Zico'yu Tanımıyormuş!

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
.
Lazio Başkanı Claudio Lotito, Brezilyalı hocayı takımın başına geçirmek istedikleri yönündeki haberlerle ilgili ilginç sözler sarfetti. Napoli maçı sonrası basın mensuplarının karşısına çıkan Lotito, Zico’nun Lazio’ya gelip gelmeyeceği sorusuna, “Kendisini şahsen tanımıyorum. Ben, irtibat kurmadım. Ancak Fenerbahçe ile İnter’in İstanbul’da oynadıkları maçı izledim. Çok güzel oynayan bir Fenerbahçe gördüm. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükselme başarısını biliyorum, o kadar” yanıtını verdi. Bu arada şu anda Brezilya’da tatil yapan Zico adına, bir kupa düzenlendiği öğrenildi. 22-28 Haziran tarihlerinde organize edilecek Zico Kupası’nda 9, 11, 13, 15, 17 ve 20 yaşaltı amatör ve okul takımları mücadele edecek. Final maçı ise ünlü Maracana’da oynanacak.

Fanatik 20.5.2008

salaklar şahsen tanımıyorum diyor yani yüz yüze tanışmadık anlamında bundan bile aptalca şeyler çıkarıyorsunuz okudugunuzu anlamıyorsunuz daha zico yu tüm dünya tanıyor siz bunu bile bilmiyorsunuz

Kezban Sen Kime Salak Diyorsun??? Bana Weya Başkasına Salak Diyemezsin!! Haa Çok Salak Görmek İstiyorsan Aynaya Bak Salagın En Büyügü Orda Emin Ol!!

zicoyu bende tanımıyordum fenere gelmeden once
edit:tanıyormusum ya japonya mıllı takımıyla asya kupasını aldı ya bıde pes de kır saclı bı herıf var kım dıye merak etmıstım ..c ronaldo varken zıcoyu tema yaptıklarına baya uzulmustum :D

O mecaz anLamda söLenmiştir herhaLde...FutboL piyasasının içinde oLan ßirinin zoca gibi dünyanın en iyi 10 futboLcusu arasında gösteriLen birini tanımaması onun kişiseL ayıbıdır...

Adam tanımak zorundamı zicodan haberi yok olabilir,Abramovicte tanımıyordu.Ama Chelsea maçından sonra tanımıştır,Tanımasının sebebi maç yaptıkları içindir.Başka bir şey değil birde şu basına Başarı'nın Tanımını Öğretmedim:)

Geri