zwcad 2008 professional trial ver.

M_Ce

New member
Reaction score
0
ZWCAD'i 60 dan fazla ülkede 60000 den fazla kullanıcının tercih etmesinin nedenleri:
Rakipsiz AutoCAD uyumluluğu
Verimlilik özellikleri
Uygun fiyat
Çok sayıda API
Kullanım kolaylığı

ZWCAD 2008 Standart
Autocad 2.5 - 2008 uyumludur. ZWCAD 2008 Standart 2D çizimleriniz için güçlü bir CAD çözümüdür. LISP. ADS (C++) kullanarak özelleştirebilir, kendi uygulamalarınızı geliştirebilirsiniz.

ÜRÜN FİYATI: 350.00 Euro + KDV

ZWCAD 2008 Profesyonel
2D ve 3D özellileri bulunmaktadır. ZWCAD 2008 Profesyonel, 3D Modelleme ve Editleme, 3D yüzey komutları & VBA geliştirme ortamı sunmaktadır. Tüm özellikleri taşıyan bir CAD çözümü arıyorsanız, ZWCAD 2008 Profesyonel doğru seçim olacaktır.

ÜRÜN FİYATI: 425.00 Euro + KDV

Kod:
http://rapidshare.com/files/104516097/zwcad2008trialbyHH.exe.html

eline sağlık güzel fakat bizim paramız yok ki
bilirsin bizler paylaşmayı seven insanlarız paylaşmak demek de karşılıksız yani beleş olarak yani...

gakko ben bu konuyu sizleri haberdar etmek için crack yapmayı bilsem yapar verirdim ama maalesef . program autocad in yaptığı herşeyi yapıyor üstelik fiyatı 25 te biri. artık herkes mümkün olduğunca lisanslı kullanmaya çalışır.Şahsen ben alacağım lisansını ama tabi arkadaşlarımzızn programı crack lemesini bekliyoruz tabi belki de vardır crack piyasada

Var bu pro bende gecen görmüştüm ama al işte şimdi arada bul bulabilirsen...Bakıyorum...bulunca vereceğim linkleri.

Geri