Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle Kaldırma...

serkan_bjk

New member
Reaction score
0
Zorunlu Messenger Güncellemesini Kaldırma...

Arkadaşlar biliyorsunuz ki msn eski sürümlerde artık güncellem yapmadan oturum açamıyorsunuz işte paylaşacağım dosya sayesinde wlm 8.5 sürümünde oturum açacaksınız... zorunluluğu ortadan kaldırıyoruz...

Kurulum

Wlm 8.5 sürümünü normal bir şekilde bilgisayarınıza kurun.Daha sonra paylaştığım dosyayı rardan çıkartıp Mesengerin kurulu olduğu klasörün yani (C:\Program Files\Windows Live\Messenger) içine kopyalayın gelen uyarıya evet diyip bittikten sonra rahatça güncelleme sorunu olmadan mesengera girebiliriz...

Dosyayı burdan indirebilirsiniz...

http://hotfile.com/dl/17857773/3bcbc87/msnmsgr.rar.html

...............................................LİNK YENİLENMİŞTİR..............................

Sagolasin

Arkadaşlar biliyorsunuz ki msn eski sürümlerde artık güncellem yapmadan oturum açamıyorsunuz işte paylaşacağım dosya sayesinde wlm 8.5 sürümünde oturum açacaksınız... zorunluluğu ortadan kaldırıyoruz...

Kurulum

Wlm 8.5 sürümünü normal bir şekilde bilgisayarınıza kurun.Daha sonra paylaştığım dosyayı rardan çıkartıp Mesengerin kurulu olduğu klasörün yani (C:\Program Files\Windows Live\Messenger) içine kopyalayın gelen uyarıya evet diyip bittikten sonra rahatça güncelleme sorunu olmadan mesengera girebiliriz...

Dosyayı burdan indirebilirsiniz...

http://rapidshare.com/files/303868914/msnmsgr.rar.html

Cok sagolasin

linki yenilersek iyi günlerde kullanmaya başlayacağız;)

arkadaşalar linki yeniledim indirebilirsiniz...

tesekkurler benı dertten kurtardın cunku msn 9 calısmıyordu benım pc :D

İnşallah işe yarar ya sinir oldum bir haftadır msn kullanamıorumm

Hocam söylesiğiniz gibi denedim ama omuo açılıo 2 saniye sonra kapanıo msn hata falan vermeden. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

ellerine sağlık çalıştı ve kulanıyorum tşkler

kardeş linkler yine patlamış bide msn 8,5 linki verirsen çok iyi olcak

reklamlar tam orta yerde sizcede iyi mi ole ayıp ya

Geri