..:: << SonyEricson da MSN >> ::.. hemde her model için....

BlueLive

New member
se ciler artık msn e bağlanmak çok kolay...yapmanız gereken sadece verdiğim programı indirip telefonunuza kurmak.. program JAR dosyası ve java tabanlı... programı telefonunuza kurduktan sonra programa register deip yeni kullanıcı adı belirliyorsunuz.. üye olduktan sonra size bi aktivasyoyn sms i geliyor.o sms deki kod ile programı aktive ediyorsunuz. program tamanem ücretsiz. aktive ettikten sorna msn adresinizi ve şifrenizi yazıyorsunuz.. ve msn messengerdesiniz.. msn in yanında Yahoo falan da açabiliyorsunuz.hiç gecikme yok. normal pcde kullanıyormuş gibi... yazdıklarınız hemen gidiyor ve geliyor... aklınızda kalan sorunun birinede cevap veriyim : çok fazla kontr gitmio ne üye olmakta nede bağlanmakta... ben 30dk falan bağlandım ilk kurduumda ve sadece 1kntr gitti...benim hattım vodafone telefonumda sony ericsson w810i...

işte link:
http://rapidshare.com/files/38927418/mig33_Version_3.02_Lite.rar.html
pass : hackhell.com
 

vtec_style

New member
e bari mig33 deseydinde tam olsaydı.
kullanıyorum (k750i) ben hemde diğerlerine göre çok ucuz.
paylaşım için saol
 

I_PeNTaGRaM_I

New member
Bende Vodafone kullanıcısıyım.. Ama şu yeni tarifedeki (Kontörlü gprs) telefon ayarlarını yaptım, hattımı gprs'e açtırdım ama hala bağlanamıyorum.. Sen nasıl yapabildin?
 

BlueLive

New member
ayarlar da bağlantı ayarlarından java ayarlarını vodafone internet olarak ayarlaman gerekmekte...yoksa bağlanamazsın.ilk başlarda bende çok uğraştım ama sonunda başardım.. yapman gereken tek ayar o.
 

free!

artık yok...
mig33 de davet ettiğiniz arkadaşlarınız üye olduğunda size mig33 parası veriyor.
ve bunu bedava arama-sms olarak kullanabiliyorsunuz biliyormuydunuz...?
ben pakistanı 2-3 dk arayabiliyordum 2 arkadaşı davet ederek :)
 

I_PeNTaGRaM_I

New member
Arama olmadığını biliorum ama sms dediğin gibi war.. Eğer yanılıyorsam aramanın nasıl yapıldığını biraz daha açıklar mısn?
 

rised

New member
Arama olmadığını biliorum ama sms dediğin gibi war.. Eğer yanılıyorsam aramanın nasıl yapıldığını biraz daha açıklar mısn?

baslangıçta her yeni kullanıcıya bir başlangıç value si verilir siz bunu deneme amaclı kullanabilirsiniz veeger sisteme yeni üyeler katarsanız bu degere katlanarak büyür veya paypal aracılıgıyla usd olarak ödeme yaparsınız bununlada görüşme ve sms yollarsınız.
 

HTML

Üst