eSKeyP
New member
- Reaction score
- 0
Durumumu nasıl açıklasam tam bilmiyorum konu benimle ilgili. kısa bir süre önce bir kızla tanıştım çok çabuk birbirimize ısındık yani güzel bir arkadaşlığımız var. galiba ondan hoşlanıyorum bunu ona söylemek istiyom ama bi türlü söyleyemiyorum, sorun ise beni sadece arkadaşı olarak gördüğünü düşünüyorum. Kızlar bu konuda size danışmak istedim sizin görüşünüzü almak istedim, bunları yazıp yazmamak konusunda kararsız kaldım ama şuan kafamı çok kurcalıyo umarım yardımcı olursunuz

konunun bana bağlı kalmaması ve herkesin yorumuna açılması için başlığı değiştiriyorum ( forumdaki başlığı değiştirebiliyorsak moderatörlerden bunuda değiştirmelerini rica ediyorum. "zor bi durum" olarak değiştirirsek sevinirim ) böylece konu farklı bir bakış açısıyla ele alınabilir. konunun şöyle olduğunu düşünün yukarıdaki anlattığım ve diğer yorumlardaki duruma kendinizi koyun ve siz olsaydınız bu durumda ne yapardınız? herkese teşekkürler

konunun bana bağlı kalmaması ve herkesin yorumuna açılması için başlığı değiştiriyorum ( forumdaki başlığı değiştirebiliyorsak moderatörlerden bunuda değiştirmelerini rica ediyorum. "zor bi durum" olarak değiştirirsek sevinirim ) böylece konu farklı bir bakış açısıyla ele alınabilir. konunun şöyle olduğunu düşünün yukarıdaki anlattığım ve diğer yorumlardaki duruma kendinizi koyun ve siz olsaydınız bu durumda ne yapardınız? herkese teşekkürler