ZIKKIM Konser

phrisme

New member
Reaction score
0
ZIKKIM konser

Yer : Mix bar KUŞADASI
Tarih : 6 mayıs CUMARTESİ 2006
Giriş : 20 ytl - Deniz,Kum,Güneş,Yemek + 1 bira
ve İZMİRE ( gidiş - dönüş ) Servis mevcuttur

18 yaş sınırıyoktur...
KUSADASI konserı festival havasında gecicek olan
bir günü içermektedir birde

Alt gruplar: Platonik ve Frekans

Reklam Yapmak Yasak Değil Mi?

hocam pardonda rekLam bunun neresinde ?

YOLDAŞ' Alıntı:
Reklam Yapmak Yasak Değil Mi?

adam müzik haberi yapmış işte "zıkkım konseri var " bitti.gerisini bosver ama reklam olmş bu :eek:

arkadaşım burası müzik böLümü değiL mi ? müzikLe uğraşan insanLarın konserLerden haberLerinin oLması kötü birşey mi ? herhangi bir site Linki mi verdim ? hayır.. ee daha ne rekLamı var bunun aLLah aşkına ? mantıkLı düşünün biraz ya.. ayrıca böLümün kuraLLarına tekrardan baktım yaptıgımın yanLış oLdugunu gösteren bir yazı yok .. neyse bu konu hakkında daha fazLa yazmak istemiyorum konu dağıLdı iyice..

Sadece konser yer ve saati belirtilmiştir.Reklam değildir bu ilgilenenler için bir bildiridir sadece.Ama tabi çift yönlü bakarsak bar adı falan da var reklama kaçıyor gibi.Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal misali.Birbirimize anlayış gösterlim böyle hususlarda uzatıp polemik yapmaya gerek yok.Ama sizde düşünün konu açan arkadaş zıkkımın konseri var diyemez sadece öyle değil mi bilgi isterdik öyle dese..Bilgi verincede rekalam oluyor ama pek te yapacak birşey yok.Onu kısıtlarsak bunu kısıtlarsak hiç tadı kalmaz bu işin.Selametle...

Geri