zorba sevgili....

Ugly_Duck

New member
Reaction score
0
***** ZoRbA *****

Gözler kısık,
Kollar omuz hizasında.
yarı kartal /yarı atmaca

kapatmış kendini
avının üzerine
dönüyor
Hiç durmamacasına

Oyunun adı......malum

Kadının adı ise yok
Hiç olmadı ki / Sorma.

Bu arada,
iyice ağırlaşırken hava
Müzik ritmi git gide
Zorlama da.

Adam
içine dönük
içinde ise; binbir yama

ah eder gibi
kırılan kabuklarına
atmış ruhunu
gurur girdabına

çıktıkça batarak
ve batışına alkış tutarak
/oynamada.

Oyunun adı....
'işine geldiği gibi sevda '

Adamın adı ise.....
kısaca
ZoRbA*******
.....................................................................................( alıntı )............................................................................

Guzel bır Yazı Yazıda Dogru Artık Aska Inanmıyorum Yok Oyle Bırsey

Oyunun adı....

TéuféL' Alıntı:
Guzel bır Yazı Yazıda Dogru Artık Aska Inanmıyorum Yok Oyle Bırsey

Oyunun adı....

belkide doğru söylüyorsun ama ben aşka inanıyorum burada yazılanlar ise bir bayanın sevdiğine kırılmasından doğan bir aşk kırgınlığı :(

ben sana katılmıyoprum ugly aşk bu kadar basit olamaz o kadınınki hoslanma ikisi cok ayrı dünyalar bence hoslanırsın tanırsın güvenirsin seversin ve sonra aşık olursun böyle bi tuzaga düsmek o kadar kolay digil ama her insanda bir degil o ayrı konu bu asamaları kakatedebilmek önemli ama kendini test etmeyi bilmeyen kişilerde cok
aldanmak güçsüzlere özgüdür bence

sende haklısın kendınce blody aşkın kolay olduğunu söylediğimi hatırlamıyorum ama ben aşka inanıyorum dedim unutma inanmak yaşamanın yarısıdır... şiirdeki kadının aşk acısı çektiğinin kanısına varmamdaki sebep..
.Oyunun adı....
......

bu sözler beni inandırdı bir sitem var burada oyuna geldiğinin düşüncesinde ve kızgınlığını bu şekülde dile getirmiş sence yanlış mı düşünüyorum ben şimdi

yok bende zaten aşk kırgınlıgı sözünden dolayı demiştim zaten bu kadar kolay aldanma meselesi sana sözüm yok zaten sadece konuyu actım biraz sende haklısın aska inanmayan birisi varmı zaten bakma bi kackişi diyor ama emin ol geyik olsun diye böle bişi diyolar ama aşkın kolay yönünü görmüşlerde olabilir bilmem bi evre şart diyorum ben tesekkürler

hayır evren bitiş noktası onlar yıldız değil :)

Geri