Zirve-Egitim.Net (ASP)

dostpartner

New member
Reaction score
0
İNDİRMEK İÇİN TIKLA
632842283061734033.JPG

İNDİRMEK İÇİN TIKLA

:hhman:

Hemen Paylaş, üzerine kurulmuş olduğu "paylaşım" temellerini değiştirmeyerek yeniden yapılanma sürecine girmiştir. Şu anda planları üzerinde çalışmalar yapılmakta olan yeni Hemen Paylaş, sizlere daha çok özelliği daha hızlı sunacaktır. Ayrıca telif haklarını korumaya ağırlık verecek olan Hemen Paylaş, bu konuda yetkili kurumlar ile ortak çalışmalar içerisinde olacaktır.

hemenpaylas.com, 20 Ekim 2006 tarihinde geçici olarak kapatılmıştır. Şu ana kadar yüklenen tüm dosyalar, sistem değişeceği ve daha dinamik bir altyapıya geçiş yapılacağı için silinecektir. Yeniden yapılanma süreci içerisinde siteye ve hiçbir dosyaya erişim olmayacaktır.

Saygılarımızla,

Hemen Paylaş! Ekibi

eee ben nerden indircem..:(((

kapandı hemenpaylaş unutun buradan indirmeyi.ç

Resim:
632842283061734033ep5.jpg

Download:
RapidShare 'den Download

Güle Güle Kullanın..
(Sanırım dostpartner eski link verdi size. Şuanda benim vermiş olduğum Download Link i çalışıyor bilginize..)

bence link kırıksa konu kitlenmeli

Heyecana gerek yok arkadaşlar stres yapmayın hemen :vur
Link i az önce verdim.. Indirebilirsiniz.. Arkadaşımız birşey paylaşmış sizinle, eski bir link vermiş sadece.. Sizlerde yargılamadan hemen idam ediyorsunuz.. Ayıptır..

Egerki o kadar çok iyi biliyorum derseniz, buyrun forum burası sizlerde yapabiliyorsanız böyle sağlam script leri paylaşın...

Saygılarımla...

Resim:
632842283061734033ep5.jpg

Download:
RapidShare 'den Download

Güle Güle Kullanın..
(Sanırım dostpartner eski link verdi size. Şuanda benim vermiş olduğum Download Link i çalışıyor bilginize..)

Heyecana gerek yok arkadaşlar stres yapmayın hemen :vur
Link i az önce verdim.. Indirebilirsiniz.. Arkadaşımız birşey paylaşmış sizinle, eski bir link vermiş sadece.. Sizlerde yargılamadan hemen idam ediyorsunuz.. Ayıptır..

Egerki o kadar çok iyi biliyorum derseniz, buyrun forum burası sizlerde yapabiliyorsanız böyle sağlam script leri paylaşın...

Saygılarımla...

dostum haklı olabilirsin kendince ama birde bizim açımızdan bak?heycan ypıyoruz bekliyoruz emeğe herzaman saygımız sonsuz ama kırık linkler eski linkler silinmeli YENİ LİNK İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Geri