Zidane, Fransa'yı Uyardı

admiral

New member
Reaction score
0
Zinedine Zidane, Andres Iniesta'nın muazzam bir oyuncu olduğunu ve Fransız oyuncuların yıldız isme dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

Real Madrid efsanelerinden Zinedine Zidane, Fransa'nın Euro 2012'de yarı finale ulaşabilmek için, öncelikle Andres Iniesta'yı durdurması gerektiğine inanıyor.

Euro 2012 D Grubu'nun en büyük favorisi olarak turnuvaya başlayan Fransa, İsveç karşısında elde ettiği sürpriz mağlubiyetle birlikte grubu ikinci sırada tamamladı ve İspanya'yla eşleşmek zorunda kaldı.

Fransa formasıyla büyük başarılar yakalayan Zidane, Cadena Cope'a yaptığı açıklamada Barcelona'nın yıldızına övgüler yağdırırken "Iniesta beni gerçekten çok etkiliyor. İspanya'nın oyununda onun etkisi gerçekten çok büyük. Bana kendimi hatırlatıyor. Tabii, o bana nazaran daha solgun bir tene sahip!" şeklinde konuştu.

İspanya'nın gereksiz eleştirilere maruz kaldığını belirten Zidane, "2006 yılında bizi de çok eleştirmişlerdi. Biz bu eleştirilere kızdık ve finale kadar yükseldik. İspanya iyi futbol oynuyor. Rakipleri savunmaya çok fazla kapandıkları için işleri zor." dedi.

Zinedine Zidane, yarı final için favorisinin İspanya olduğunu belirterek sözlerini tamamladı.​

Ekli dosyalar

• zidane_saha.jpg
    zidane_saha.jpg
    8.7 KB · Görüntüleme: 177
Geri