[ZTK] BEŞİKTAŞ 3 - 0 Gaziantepspor

HardRhymeR

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
1779BJK_-_ANTEP_KUPA.jpg

Stad: Fi-Yapı İnönü Stadyumu
Hakem: Bülent Yıldırım

Kadromuz: "Rüştü Reçber, Cenk Gönen, İbrahim Toraman, Erhan Güven, Atınç Nukan, Roberto Hilbert, İsmail Köybaşı, Fabian Ernst, Necip Uysal, Mehmet Aurelio, Manuel Fernandes, Guti Hernandez, Nihat Kahveci, Mert Nobre, Simoa Sabrosa, Bobo, Ricardo Quaresma, Hugo Almeida."

ligin en dişli ekiplerinden biriyle oynuyoruz..kolay maç olmayacak..avrupaya tek çıkış kapımız bu kupa..umarım ikinci maç için güzel bir skor elde ederiz..çünkü o maç bugün oynanacak maçtan çok çok daha zor geçecek..başarılar Beşiktaş'ım..

defansta aurelio var sonumuz hayrolsun hic guvenmiyorum turkiye kupasini aliriz insallah
ve seyircisiz mac olacak umarim bi aksilik olmaz

Antep alacak :durdurun

Her iki takımada başarılar =)

dk-65

Bjk 1- g.antep 0

gol simao

müthiş bir gol oldu..=)

dk 75

gol almeida

2-0 oldu..=)

dk86 gol simao 3-0 oldu..

ilk maçtan istediğimiz sonucu almamıza az bir zaman kaldı..=)

g.antep'i geçersek kupa bizim demiştim..sanırım öyle olacak..=)

αqqα уєкяυ;5320880' Alıntı:
Antep'i Öve Öve Bitiremediniz :thumbdown: Ama Biz Eze Eze Bitirdik. :durdurun

bi zahmet gerginlik yaratacak, ikili tartışmalara neden olabilecek mesajlar yazmayalım..

ben dahil çoğu Beşiktaş'lının beklemediği güzel bir sonuç elde ettik o kadar..

inşallah kupayı aldığımızda daha çok sevinicez..tebrikler Beşiktaş'ım..=)

ooo besiktas :D saka maka iyi koyduk super oldu muhaha kiskananlar catlasin

Bu gaLibiyeti 29 30 senedır bu kupaya hasret oLan fenerbahçeLi arkadaşLarıma armağan ediyorum..(=

İsmaiL ve hiLbertin neden ıLerı cıkmadıgını umarım daha ıyı anLamıştır sergen,çıksaLardı şuan gaLibiyetı değiL mağLubıyetı konusuyorduk burda..

Son oLarak,heLaL sana rüştü..!!

Rüştü güven verdi..

Beşiktaşımızın tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber, Gaziantepspor karşılaşmasında yaptığı kurtarışlarla galibiyetin mimarları arasında yer aldı.

Beşiktaşımızın tecrübeli kalecisi Rüştü Reçber, Gaziantepspor'un yakaladığı net pozisyonlarda inanılmaz kurtarışlara imza attı. İlerleyen yaşına rağmen refleksleri ile genç kalecilere taş çıkartan kalecimiz, yaptığı kurtarışlarla takımımızın galip gelmesinde önemli rol oynadı.

İkinci yarıda Olcan'ın bir vuruşunu köşeden çıkaran Rüştü, kısa süreli bir sakatlık geçirdi. Tecrübeli file bekçi, sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası mücadeleye devam edebildi.

Teknik direktörümüz Tayfur Havurçu genç kaleci Cenk Gönen'i yedek bırakarak Gaziantep maçında Rüştü Reçber'e görev verdi.

kaynak

Şaşırdım walla ama tebrikler :)

Geri