"Zico'yu özlüyoruz"

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Reaction score
0

"Zico'yu özlüyoruz"

sevinc-deivid-yengec09.jpg

Fenerbahçemiz'in Brezilyalı oyuncusu Deivid, Brezilya basınına verdiği bir röportajda eski teknik direktör Zico'yu özlediklerini söyledi.

Fenerbahçemiz'in Brezilyalı oyuncusu Deivid, Brezilya basınına verdiği bir röportajda eski teknik direktör Zico'yu özlediklerini söyledi.

Brezilyalı Globoesporte gazetesine ülkenin en önemli derbilerinden biri olan Santos-Corinthians maçı öncesi açıklamalarda bulunan Deivid, Artur Zico'nun Fenerbahçe'de önemli izler bıraktığını, ekip olarak Brezilyalı çalıştırıcıyı özlediklerini söyledi.

Fenerbahçe'deki durumu ve Zico ile görüşleri sorulan Brezilyalı oyuncu, "Türkiye liginde ekip olarak şampiyon olmamız artık çok zor. Hedefimiz Beşiktaş'la oynayacağımız Türkiye Kupası'nı kazanmak. Fenerbahçe'de çok mutluyum. Ekibimle sözleşmemi yeniledim. Amacım sözleşme bitiş tarihim olan 2012'ye kadar burada kalıp, oynamaya devam etmek. Umarım en azından bu sezon Türkiye Kupası'nı alırız" dedi.

Deivid, Zico konusundaki soruyu ise, "Onun ekipten ayrılmasına çok üzülmüştük, Zico Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline taşımış tek hoca. Şüphesiz Fenerbahçe'de çok büyük izler bıraktı. Onu özlüyoruz" açıklamasında bulundu.
Kaynak: Fenerbahce.com​

300 bin 500 bin den kaçtılar doluya tutuldu aziz :D komik..

bende cok özledim adamda en azından hareket vardı oyuncularla birlikte sevinip birlikte ağlıodu bu gol olunca ancak kol hareketi yapıyor benim bile izleyesim gelmiyor

Aragones şuanda oynattığı futbol ile Fenerbahçe gelen en kötü teknik direktörleri bile aratır :durdurun

her ne olursa olsun babacanlığı yeterdi zico nun..
ligdeki durumuna hiç bakmadım avrupada yaptıkları yeterli benim için..

Daumun Yerini Tutmaz İkiside

Titanic bir postunda siLinmeyecek seviyede oLsun . . .

Geri