Bu Windows değerlendirme sürümünü kullanma lisansınız yakında sona erecek. UYARISI

ray_junior

New member
Bu Windows değerlendirme sürümünü kullanma lisansınız yakında sona erecek. Linsansın süresi dolduğunda kişisel bilgisayarınız iki saatte bir yeniden başlayacak. Bu kesilmeleri engellemek için en son Windows sürümünü edinin

WİN 8.1 AÇILIŞTA BU UYARI GELİYOR ÇÖZÜM NEDİR BİLEN VAR MI TEŞEKKÜRLER
 

cel_engin

New member
Forumdaki windows 8.1 cracklarını kullanın işe yaramazlarsa google'dan win 8.1 crack diye aratırsanız windowsu orjınal gibi kullanabilirsiniz
 

Lee54

New member
en etkili çözüm telefon ile etkinleştirme kurduğum arkadaşlara bu şekilde aktivasyon yaptım kaç aylardır bi sorun yaşamadılar ..
 

ray_junior

New member
iyide arkadaşlar windows etkinleştirilemedi demiyor ki pc özelliklerinde. etkinleştirildi yazıyor kullandığım crack bu forumdan almıştım A9600E isimli bir cmd programıydı. uyarıyı almaya başladıktan sonra kms de denedim yine olmadı. sorun nedir anlayamıyorum bu duruma özel çözüm bilenler varsa söylesin lütfen ya çünkü bir sürü makine var ve hepsine tek tek windows kurmamız gerekecek. :crying:
 

cel_engin

New member
yükleme bittikten sonra karşına bir pencere çıkacak solda kırmızı buton gibi birşey çıkacak ona basman ve işlemin bitmesini beklemek dışında bırsey yapmana gerek yok en fazla restart ister :)
 

ray_junior

New member
tamam öyle yaptım yine olmadı. çalıştıra winver yazıp bakarmısın sendeki sistemde belli bir zaman kadar mı lisanslı
 

HTML

Üst