekten sinir bozucu bi durum
 

Agent

Coder & Uploader
başlat çalıştır msconfig başlangıç sırayla yap başlangıç sekmesinin içindeki kutucukların hepsini boş bırak yeniden başlat daha sonra sistemini geri yükle varsa imajı ghost vs onuda atmanı tavsiye ederim o sistemden çok birşey bekleme bu saatten sonra expolorer bir kere çöktümü herzaman başını agrıtır ya üst sürümünü yükselemeyi dene yada dedigim gibi tek çaren format atıp yeniden kurulum.
 

alekooo

New member
aynı sorun bendede oldu sanırın bir program yaptı solid pdf sanırım ama format attım düzeldi görevv yöneticisinden bir bak yabancı bir program çalışıyormu
 

free!

artık yok...
güvenli kipte başlat, açılışta başlayan tüm programları iptal et tekrar normal kipte dene..
 

emakin

New member
valla ben uğraşmıyom bunlarla bi format tak tak iş bitti :D 20 dakkada vi xp kuruluyo zaten:)
 

HTML

Üst