zor bi durum

eSKeyP

New member
Reaction score
0
Durumumu nasıl açıklasam tam bilmiyorum konu benimle ilgili. kısa bir süre önce bir kızla tanıştım çok çabuk birbirimize ısındık yani güzel bir arkadaşlığımız var. galiba ondan hoşlanıyorum bunu ona söylemek istiyom ama bi türlü söyleyemiyorum, sorun ise beni sadece arkadaşı olarak gördüğünü düşünüyorum. Kızlar bu konuda size danışmak istedim sizin görüşünüzü almak istedim, bunları yazıp yazmamak konusunda kararsız kaldım ama şuan kafamı çok kurcalıyo umarım yardımcı olursunuz

konunun bana bağlı kalmaması ve herkesin yorumuna açılması için başlığı değiştiriyorum ( forumdaki başlığı değiştirebiliyorsak moderatörlerden bunuda değiştirmelerini rica ediyorum. "zor bi durum" olarak değiştirirsek sevinirim ) böylece konu farklı bir bakış açısıyla ele alınabilir. konunun şöyle olduğunu düşünün yukarıdaki anlattığım ve diğer yorumlardaki duruma kendinizi koyun ve siz olsaydınız bu durumda ne yapardınız? herkese teşekkürler

şimdi güzin abla gelir:)
ayrıca neden kızlardan yardım istiyorsun anlamadım

dimi burda jackal warken bıse laf dusmez...

valla doğru biraz güzin abladan yardım ister gibi oldu ama kızların bakış açısından konuyu öğrenmek istedim yani erkeklere sorsaydım burda arkadaşlarıma sorardım onun için konuyu buraya açtım.

Hmm söyleyemiosun ama belli ediosundur muhakkak hoşlandığını :)
Konuşan sensin onunla bazı şeyler var mı yok mu anlaman lazım konuşmalarındaa

bence öyle mi böyle mi diye düşünüp vaktini harcama
Konuş onunla bunları
ne kaybediceksin ki??? = kuruntulardan başka....

qyner' Alıntı:
dimi burda jackal warken bıse laf dusmez...
ben sadece merak ettim neden kızlara sorduğunu :mad:
:)aslında ilşkilerin geleceğine karar verirken bayanların daha duygusal
erkeklerinse daha gercekcı düşüneceği kanaatindeyim

söylemek istediğini anlıyorum gehenna ama ha deyince de olmuyo durum biraz farklı tam çözemiyorum. bu arada jackal yorumunu alıyım ama konuyu saptırma lütfen kız erkek tartışmasına girmeyelim

bilemem herkes aynı tip deil jackal:D...bana kalırsa gehenna ya +1:)bumu sumu dıyecegıne we bsy anlamadysan durup durup dusunecegıne gıt konus...sende ona gore yolunu cızersn...

HOSLANIYOSAN onu sevebiliceni dusunuyosan neyi bekliyosun hala zaten senden hoslanmasaydi seninle surekli yazismazdi bence vakit kaybetme git acil kiza eminim karsilik vericektir..

J@CK@L' Alıntı:
ben sadece merak ettim neden kızlara sorduğunu :mad:
:)aslında ilşkilerin geleceğine karar verirken bayanların daha duygusal
erkeklerinse daha gercekcı düşüneceği kanaatindeyim

ben J@CK@L a sonuna kadar hak veriyorum ,,,kardes burda bizler varken neden kizlara soruyon yaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dostum bak gidicen kızın yanına karışıkmış felan mış demiyecek.. tutucan koluncdan çekicen diyeceksin bööle böööle... bak bakalım ne oluyo .. denemezsen sonra da başkasında görürsen o kızı görürüm ben seni.. yarın ilk işin bu olsun diyeceğim yarın pazar .. ii pazartesi yap bu işi.. bırak kızları .. erkek erkeğe konuşak :p

ben arkadasın sorununa bır onerıde bulunmayacagım
ben fıkrımı soyledım bu kadar..
aslında bu konu hakkında gercek düşüncem şu;
''Laf olsun torba dolsun'' dıye acılmıs bı başlık olarak görüyorum.
yada yaşın 15-16 yada yenı kız arkadaşlar edinmek istıyorsun:)

durumu biraz daha açayım. bu hafta sınavları vardı yani bir haftadır görüşmüyoruz şuan da başka yerde, sorun ise bu bir hafta içinde sınavlarına odaklansın diye bende onu fazla aramadım o da beni(ben bir iki kez nası gidiyo diye aradım tabi). görüşmedik. yani demek istediğim beni düşünüp düşünmediğini bilmiyorum yani sınavları bittikten sonra bu haftasonunu onunla beraber geçirmek istiyodum fakat o annesinin yanına gitti

1) Çek sakin biryere açık açık konuş..
2) Buna cesaretim yok diyosan, onun yakın bi arkadaşıyla konuş ve o senin yerine durumu anlatsın..
3)Buda olmas diyorsan telefonunu bul biyerden sms`le soyle..
4)Onuda bulamam diyosan yaz bir kağıda eline ver uzaqlaş
:eek:

jackal yaşım 22.. tartışma yaratmak istiyosun ama şu an buna ayıracak vaktim yok ben sana iyi davranmaya çalıştım ama bu saatten sonra bu konu seni ilgilendirmiyo ve cevapların da beni

arkadaşım anladım seni ben ama başka ne yapabilirsin ki?
diyorsun ki kısa sürede çok iyi anlaştık
demek ki ortak noktalarınız var ki böylesiniz
bence başka seçenek yok kim bilir o da senden hoşlanmıştır
Annesinin yanına gitmesi senden hoşlanmıyor anlamına gelmez ki :eek:
uzun uzadıya konuşmadan bi sonuca ulaşamazsın

umarım dediklerimizi dinlerde cesaret edip konuşursun
ve dilerim istediğin sonucu alırsın

ayrıca J@CK@L lütfen kırıcı olmadan yorumunu yaparsan sevinirim
burda bizimle sorununu paylaşması ayrıca çok hoş
olabilir ya da olmayabilir
neyse ne...........

arkadaşlar hepinizi anlıyorum ama lütfen bana şunu yap bunu yap demeyin ben bu soruna kızlar nası bakıyo onu öğrenmek istedim yani kızlar bu durumda olsaydı ne yapardı. arkadaşça gördüğü erkekler hakkındaki düşünceleri neler.

eger sen solemeye cesaret toplamsn kız buna ızın wermstr dıe dusunuorm yada sen ıcınde yasadgn ıcın kız senden habersızse ozmn bsy dıyemem...onun bunun lafına bakma sen ıcınden ne gelıorsa onu yap...

kardeş allah yardımcın olsun durum zor ve üzücü ama inan senin elinde,imkansız die bişi yoktur,çek konuş bencede,bu kızın hoşuna gidecektr eğer ondada bişiler varsa

qyner' Alıntı:
eger sen solemeye cesaret toplamsn kız buna ızın wermstr dıe dusunuorm yada sen ıcınde yasadgn ıcın kız senden habersızse ozmn bsy dıyemem...onun bunun lafına bakma sen ıcınden ne gelıorsa onu yap...

olabilir galiba bende pek belli edemiyorum ama beni rahatsız eden sadece arkadaşca görüyo olması.. yada beni bırakın benim hakkımda yorum yapmayın konu gereksiz yere uzuyo. konuya şöyle bakalım onun gözünden, sizce o nasıl şeyler düşünüyodur yada siz bu durumda olsanız ne yapardınız?

Geri