Zorlu derbi Kartal'ın.. Beşiktaş:110 Fenerbahçe:95

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0

Beşiktaş Cola Turka:110 Fenerbahçe Ülker:95

Beko Basketbol Ligi'nde haftanın en önemli mücadelesinde Fenerbahçe Ülker'i Akatlar Cola Turka Arena'da konuk eden Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız rakibini 110-95 mağlup etti.

Chatman, Baxter, Muratcan, Cevher ve Mims beşi ile karşılaşmaya başlayan Siyah Beyazlılarımız ilk dakikalarda rakibinin gerisinde kaldı. 4. dakikaya 17-9 öne geçen Fenerbahçe karşısında Cevher ve Baxter'la etkili olan Takımımız, son dakikalarda yakaldığı 7-0'lık seri sonucunda ilk çeyreği 28-26 galip bitirdi. İkinci periyotta da başa baş devam eden mücadelenin ilk yarıdaki son saniyelerinde yakaladığı fırsatları değerlendirdi ve devreyi 56-54 önde tamamladı.

İkinci yarının başında Chatman'in etkili sayılarıyla 10-0'lık bir seri bulan Takımımız, 22. dakikada 66-54 öne geçti. Üçüncü periyotta Fenerbahçe Ülker karşısında üst üste basketler bulan Ekibimiz farkı açsa da son dakikalarda sarı lacivertliler arayı kapatmayı başardı ve üçüncü çeyrek Takımımız'ın 79-73 üstünlüğüyle bitti. Son çeyrekte taraftarlarının desteğini de arkasına alan Siyah Beyazlılarımız rakibine zor anlar yaşattı. 36. dakikada 11-0'lık bir seri yakalayan Takımımız mücadeleyi 110-95 kazandı.

medya.php

Derbi Zaferi Sonrası Açıklamalar

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız'ın Fenerbahçe Ülker karşısında aldığı önemli galibiyet sonrasında İdari Kadromuz ve oyuncumuz Cevher Özer şu açıklamaları yaptı:

Takımımızın başına geçtikten sonra ilk maçında ilk galibiyetini alan Coachumuz Burak Bıyıktay, çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Beşiktaş'ın verdiği her görevi yapmaya hazırım. Yönetim Kurulumuz bana bu görevi teklif ettiğinde geri çeviremezdim. Ben Beşiktaşlıyım, verilen görevi yapmam lazımdı. Savunmamız çok iyi değildi ama adeta bir hücum patlaması yaşadık. Ben oyuncu ağırlıklı oynayan, onları pozitif yönlendiren bir antrenörüm. Bu galibiyetleri devam ettirmemiz gerekiyor. Bütün oyuncularımı kutluyorum ve tüm camiamıza bu galibiyeti armağan ediyorum" dedi.

Basketbol Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Şeref Yalçın, tüm oyuncularımızı kutladığını ifade ederek, "Çok güzel bir galibiyet aldık. Bütün oyuncularımızı, teknik ekibimizi kutluyorum. Bu galibiyetlerin devamını getireceğiz. Buraya kadar gelen bizi destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"Takım olarak oynayınca neler yapabileceğimizi bugün herkese gösterdik" diye konuşan Basketbol Şubesi Genel Koordinatörümüz Hasan Bozkurter, "Biz çok iyi bir ekibiz. Karşımızdaki takım çok iyi olsa da, Fenerbahçe olsa da biz çok iyi bir ekibiz. Takım olarak oynayınca neler yapabileceğimizi gösterdik. Biz Beşiktaş olarak kenetlenirsek herşeyi yaparız. Bunu da bugün en iyi şekilde gösterdik. Buraya kadar gelen bütün taraftarlarımızı kutluyorum. Galibiyeti tüm caamiamıza armağan ediyorum" şeklinde konuşarak Takımımıza olan inancını dile getirdi.

Galibiyette önemli pay sahibi olan oyuncularımızdan Cevher Özer ise "Derb, maçlar her zaman çok önemlidir. Galatsaray galibiyetinden sonra kendi evimizde aldığımız bu galibiyet bizim için çok anlamlı. Biliyorsunuz yeni bir antrenör değişikliği yaşadık. Bundan sonra Beşiktaş olarak çok daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.

medya.php

medya.php

bjk_colaturka.jpg

Kaynak

110 Sayı ße ßorumu xD hLL KartaLım..

İyi skor.Takıma tebrikler

Kupa , Pota Fark Etmez KARTAL Affetmez!

kanarya ziyafeti çekmiş bellli

Geri