Zodiac Clock 3D Screensaver (Uzayda Yolculuk Gibi)!!!!

helly_zone

New member
Reaction score
0
Program Hakkinda Bilgi : Gezegenimizin uydusu olan ay ,dunyanin cevresinde doner ve dunyada gunesin etrafinda...Bu normal bi sey gibi gorunuyor!!Modern bir insan icin kabullenmesi bir gercek olabilir.Ama eski insanlar icin dunyanin cevresinde tamamen farkli bi gorunumu vardi.
Zodiac Clock 3D Screensaver size zaman ve mekan ile eski insanlarin evrendeki gezegenimizin yerine ne dusundugunu gormek icin bi seyahat sunuyor...
Nadir bi altindan olusan saat uzayda patlamis gibi gorunuyor,Antik atlas ile gelen ekstralar,saatin karsisinda saydam yeryuzunun ay ve gezegenin etrafindaki yorungede donuyor,Yanardoner Zodiac saat 12 gruplari Kova,Oglak,Sagitarius,Akrep,Terazi,Basak,Aslan,Yengec,Ikizler,Boga,Koc ve Balik Burclarindan cevrili oldugunu goruyoruz.
Zodiac Clock 3D Screensaver Gecerli olan tarih,hafta, ve ayin gununu gosterir.Konsantre ve dikkatle dinlediginiz takdirde her zaman parlayan yildizi gorebilirsiniz.
Zodiac Clock 3D Screensaver olusturulmasi,ortacag tasarim ve goruntuler,Atlas Astronomers ve zamanin bilim adamlarina dayanmaktadir.Bununla Kendi Kisisel kutuphanenizi ve kendi muzik listenizi secerek harika bir yolculuk yapabilirsiniz..

Sistem Gereksinimleri:256 MB RAM - 10 MB Hard diskte Bos yer - DirectX 8.0 veya daha yuksek versiyonlari

Isletim Sistemleri:Windows 98, ME, 2000, XP, Vista

Program Name: Zodiac Clock 3D Screensaver

Serial:Evet

Rar Password :HeLLy_ZoNe@hackhell

Evet Cocuklar kendi ekranimdan cektigim gorunutuyu asagida goruyorsunuz,cok guzel bi ekran koruyucu calan muzik ile kendinizden gececeksiniz o kadar rahatlatici :D ....Serial'i yok diye dert etmeyin icine koydum ne zmn register isterse o seriali acip girebilirsiniz...Have Fun!!!

2r73c40.jpg

Zodiac Clock 3D Screensaver Kurulumu

33z39mh.jpg

23lbp1t.gif

Not!!Program hakkindaki ceviri tamamen kendime aittir bi yerde hata war ise af ola Ve download linki copy paste degildir tamamen kendi uploadim olup tarafimca denenmistir.(Esed Nod 32 Antivirus ile taratilmistir)

malesef link ölmüş...

Geri